Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

a Monika tym bardziej

czyli jednak , gratulacje 🥰

7 minut temu, gregor1284 napisał:

Te elektrownie co oni tam robili to dobre telefon naładować albo wybieg dla kur oświetlić. Gość z wiochy obok jebitny wiatrak kupił ale go gnietli że MUSI prad puszczać w linie a rachunek będzie miał obniżony i wiesz co? Wiatrak się nie kręci, zablokował i ma jako ozdobę. 

kto go gnótł ? duży ten wiatrak ? ile kW?

Opublikowano
16 minut temu, gregor1284 napisał:

Te elektrownie co oni tam robili to dobre telefon naładować albo wybieg dla kur oświetlić. Gość z wiochy obok jebitny wiatrak kupił ale go gnietli że MUSI prad puszczać w linie a rachunek będzie miał obniżony i wiesz co? Wiatrak się nie kręci, zablokował i ma jako ozdobę. 

bo tak działa monopol

Opublikowano
18 minut temu, superfarmer02 napisał:

Znaczy? Powyżej 4KM? 

Czyli 4t, noży nie brakuje? Wiela dałeś? 

Właśnie nie wiem czy brać takie jak Piotra czy takie jak to, z silnikiem od kosy niby tańsze ale pewno padaka, ma służyć do truskawek i wzruszyć na ogródku, w domów może 200m²

Jak to Ci potrzebne na kilka godzin w roku to nie lepiej za te 150zl wynająć na dzień? 

Opublikowano
24 minuty temu, wojtal24 napisał:

ale żeby chodziło bez awaryjnie to wiesz ze trzeba dziś przesmarować %%%😁😁😁😁 Ale Tobie nie trzeba takich rzeczy mówić bo Ty normalny swój chlop

Ło panie my od sprzedawcy bez picia nie odojechaliśmy i w domu poprawka, musi chodzić 😉

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Jak to Ci potrzebne na kilka godzin w roku to nie lepiej za te 150zl wynająć na dzień? 

Jebnie jakiś kamień albo pręt coś się uszkodzi i więcej zamieszania niż to warte... Kupię jakaś najtańsza, się zobaczy jak to będzie robić, wolał bym traktorek z pługiem, kultywatorem itp. Ale w cenie nowego to ciapka bez papierów kupi a za używane też się cenią i już zjechane mocno 

• Like 1
Opublikowano
58 minut temu, gregor1284 napisał:

Potomek polskiego uchodźcy - Ken Kaczynsky?

Opublikowano
3 godziny temu, szymon09875 napisał:

A co za różnica czy z kretynstwa czy z zapaści, jedno i drugie nie zależne od tej osoby. Tak wnioskuje czytając nie których użytkowników tego forum. I nie mam tu na myśli Ciebie żebyś mnie źle nie zrozumiał. 

Próbujesz coś usprawiedliwić ale argumenty słabe. 

Nie no ok, ale nie przyrównuj kretyństwa do momentalnej zapaści na zdrowiu i spowodowaniu wypadku, bo to miałem na myśli, zapaść na zdrowiu mam na myśli coś typu zawał, udar, zapaść cukrzycowa.

• Confused 1
Opublikowano
26 minut temu, konteno napisał:

Czego mi gratulujesz? Po prostu zamiast nauczyć ją czy Seniorów obsługi to sam musiałem tym robić. 

33 minuty temu, gregor1284 napisał:

2 takt albo 4 takt. 

Moja czterosuw. 

13 minut temu, superfarmer02 napisał:

Jebnie jakiś kamień albo pręt coś się uszkodzi i więcej zamieszania niż to warte... Kupię jakaś najtańsza, się zobaczy jak to będzie robić, wolał bym traktorek z pługiem, kultywatorem itp. Ale w cenie nowego to ciapka bez papierów kupi a za używane też się cenią i już zjechane mocno 

U mnie to robi niewiele, do 10a rocznie. A i tak przed glebogryzarką z reguły ruszam jeszcze kultywatorem z wierzchu, prócz kawałka gdzie są tunele i część warzyw bo traktorem tam nie wjadę.

Opublikowano
30 minut temu, konteno napisał:

kto go gnótł ? duży ten wiatrak ? ile kW?

