Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, stempos1980 napisał:

Ursusa😉

Tyle to się domyśliłem..

3 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Do mojego ursusa był 

😅

Chodziło mi bardziej o to, jaki model

Edytowane przez daron64
Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Niemożliwe przecież ty jesteś zapatrzony w nasze Sochy pługo podobne🤭

Nie prawda, kupiłem taki na jaki było mnie stać

28 minut temu, daron64 napisał:

A co żeś tam kupił, bo nie jestem chyba na bieżąco?

Ursusa 😛

Opublikowano
2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Ile dałeś za niego?

Niecałe 2 

Opublikowano

Trochę lepiej jak cena złomu 😁

Jak bym uprawiał paprykę albo inne badyle to też bym kupił germańca 

Opublikowano
12 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A kto ci broni.

Stawiaj tunele albo sadź na polu odrazu że 3 ha papryki i innych warzyw przecież to łatwa robota bez nakladów  .

Mam rację @marcin19071980🤔

• Like 3
Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

A kto ci broni.

Stawiaj tunele albo sadź na polu odrazu że 3 ha papryki i innych warzyw przecież to łatwa robota bez nakladów  .

Od pierwszego strzału.@stempos1980 to już pieniądze w workach trzyma.Ja mam trochę więcej to w BigBagu udeptuje.

Opublikowano

A kto ci broni.

To po co gadka że pług mam nie dobry,na taki mnie stać i tyle

Opublikowano
Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

To po co gadka że pług mam nie dobry,na taki mnie stać i tyle

A czy ja powiedziałem że masz nie dobry pług 🤔 

Zacytuj ten post w którym napisałem że masz niedobry pług 🤔

Opublikowano
2 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Sprzedałem unie tur 4, kupiłem 3 starego germańca obracalnego i jeszcze zostało

• Like 1
Opublikowano

Czy tez zauważyliście pogorszenie jakości filtrów firmy filtron ??

W aucie po 3 tys km na nowym filtrze paliwa auto zaczeło niedomagać - jakies czkawki, powietrze w paliwie

Przejrzałem cały układ, powymieniałem złączki , zawet założyłem wspomagająca pompkę elektryczną, bo orginalnie między zbiornikiem a pomp a CR nie ma - dalej czkawka

Dziś wymieniłem filtr paliwa - wszystko minęło po 2 minnutach jak ręką odjął  - czary ??

Na forach ludzie pisza, że ostatnie serie filtrów tej firmy to porażka, wkłady olejowe się zasysają, paliwowe mają wady, spotkaliście się z tym ?

Opublikowano
jahooo napisał:

Czy tez zauważyliście pogorszenie jakości filtrów firmy filtron ??

W aucie po 3 tys km na nowym filtrze paliwa auto zaczeło niedomagać - jakies czkawki, powietrze w paliwie

Przejrzałem cały układ, powymieniałem złączki , zawet założyłem wspomagająca pompkę elektryczną, bo orginalnie między zbiornikiem a pomp a CR nie ma - dalej czkawka

Dziś wymieniłem filtr paliwa - wszystko minęło po 2 minnutach jak ręką odjął  - czary ??

Na forach ludzie pisza, że ostatnie serie filtrów tej firmy to porażka, wkłady olejowe się zasysają, paliwowe mają wady, spotkaliście się z tym ?

Ja osobiście nie zauważyłem żadnych problemów z filtronem. Może jakieś ujowe paliwo tankujesz? Filtrona przejął Mann Hummer więc jakość nie powinna się pogorszyć.

Opublikowano
9 minut temu, Grzechooo napisał:

Ja osobiście nie zauważyłem żadnych problemów z filtronem. Może jakieś ujowe paliwo tankujesz? Filtrona przejął Mann Hummer więc jakość nie powinna się pogorszyć.

paliwo tankuję na tych samych stacjach od zawsze i nigdy nie było w tym aucie problemów - 90 tys km bez niespodzianek

Opublikowano
5 godzin temu, stempos1980 napisał:

A czy ja powiedziałem że masz nie dobry pług 🤔 

Zacytuj ten post w którym napisałem że masz niedobry pług 🤔

Adam muszę Cię przeprosić

4 godziny temu, jacor73 napisał:

Sprzedałem unie tur 4, kupiłem 3 starego germańca obracalnego i jeszcze zostało

Jakby miał UG tur to po co inny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v