Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
24 minuty temu, jahooo napisał:

na większą piłę @daron64 to i ja może byłbym chętny, tylko wymiary muszę znać - średnica na wałek głównie

A spojrzałeś na zdjęcia? 

Jak chcesz dokładny to później podam 

Opublikowano
18 godzin temu, migacz napisał:

A co takiego złego jest w tym CS? Mi się widzi. Może by się trzeba przejechać. I zamiast 8011 z turem bym go przyjął.

Mają opinie awaryjnych i problematycznych w naprawie (głównie elektronika)

Opublikowano

O panie, to tyle to mi troszkę długo czekać. Znaczy leżała ze 30 lat i nie było długo, ale tam jak jest chętny na FB to wolałbym się pozbyć, bo to raczej mało chodliwy towar będzie. Jeśli oczywiście się zdecyduje 

Najbardziej mnie wk***ia jak ktoś pisze, że jest zainteresowany, pisze mu co i jak i żeby dał znać czy jest chętny, czy jednak nie - żebym wiedział co mówić innym, to nie ch*ja, domyślaj się, bo nie raczy napisać "jednak nie biorę, nara"

Opublikowano
1 minutę temu, daron64 napisał:

O panie, to tyle to mi troszkę długo czekać. Znaczy leżała ze 30 lat i nie było długo, ale tam jak jest chętny na FB to wolałbym się pozbyć, bo to raczej mało chodliwy towar będzie. Jeśli oczywiście się zdecyduje 

to sprzedawaj, jak poleży do czwartku , to się odezwę

Opublikowano
19 godzin temu, Baks00 napisał:

https://m.olx.pl/d/oferta/przyczepa-samozbierajaca-agrar-CID757-IDSgRkS.html 

Ciekawe czy to noże ma🤔nie mogę coś wyświetlić ogloszenia

nie ma noży, typowa  góralka, niski środek ciężkości i jak najlżejsza, więc poza minimum do sprawnego użytkowania nic więcej tam nie będzie  

19 godzin temu, kubamako66 napisał:

u mnie borowiny nie ma najbliższej 10 km odemnie trochę jest ale ja tam pól nie mam, ja mam tylko czarnoziem 1-3 klasa lekka w uprawie narzietylko szukam bo zboża nic nie sprzedałem i jeszcze funduszy nie mam ale coś bliżej wiosny może by kupił ale ja bym wolał jd około 120 km najlepiej ale tu znowu trzeba 150 tyś żeby coś fajnego  znaleźć i sam nie wiem czy lepiej dołożyć,  czy może lepiej coś kupić protego np ursus 1634 może będzie fajny w okolicy do kupienia ładny  

możesz poszukać nh tm, też czołgi a nie cenione tak samo jak JD  

• Thanks 1
Opublikowano
4 godziny temu, czarny60 napisał:

Mają opinie awaryjnych i problematycznych w naprawie (głównie elektronika)

To pierd.le te elektronikę. Jak się wkurzę to znajdę starego case albo MTZ/Belarus. Na razie mnie nie naciska chyba że znajdzie się chętny na 80tke albo trafi się jakaś okazja na zakup.

Opublikowano (edytowane)
22 godziny temu, michal1993 napisał:

https://allegro.pl/oferta/kompresor-olejowy-tlokowy-gk-420-2-2-100-walter-12377764545

Szukam czegoś do gospodarstwa w takim budżecie, dobry wybór czy rozejrzeć się za czymś innym?

Używam takiego od kilku lat, czasami chodzi bez przerwy z godzinę i daje radę. Napięcie 230v nie ma problemu z podłączeniu.

https://www.darkomp.com/kompresor-tlokowy-fd-100-360-m-darkomp,3,12125,10941

Edytowane przez conny
Opublikowano
2 godziny temu, robi57362 napisał:

nieduże tzn ile?

za 600 zl na cmentarzysku wózków gość ma miec karetkę za kilka dni

Też coś koło 600-700 ale jak masz na miejscu to nie ma sensu ;)

Tyle że tu długie widły były co czasami jest przydatne, a czasami już nie ;)

Opublikowano
6 godzin temu, daron64 napisał:

Najbardziej mnie wk***ia jak ktoś pisze, że jest zainteresowany, pisze mu co i jak i żeby dał znać czy jest chętny, czy jednak nie - żebym wiedział co mówić innym, to nie ch*ja, domyślaj się, bo nie raczy napisać "jednak nie biorę, nara"

Bo na srejbuku małolaty się nakręcają że coś znaleźli potem pyta starego a ten nie uja. Też parę zeczy miałem do handlu .dawaj im zdjęcia cenę i potem  cisza.

• Like 2
Opublikowano

Narazie wygląda na to, że większość wyjedzie na złom. Ze wszystkiego poszły narazie tylko obciążniki do poznaniaka, wiertarki, szczypce kowalskie. Ktoś tam pytał o piły ( @jahooo- koleś nie odpisał ostatecznie, także jakby Ci pasowała średnica walka, to dawaj znać), ktoś o jakiś wałek, ktoś miał pompe do hardiego brać, ale oczywiście przestał odpisywać. 

Nie nadaje się na handlarza, to nie na moje nerwy. 

Opublikowano

Dokładnie. Też kiedyś parę złomów wystawiłem. Wiadomości 1500. A zmierz to a zmierz tamto. A zważ a coś. I na końcu albo cisza albo jak kuriera zamówisz to odpisują że nie są pewni. Wkurzający interes.

Opublikowano
37 minut temu, daron64 napisał:

Narazie wygląda na to, że większość wyjedzie na złom. Ze wszystkiego poszły narazie tylko obciążniki do poznaniaka, wiertarki, szczypce kowalskie. Ktoś tam pytał o piły ( @jahooo- koleś nie odpisał ostatecznie, także jakby Ci pasowała średnica walka, to dawaj znać), ktoś o jakiś wałek, ktoś miał pompe do hardiego brać, ale oczywiście przestał odpisywać. 

Nie nadaje się na handlarza, to nie na moje nerwy. 

Tam gdzieś korek do Zetora miałeś, masz go jeszcze??? Masz coś jeszcze do Zetora?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v