Skocz do zawartości

Dopłaty za susze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierdus udaje bizmesmena.. .A bida wali u niego aż piszczy...pewnie na lopotowanie śniegu tyz ma papier... 😂😂😂😂😂

Kto dziś najmuje takich pierdziusiow.. Chyba jakie dziady 🤔🤭

• Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, witejus napisał:

N a mlotek masz, to yebnij się konkretnie w pałę

Posmaruj sobie tą piekącą dupkę bo zaraz zakażenie do łba ci dojdzie donosicielu 🙋

29 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Pierdus udaje bizmesmena.. .A bida wali u niego aż piszczy...pewnie na lopotowanie śniegu tyz ma papier... 😂😂😂😂😂

Kto dziś najmuje takich pierdziusiow.. Chyba jakie dziady 🤔🤭

Do budy burek obszczymurek ☝️😁

Opublikowano
4 minuty temu, pedro2 napisał:

Posmaruj sobie tą piekącą dupkę bo zaraz zakażenie do łba ci dojdzie donosicielu 🙋

O ile mnie coś piecze to zajady ze śmiechu z ciebie, ośmieszyłeś się na całe AF wychwalając się jak przedszkolak tą ,,połową byka" ciekawe czy mniejszą czy większą😅 jedyne co ci wyszło to rzucanie wyzwiskami, no może jeszcze włosy ze łba ci wyszły🤓

• Like 1
Opublikowano

Już ci powiedziałem, ty zacząłeś i u mnie jesteś już skończony i jechany równo jak reszta rudzielców 🙋 a że cię piecze dupka, że ktoś robi i zarobi to twój problem, nie mój. Ja zarobiłem i mam, ty się ujawniłeś ze swoim charakterem gumowego ucha i jedyne co masz to ból dupki.  

Myślisz, że mnie twoje głupie gadki ruszają 🙈 

Włosy ze łba już ci wyszły? 🙆 Aa mówiłem posmaruj pupke bo zakażenie do łba dojdzie...? Mówiłem...

Opublikowano
3 godziny temu, pedro2 napisał:

🙋

Mam papier nawet na piłę spalinową, na kosiarkęi do tego odzież ochronna. 😁

Toaletowy papier jeszcze sobie zalatw, bo nic u ciebie nie slychac tylko boli d*pa i boli d*pa, to masz od slomy bogaczu.  :P

• Haha 2
Opublikowano
7 minut temu, pedro2 napisał:

Aa

Anonimowy alkoholik?

7 minut temu, pedro2 napisał:

mówiłem posmaruj pupke

już mówiłem i ile razy mam powtarzać że pieką mnie zajady , ze śmiechu z ciebie🤣

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Desperado napisał:

Toaletowy papier jeszcze sobie zalatw, bo nic u ciebie nie slychac tylko boli d*pa i boli d*pa, to masz od slomy bogaczu.  :P

Widzisz taki sam jesteś tak twój kompan witejek, też najpierw chciał donosić do US, że lewizna, a jak się dowiedział, że jednak nie lewizna to wyśmiał, że frajer bo podatki płaci 😁 jak tu szanować rudzielca.. 

Oho śnieg nadają... trzeba nasmarować ciągnik, trochę grosza z podatków dupkobólców przytulić 😆

Opublikowano
23 minuty temu, pedro2 napisał:

kompan witejek, też najpierw chciał donosić do US, że lewizna, a jak się dowiedział, że jednak nie lewizna to wyśmiał, że frajer bo podatki płaci

Człowieku! opanuj się, pokaż gdzie ja chciałem donosić do US?🤦‍♂️nie winny żarcik bierzesz za donos?jakieś chore urojenia lęgną się się w twojej pustej głowie, jak niby miałbym na ciebie donosić nie znając twojego imienia, nazwiska ,adresu?dowiedziałem się że to nie lewizna, od kogo? od ciebie?przecież ty jesteś całkiem nie wiarygodny, wymyślasz bzdury o darmowych kursach z UP dla bogatych gospodarzy🤦‍♂️, pokaż gdzie cię wyśmiewam żeś frajer bo płacisz podatki?

Skończ już tę głupią dyskusję bo ośmieszasz się każdy postem, cale AF ma z ciebie bekę a ty podniecony jak stonka wykopkami.

