Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Łolek napisał:

Czemu dziad już nie śpi 🤔

Ja wiem. Ale zakazane mam mówić ☝️

24 minuty temu, Qwazi napisał:

Nie uruchamiaj Ryśka...bo będzie jadem pluł🙆😱😉...

Takem właśnie zamiarował go cichaczem podpuścić bo nudno, tylko Marcinek i Marcinek na tapecie 😉

26 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Jak po ślubie to chyba i przed kościołem można i grzechu nima podobno 🤔

O tą to ja się pytać nikogo nie muszę. 

W przeciwieństwie do Marcinka 🤭 

O mechanicznej mowa

• Haha 2
Opublikowano
22 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ci co coś poważnie walczą to mówią że dla nich to upokarzająca ta gala. Nazbierają meneli tak jak ta goha i Nicola i to ma walka być? Dla tej gohy to sam zanik alkoholu jest niebezpieczny a nie mowa walka 🤣

Ta Gocha to ponoć nie doszła teściowa nicoli. Znaczy matka byłego chłopaka. Marcin może lepiej niech ma siłę nie wraca do swojej byłej co by jakiego sparingu nie było 🤣🤣🤣

• Haha 1
Opublikowano
Qwazi napisał:

4 minuty temu, pedro2 napisał:

Fajny dzionek, nie siura, nie wieje. Może by tak Ankę po kościele zapiął 🤔 

Antychryst 🙆

Nie uruchamiaj Ryśka...bo będzie jadem pluł🙆😱😉...

on pewnie u teściowej na obiedzie nie będzie pluł 🤭😁

Qwazi napisał:

To też racja. Marcin prawdy nie napisze, bo albo nie chce, albo jej nie dostrzega...

... albo jest bardzo ,,nie wygodna,, 😉

Opublikowano
22 minuty temu, Qwazi napisał:

To też racja. Marcin prawdy nie napisze, bo albo nie chce, albo jej nie dostrzega...

Ja myślę że on już za dużo napisał tu o tych swoich sprawach. 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, slawek74 napisał:

on pewnie u teściowej na obiedzie nie będzie pluł 🤭😁

Tak miłuje "szanowną mamusię"🤔🤭...

2 minuty temu, 6465 napisał:

Ja myślę że on już za dużo napisał tu o tych swoich sprawach. 

I to też by o czymś świadczyło....

Edytowane przez Qwazi
  • Like 2
Opublikowano
17 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Jak tam chłopaki już po kościele?

Jeszcze nie, boję się autem kierować. Pojadę na 16. A i na wypominki muszę zanieść. A ty już dałeś?

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

20 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

To jak masz coś z czego jesteś zadowolony to po co płaczesz? Na tym się skup i tyle.

Ale można to również robić z drugą połówką

kup od razu 0.7

Opublikowano
6465 napisał:

17 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Jak tam chłopaki już po kościele?

Jeszcze nie, boję się autem kierować. Pojadę na 16. A i na wypominki muszę zanieść. A ty już dałeś?

U mnie popołudniami nima mszy, tylko rano i przed południem, ksiądz nie rozumie ludzi co krowy mają 🤭

• Haha 2
Opublikowano
6 minut temu, 6465 napisał:

Nie ,u nas pierwszego rano się daje

Opublikowano

@Qwazi @Desperado @6465 już mi powoli przechodzi, ale wszystkiego nie mogłem tu napisać , wam chyba ufamy to może wieczorem na priv wyśle co i jak dokładniej było 

2 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

U mnie popołudniami nima mszy, tylko rano i przed południem, ksiądz nie rozumie ludzi co krowy mają 🤭

To ile Ty siedzisz w oborze 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

@Qwazi @Desperado @6465 już mi powoli przechodzi, ale wszystkiego nie mogłem tu napisać , wam chyba ufamy to może wieczorem na priv wyśle co i jak dokładniej było 

Ok. W nagrodę wyśle ci zdjęcie nowego traktora pafnucego 🙂

Żartowałem. Nie mam upoważnienia 😁

Trochę schodzi, suma zaczyna się bodajże o 10 a przecież po robocie umyć się trzeba i zjeść śniadanie 🤔

U mnie jest o 8,10,12 i 16.

• Haha 1
Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

mi nie ufasz 🤔🤭

Opublikowano
12 minut temu, bratrolnika napisał:

Taki kawałek to byś się dla zdrowia z buta przeszedł. Tylko koło świeczki nie stawaj, chuchniesz i pożar wywolasz 

Jak by była handlowa niedziela to już bym był w pół drogi (powrotnej)🤗

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v