Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Leszy napisał:

2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

To tak jak u nas w piwnicach, cały czas tam siedzą i wszystko w jednym pomieszczeniu. Podoba mi się to. I kuchenka i jakieś wyro, stół. Można cały rok egzystować.

Jak się samemu jest to może. Zaś idea tych letniaków to taka chyba była, że jednak jak się gotowało na drewnie w tych starych kuchenkach, to w całej chałupie ciepło było. Latem spać potem w tym to mega niewygodnie być musiało. Więc wynosili gotowanie poza dom na okres letni. 

Tak jak piszesz. U mnie w "letniej kuchni" był piec do chleba, taki stawiany z cegły na glinę...

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, radekz200 napisał:

Zaczyna się robić szkwał 

to nie wyłaź tam bez potrzeby, żeby Cie nie podwiało... 😋

1 minutę temu, slawek74 napisał:

już raczej nie pomoże 🤭🤦‍♂️🤣

nie należy tracić nadziei. :ph34r:

Opublikowano
2 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

To jaki będzie dobry Polski nowy jednokomorowy ? Bo co wejdę na forum to każdy pierniczy inaczej 🤔

Sypma albo unia reszta to plastelina 

Opublikowano

6mm chyba nakapało. Tyle co nic. Na radarach już czysto. Teraz obawa przed wiatrem. Najsilnidjszy jutro po 10- tej .

4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Jeszcze pon Motyl taki jak @Agrest ma albo miał😁

Ten motyl to tylko z nazwy i dystrybutora polski.  Reszta makaronem owinięta🤣

Opublikowano
10 minut temu, Łolek napisał:

Sypma albo unia reszta to plastelina 

Marek gorszy problem krowę za wielką rasą zacieliłem , chciałem AN a że się skończył to inseminator podsunął pomysł na MO , a tu się dowiedziałem od chłopaków że strasznie wielkie

Opublikowano
20 minut temu, slawek74 napisał:

...i nie myć i nie przebierać i spać w opakowaniu 🤔🤦‍♂️🤪

Niejednokrotnie, zresztą do tego nie potrzeba mieszkać w piwnicy.

16 minut temu, Leszy napisał:

Jak się samemu jest to może. Zaś idea tych letniaków to taka chyba była, że jednak jak się gotowało na drewnie w tych starych kuchenkach, to w całej chałupie ciepło było. Latem spać potem w tym to mega niewygodnie być musiało. Więc wynosili gotowanie poza dom na okres letni. 

No w większości to samotnie albo co najwyżej we dwoje mieszkający. Zarówno kobiety jak i mężczyźni tak mieszkają.

16 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Tak jak piszesz. U mnie w "letniej kuchni" był piec do chleba, taki stawiany z cegły na glinę...

To takie coś u nas albo w normalnej kuchni albo w piwnicy. 

Opublikowano
1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Marek gorszy problem krowę za wielką rasą zacieliłem , chciałem AN a że się skończył to inseminator podsunął pomysł na MO , a tu się dowiedziałem od chłopaków że strasznie wielkie

Co innego Ci mówili.... 

Opublikowano
13 minut temu, stempos1980 napisał:

Jeszcze pon Motyl taki jak @Agrest ma albo miał😁

Też miałem 

13 minut temu, pedro2 napisał:

Ale dolało 👍 a był plan brać się za oborniki. A niech pada.

Co tam u szanownego kolegi słychać 

Opublikowano
6 minut temu, Leszy napisał:

Co innego Ci mówili.... 

Zdania były podzielone

11 minut temu, Łolek napisał:

Ty się kuwa dobrze czujesz 

A jak miednica się rozejdzie

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

No takie duże jak słoń albo co najmniej żubr 🤭

Nic nie pękaj ja hfki kryje czasem MO i jest dobrze  jałówki to bym nie zacielał ale krowę spoko luz nie przejmuj się 

3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Zdania były podzielone

To se drugą kupisz 🤷‍♂️😉

Screenshot_20230217_220431_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
33 minuty temu, Leszy napisał:

Kilka takich tematów rozbieraliśmy gdzie już przy budowie myśleli o śmierci i balustradę robili zdejmowaną żeby z trumna wyjść 

Opublikowano
15 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Zdania były podzielone

Nie kojarzę na 100% ale czy ona się musi rozejść aby cielak wyszedł??? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v