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano

😁 a no tak jeszcze i ten kurs cię piecze... ja ani bogacz, ani bamber. co poradzę jak kto niedorajda... masz rację, to bardzo typowa metoda janusza stękacza żeby z bólu wyśmiać i opluć. Bierz się za robotę i będziesz bogacz.  Mnie to nic a nic nie trąca, a przynajmniej się dowiedziałem żeś rudy 🙋

Opublikowano

On będąc rolnikiem posiadającym ponad 2 ha przeliczeniowe lub domownikiem mógł zarejestrować się w UP nie jako bezrobotny, tylko osoba poszukująca pracy. Wtedy przy spełnieniu dodatkowych (wymienionych w ustawie) wymagań można brać w darmowych kursach, czy szkoleniach. Pedro zapewne skorzystał z tego;👇

• podlegasz ubezpieczeniu społecznemu rolników w pełnym zakresie na podstawie przepisów o ubezpieczeniu społecznym rolników jako domownik lub małżonek rolnika, jeżeli zamierzasz podjąć zatrudnienie, inną pracę zarobkową lub działalność gospodarczą poza rolnictwem,
Opublikowano

Po co mu dajesz na tacy... Niech rudzielec dalej siedzi w swoim zaściankowym świecie i myśli, że wszyscy bajdurzą bo przecież nikt go nie poprosił o wzięcie udziału w takim działaniu. Wszystko trzeba pod nosek podstawić gotowe, a i tak znajdzie powód dla którego stwierdzi, że się nie opłaca. Bo wymaga to nieco wysiłku i poświęcenia czasu. Możliwości są, trzeba tylko chcieć po raz kolejny powtarzam

Opublikowano (edytowane)

Czyli 2600zł dla poniżej 30% i 5200 dla powyżej 30%. Będzie na wakacje w Sosnowcu albo w Bytomiu😁

Edytowane przez rbit
Opublikowano
3 godziny temu, lemik napisał:

On będąc rolnikiem posiadającym ponad 2 ha przeliczeniowe lub domownikiem mógł zarejestrować się w UP nie jako bezrobotny, tylko osoba poszukująca pracy. Wtedy przy spełnieniu dodatkowych (wymienionych w ustawie) wymagań można brać w darmowych kursach, czy szkoleniach. Pedro zapewne skorzystał z tego;👇

• podlegasz ubezpieczeniu społecznemu rolników w pełnym zakresie na podstawie przepisów o ubezpieczeniu społecznym rolników jako domownik lub małżonek rolnika, jeżeli zamierzasz podjąć zatrudnienie, inną pracę zarobkową lub działalność gospodarczą poza rolnictwem,

Ktoś kto ma zarejestrowana  działalność pozarolniczą nie może być bezrobotnym w UP... On kłamie ze ma darmowe kursy.. płaci za te papierki nic nie warte i tyle bo takich dawców kasy właśnie potrzebują.... Takiemu na łopatę papier wcisną.... 😂

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
22 godziny temu, Celownik07 napisał:

Arimr - finanse po zalogowaniu -platnosci krajowe . Niektorzy juz maja tam naliczenia za susze. Sprawdzcie u siebie. 

Jak dokładnie to zobaczyć bo nie ogarniam.

Edytowane przez maroko

Logujesz sie tak jakbys chcial zlozyc wniosek ale nie wchodzisz w platnosci obszarowe tylko po lewej stronie jest w kolumnie: Finanse pozniej klikasz w platnosci krajowe i tam masz. Platnosci UE to wszystkie bezposrednie.

• Thanks 3
Opublikowano
37 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Ktoś kto ma zarejestrowana  działalność pozarolniczą nie może być bezrobotnym w UP... On kłamie ze ma darmowe kursy.. płaci za te papierki nic nie warte i tyle bo takich dawców kasy właśnie potrzebują.... Takiemu na łopatę papier wcisną.... 😂

O następny bolodupiec przyleciał? 😁 Zapłaciłem 250zl za pierwszy kurs BHP, reszta friko jeden za drugim, co do ZUSu i US płacę to właśnie odbieram z zapasem. W dniu składania wniosku jeszcze nie miałem działalności. Ale wiem, że twoja ruda mózgownica nie da sobie tego przyswoić więc goń się burek 🤪 

Zabezpieczam się przed takimi zadzrosnymi rudymi łajzami, które już nie jednemu niezły interes swoimi donosami zniszczyły. Rude to wredne 

Opublikowano

Pierdusiowe  opowiastki z deee wyjęte i tyle... Takie pajace to na łopatę uprawnienia robią bo płacą i im dajo papier.... 🤭😂😂😂😂

To jest lapanie frajerów... Ale są dawcy są i biorcy... 😂