Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, szymon09875 napisał:

Weź mi tylko przypomnij twoja lokalizacje, bo nie pamiętam 🤔

No od Was to kawałek jest, ale co tam w dzisiejszych czasach 400, północ świętokrzyskiego.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Coś Ryszard zaginął ze swoim twu nowym germańskim wypierdzianym ścierwem... 

Przyjebał w bramę czy co?

...i żeby nie było.. to jego opis zakupu starych strucli...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
39 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Oj nie dociekaj tak... Za późno..🤭

Nie w tym rzecz, co inne miałem na myśli.

Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

Coś było narzeczy, tak się nigdy nie zachowywał.   :D

Opublikowano
9 minut temu, Pafnucy12 napisał:

...i żeby nie było.. to jego opis zakupu starych strucli...

Galeria...

Przylazło się, zimno jakoś na zewnątrz.

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Może cieszy się z zakupu volvo jak ja z landiniego?😜

Nie za swoje, to tak nie cieszy.

Opublikowano

Mój dał radę z lawety zjechać. Tak się przyzwyczaił że chciał by go ciągle woziła🤣

Opublikowano
42 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Hmmmmm . No bywają z inną wiodącą  stroną,. Podobno...

Coś się tak skrzywił...nie chodzi o to, która ręka wiodąca, tylko o to, że przeładowując pistolet nie odciąga się zamka do tyłu tylko utrzymuje go w stałej pozycji, a szkielet pistoletu wypycha do przodu...ona to robiła nieprawidłowo🤷...

Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

I pada

Robotę przerwało 

W plenerze się gziłeś?🤔🤣😜

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

Coś się tak skrzywił...nie chodzi o to, która ręka wiodąca, tylko o to, że przeładowując pistolet nie odciąga się zamka do tyłu tylko utrzymuje go w stałej pozycji, a szkielet pistoletu wypycha do przodu...ona to robiła nieprawidłowo🤷...

A to już niuanse, których nie znam.... Ja tylko z korkowa... A wzrokowo to ładnie onej to szło.., miło by było wctakiecrece się dostać... Tak tylko se przypuszczam..

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, gregor1284 napisał:

Z brzoskwin pestki zostały, resztę robaki rozniosły zanim się namyslil 

Może zjem... A może jednak dżem....

4 godziny temu, gregor1284 napisał:

Ly3d albo ly3h z vaga 🤣

Obstawiałem LP3G, ale jednak nie, Marek mówi że z Volvo kolor

Choć nie powiem, kiedyś jak nam czerwonej farby z BMW zostało to dwa takie widłaki na podnośnik do belek tym pomalowaliśmy, 15 lat minęło a tam dalej się farba trzyma 

4 godziny temu, konteno napisał:

zamiast husky można zaprzęgnąć 😁

Dziabniety sąsiad proponował żeby iść do złapać, tego dzika, gołymi rękami...

3 godziny temu, gregor1284 napisał:

Ładne, ale nie dla mnie

1 godzinę temu, Desperado napisał:

No to bym miał widać dwie w jednej.   :P

U mnie nie wiele by brakło żeby trzy się zmieściły w tej jednej 

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
20 minut temu, bratrolnika napisał:

Może zjem... A może jednak dżem....

Obstawiałem LP3G, ale jednak nie, Marek mówi że z Volvo kolor

Choć nie powiem, kiedyś jak nam czerwonej farby z BMW zostało to dwa takie widłaki na podnośnik do belek tym pomalowaliśmy, 15 lat minęło a tam dalej się farba trzyma 

Dziabniety sąsiad proponował żeby iść do złapać, tego dzika, gołymi rękami...

Ładne, ale nie dla mnie

U mnie nie wiele by brakło żeby trzy się zmieściły w tej jednej 

Żartowałem że Volvo to gruntoemalia kolor z rala brałem ciut za ciemny ale już za późno 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, Pafnucy12 napisał:

A to już niuanse, których nie znam.... Ja tylko z korkowa... A wzrokowo to ładnie onej to szło.., miło by było wctakiecrece się dostać... Tak tylko se przypuszczam..

Tylko dlatego, że ona wie co zrobić, aby oddać strzał raczej wolałbym nie być w jej rękach, kiedy jest zła🤦...pokaz miły dla oka, ale tylko dlatego, że w wykonaniu ładnej dziewczyny☺️...poza tym słabo...tylko dwa elementy zasługują na uwagę w pozytywnym sensie, z czego jeden malo istotny...ale po co mam ją oceniać 🤷...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

No ale coś o żółtym było, dobrze pamiętam 

Czy Ty strzelasz czy do ciebie to jeden huk, co za różnica 

@Aktywnyrolnik7245to jaki ten kolor jest 

Czerwony jak KV 😛

50 minut temu, jacor73 napisał:

No od Was to kawałek jest, ale co tam w dzisiejszych czasach 400, północ świętokrzyskiego.

@Qwazi ma blisko jakiegoś dobrego przedstawiciela tolmeta 

Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał:

znajoma z roboty , 2 krotna rozwódka  ma teraz 15lat młodszego

Wie czego potrzebuje

Przed chwilą, Desperado napisał:

Czekaj, nic nie mów, zgadnę jego nick.   :P

...na K..?😄 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Desperado napisał:

Czekaj, nic nie mów, zgadnę jego nick.   :P

spokojnie ,nie mnie , gościu w piekarni pracuje ale jak opowiadała co z nim w sypialni wyprawia to 🙆‍♂️

mną się jakiś inny dychę młodszy milf interesował , w tapecie na insta nawet uszłaby ale na co dzień to taka sobie

Edytowane przez konteno
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v