Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, soltys48 napisał:

Deutz oczywiście pod maską 

No a gdzie 

IMG_20231206_155255_900.jpg

Opublikowano (edytowane)

A to 828 więc normalka w nich podobno. 

Dziura w tłoku często spotykana

Zajrzyj na kanał agro-polo na YT. Robił silnik w Białymstoku chyba 50tys, ale nie pamiętam co dokładnie jeszcze tam było...

Edytowane przez pedro2
Opublikowano
malaczarna napisał:

19 minut temu, Bananek napisał:

no dobra, trochę się przechwalam. nie robię tego tak naprawdę. masz mnie.

Żonę na korepetycje do mnie

albo Ciebie do mnie. 😉 tylko muszę dobrać dzień, że moja będzie w pracy.

6465 napisał:

54 minuty temu, Bananek napisał:

no podnoszę stopy żeby lepiej ciągnęło.......... w odkurzaczu.

ćwiartkę benzyny.....

Ja diesel 🤭

ja ja naturlisch

Opublikowano

kurna snieg zaczal padac..i to ostro..

2 godziny temu, Bananek napisał:

moja pomoc w sprzątaniu sprowadza się do podniesienia stóp kiedy żona odkurza. 😉

u mnie corka odkurza..ja codzienne sprzatam -z nudow..

mialem i-robota -ale na psa,kota i moje dywany nie dal rady . oddalem go do schroniska-znaczy do miasta..

2 godziny temu, Łolek napisał:

No są tylko kto je  zrobił jaki instytut się pod tym podpisał, a no sraki bo czegoś takiego nie ma 

W obecnej benzynie każdej jest 5% bio etanolu w tej będzie do 10, różnicy 5% jeśli wogóle tyle będzie, zabije silnik, a pusty zbiornik w zimę i skraplajaca się woda idą mu na zdrowie, ta domieszka nie będzie zdrowa dla żadnego silnika  a lobby eko próbuje z każdej strony zmusić ludzi do kupna hybryd lub elektryków 

Jacuś daj spokój i ty i nie panikuj 

Ale to żonie te stopy unosisz 🤔, a to ciekawe nowa poza na podlasiaka 😉

moj samochod gazu nie lyknie- glowice ma aluminiowe, ale na 10 moze jezdzic..corka robi prawko wiec pewnie samochod odziedziczy,  a ja sobie kupie inny.

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Spać to ja mogę.

No ale jak jest powód, to wstaje rano...nawet jak późno pójdę spać....

jesli nie wiadomo ,o co chodzi, to chodzi o seks lub pieniadze 🤣

1 godzinę temu, 6465 napisał:

Ło hujeli w maku kawa 12.99🙆

Już lepiej wziąść ćwiartkę na Orlenie.

byles kiedys w kawiarni ???

29 minut temu, marcin19071980 napisał:

Ale dziury nie ma.

tyle dobrze , ja w 60 mam late..

Opublikowano
5 minut temu, pedro2 napisał:

A to 828 więc normalka w nich podobno. 

Dziura w tłoku często spotykana

Zajrzyj na kanał agro-polo na YT. Robił silnik w Białymstoku chyba 50tys, ale nie pamiętam co dokładnie jeszcze tam było...

Kto Ja?A po cholerę.Nie pierwszy i nie ostatni taki w moim życiu.

Opublikowano
45 minut temu, marcin19071980 napisał:

A mówią że one się nie psują i naprawdę duże biegi robią.Postanowilem sprawdzić co było przyczyną tak atrakcyjnej ceny i powodu dla którego przez rok nie znalazł się chętny na ten cud techniki.

IMG_20231206_155149_560.jpg

Ojojoj co to się narobilo.Fendt się popsiul.A on taki dobry Chińsko Niemiecki 

IMG_20231206_154939_392.jpg

Gdyby mieli takie super ciągniki, to by w rankingu DSI nie grzebali...

Opublikowano
5 minut temu, pedro2 napisał:

Aa. Myślałem, że pierwszy. To ile remont wyniesie?

Na razie tylko miskę zdiolem bo kapustę szykuję.Zobaczymy.Wal 4,5tys korba 280 uszczelka 200 tuleja 300 tłok 280 a dalej się zobaczy.