PGE bodaj. Nie wiem jak to dużą moc ma, będę jechał kiedy tam to Ci cyknę foto

22 minuty temu, jahooo napisał:

bo tak działa monopol

I kurpś usadny się im nie dał 😂 bzij zabzij a walizek moj

18 minut temu, superfarmer02 napisał:

Pisałem chyba jak na wiosnę czeski traktor ogrodniczy bym kupił w ciemno za 1.5 tysiąca. Ja na myśli miałem tego tzk  a chłop jakiegoś dzika terra vari chciał sprzedać.

Opublikowano
4 godziny temu, Baks00 napisał:

Proponuję raz na jakiś czas go dobrze przegonić 

Eh mój mąż zawsze jak moim autem jedzie to mówi że zamulam ale jak tu się rozpędzić jak ograniczenia i mandaty tylko

4 godziny temu, Kowalsky30 napisał:

Ja szukam takiej co jeździ. Takie mają dużo cech męskich ale dobrze sprawdzają  się zarówno jako gospodynie domowe jak  i w gospodarstwie. Najgorsze są te co niczym nie jeżdżą. One się już do niczego nie nadają, najwyżej na kochanki

Druga matka potrzebna? Ciężko będzie znaleźć jak brak doświadczenia a już 30 na karku.

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

PGE bodaj. Nie wiem jak to dużą moc ma, będę jechał kiedy tam to Ci cyknę foto

I kurpś usadny się im nie dał 😂 bzij zabzij a walizek moj

Pisałem chyba jak na wiosnę czeski traktor ogrodniczy bym kupił w ciemno za 1.5 tysiąca. Ja na myśli miałem tego tzk  a chłop jakiegoś dzika terra vari chciał sprzedać.

O takie coś by mi najbardziej odpowiadało 

Opublikowano
11 minut temu, Desperado napisał:

Nie no ok, ale nie przyrównuj kretyństwa do momentalnej zapaści na zdrowiu i spowodowaniu wypadku, bo to miałem na myśli, zapaść na zdrowiu mam na myśli coś typu zawał, udar, zapaść cukrzycowa.

Wypadek to wypadek, nieszczęście dla poszkodowanego i na prawdę nie będzie mniej bolało jak potrąci mnie dziadek z zapaścią niż jak potrąci jak to nazywasz "młody kretyn". 

• Like 1
Opublikowano

Taa młody szczyl z miesiąc prawko miał jak moja kuzynkę na pasach przetracil szczęka połamana 5 zębów wybite miednica pęknięta złamana noga i ręką. Skutki wypadku do końca życia odczuwalne... W terenie zabudowanym ponad 100 grzał. 

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, superfarmer02 napisał:

O takie coś by mi najbardziej odpowiadało 

Tzk czy dzik?

Mi się dziś śniło że dwa polonezy rozbiłem 😑 jakiś idiota audi na trzeciego jechal i poszli my na czołówkę, a drugiego jak to nir pamietam ale tez nie z mojej winy...

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, malaczarna napisał:

Taa młody szczyl z miesiąc prawko miał jak moja kuzynkę na pasach przetracil szczęka połamana 5 zębów wybite miednica pęknięta złamana noga i ręką. Skutki wypadku do końca życia odczuwalne... W terenie zabudowanym ponad 100 grzał. 

Takiemu powinni wystawić dożywotni zakaz jazdy... Tylko jeden czy drugi taki element aspołeczny nie znaczy że wszyscy tacy są...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
13 minut temu, gregor1284 napisał:

Tzk czy dzik?

Mi się dziś śniło że dwa polonezy rozbiłem 😑 jakiś idiota audi na trzeciego jechal i poszli my na czołówkę, a drugiego jak to nir pamietam ale tez nie z mojej winy...

Jednoosiowy nie ważne jaki 

Opublikowano
9 minut temu, superfarmer02 napisał:

Jednoosiowy nie ważne jaki 

Będę miał na uwadze. Stoi u dwóch znajomych takie coś ale jeden to już wiem z góry że "nie sprzedam będę robił"

1 minutę temu, Łolek napisał:

A no wzoruje się na @gregor1284on te passerati tak lubi 

No to też może kiedyś ludzie z niego będą? Się śmiać. 

Takiego to już nie chce 

• Like 1
Opublikowano
57 minut temu, superfarmer02 napisał:

Ty, ten mój esiok ma pług i drapak, jak chcesz to ci pożyczę 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v