Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
48 minut temu, soltys48 napisał:

Ja wziąłem drogo nawet bardzo ale na 99% z czasem wykupię 

Taki pewien tego jesteś 🤔

Bez urazy ale życie pisze różne scenariusze.

Dostaliście KRUS 🤔 609zl plus za ha przeliczeniowe

Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

W Tucholi mi składali z segmentów 

orginalna ma 11cm + 8,2cm i znalazłem taką do landini  za 700 brutto, tylko nie wiem, czy idzie w kombajnie na stożek to sprzęgiełko, musze najpierw sprawdzić pompę i zajrzec do rozdzielacza, może jakiś syf siedzi

1 godzinę temu, soltys48 napisał:

@jahooodojdą daj znać bo różnie u mnie z wysyłką mms

doszło

Opublikowano
32 minuty temu, PAN88 napisał:

Ja 1125 x2 plus hektary

Opublikowano
58 minut temu, DANDYS napisał:

ale słyszałem że jak wysokie czynsze to zbytnio nie chcą sprzedawać bo korzystniej im jak płacisz czynsz ,ale czy to prawda to nie wiem

🙆

Starszy chłop bez następców sam proponował wykup

35 minut temu, DANDYS napisał:

@soltys48pa ile mamek by chodziło 

IMG_20230420_190610.jpg

IMG_20230420_190606.jpg

Aż do lasu wszystko łąki

A no by chodziły.....

32 minuty temu, PAN88 napisał:

🤔

Mi nie musisz tego mówić , różne rzeczy w życiu przechodziłem a co do ziemi to sam właściciel zapytał czy nie lepiej żebym kupił 

2 minuty temu, jahooo napisał:

orginalna ma 11cm + 8,2cm i znalazłem taką do landini  za 700 brutto, tylko nie wiem, czy idzie w kombajnie na stożek to sprzęgiełko, musze najpierw sprawdzić pompę i zajrzec do rozdzielacza, może jakiś syf siedzi

doszło

Proste ośki 

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

No ile te ludzie przejedzą 🙆.

U mnie 26 z hakiem w tym roku ale chyba zostanie sadzeniaka i jeszcze z 0,70 dosadze.

Opublikowano
4 godziny temu, Łolek napisał:

Jak myślicie będzie dobrze 

16819974559742352448081824614032.jpg

Na moje oko przycienko ,każdy zawrót z początku będziesz głaskal .    Traktor z zapomnianym włączonym napędem zrobi robotę  U siebie te przyżyłowałem na jeszcze 2 x 25 ton ,a teraz klamoty stoją  ,i przydałoby się jeszcze . Tylko że ja wymieniałem grunt i poziomy budynków nie brane pod Uwagę ,a na podwórku to już mam przegląd nawierzchni , co panie chcesz . O i zaplątane skądś słomki ,czy listki wkurw....  . a poza tym luxio👍

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Qwazi napisał:

To ile masz swojej ziemi?

Takie rzeczy tylko priv

2 godziny temu, DANDYS napisał:

zawsze wynikało że masz swojej koło 40

Obrabiam ,ale nie jestem właścicielem wszystkiego

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, PAN88 napisał:

już nawet zapłacony.. z tydzień temu chyba...

jak podwyżki, to podwyżki...

Wam powiem, że fajno sie pryskało wieczorem..., tylko wieczór za krótki... a dodam że bez ścieżek jeszcze wcześniej bym skończył... nawet by mozna na światłach, ale już mi sie nie chciało..

Edytowane przez Pafnucy12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v