Opublikowano
57 minut temu, marcin19071980 napisał:

A mówią że one się nie psują i naprawdę duże biegi robią.Postanowilem sprawdzić co było przyczyną tak atrakcyjnej ceny i powodu dla którego przez rok nie znalazł się chętny na ten cud techniki.

IMG_20231206_155149_560.jpg

Ojojoj co to się narobilo.Fendt się popsiul.A on taki dobry Chińsko Niemiecki 

IMG_20231206_154939_392.jpg

Nie mondra o tym pisać/wspominać. 

Opublikowano
34 minuty temu, jacus napisał:

kurna snieg zaczal padac..i to ostro..

u mnie corka odkurza..ja codzienne sprzatam -z nudow..

mialem i-robota -ale na psa,kota i moje dywany nie dal rady . oddalem go do schroniska-znaczy do miasta..

moj samochod gazu nie lyknie- glowice ma aluminiowe, ale na 10 moze jezdzic..corka robi prawko wiec pewnie samochod odziedziczy,  a ja sobie kupie inny.

jesli nie wiadomo ,o co chodzi, to chodzi o seks lub pieniadze 🤣

byles kiedys w kawiarni ???

tyle dobrze , ja w 60 mam late..

A co to jest?😳 Nigdy nie byłem. Weź opisz.

Opublikowano

Witam!

Wymieniam ekspres w biurze po 3 letniej przygodzie z ekspresem automatycznym - niestety jest już zajechany i smak kawy pozostawia wiele do życzenia. Jaki ekspres moglibyście polecić do biura? Podejrzewam, ze dziennie robionych byłoby 10-12 kaw. Czy ekspres kolbowy w tym przypadku zda egzamin?

Opublikowano

@bratrolnika Darek też tak pomysłowo pakowaliście paczki?  Przy okazji trochę śmieci się pozbyli 😁

IMG_20231215_132425.jpg

2 minuty temu, katter napisał:

Witam!

Wymieniam ekspres w biurze po 3 letniej przygodzie z ekspresem automatycznym - niestety jest już zajechany i smak kawy pozostawia wiele do życzenia. Jaki ekspres moglibyście polecić do biura? Podejrzewam, ze dziennie robionych byłoby 10-12 kaw. Czy ekspres kolbowy w tym przypadku zda egzamin?

Takie pytanie to na forum baristów zadaj. Tu to o widły pytaj. Mówią że najlepsze złote 🤔

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

@bratrolnika Darek też tak pomysłowo pakowaliście paczki?  Przy okazji trochę śmieci się pozbyli 😁

IMG_20231215_132425.jpg

Znaczy zamówiłeś gąbkę do fotela a dorzucili trochę złomu?🤔😁

5 minut temu, katter napisał:

Witam!

Zamiat zająć się papierologią to biegacie po tych biurach bez celu za kawą. 🤦‍♂️

Opublikowano
14 minut temu, 6465 napisał:

IMG_20231215_132425.jpg

Takie pytanie to na forum baristów zadaj. Tu to o widły pytaj. Mówią że najlepsze złote 🤔

nie, w tamtych czasach inaczej to było, raczkujący rynek firm kurierskich, które się biły o klienta, inna kultura wśród kurierów...

choć nie powiem, kiedyś wysłaliśmy maskę od Seicento, a wróciła złożona na pół😂

Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał:

...i się pchają te pieniądze...

IMG_20231215_130923.jpg

Konto pomieści bo jakby co to daj znać. 😁🤣😂🤭

Opublikowano
9 minut temu, 6465 napisał:

W nocy zarabia w dzień zarabia. Co ty będziesz z tym robił? Może byś dał trochu?

Wydawał będę 🤷‍♂️

9 minut temu, PRIMO napisał:

Konto pomieści bo jakby co to daj znać. 😁🤣😂🤭

Pomyślę, bo to potężne pieniądze som...

Opublikowano
34 minuty temu, katter napisał:

Witam!

Co to za biuro że kolbowy? Takie trochę zaniżanie poziomu...

25 minut temu, 6465 napisał:

A rolnik stoi w kolejce i czeka zamiast krowy doglądać. A biurasy piją kawę zamiast pracować.

Przecież to jeden z obowiązków 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v