Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

On już się biedny gubi w tym wszystkim. Bo wie, ze koniec pisu bliski. Tak jak wie to pisowska propaganda. a, ze przyszły rząd dostanie KPO to normalka. Bo nie będą zakładnikami zera mającego śladowe poparcie. Dzisiaj to zero decyduje czy będzie kpo czy nie i widać on i jego partyjka uznali, ze lepiej iść na spór z UE niż żyć w zgodzie i dostać kasę.

pisowskie miernoty z izby dyscyplinarnej po 3 latach pracy dostaną olbrzymie emerytury 23 tys miesięcznie wypłacane do osiągnięcia wieku emerytalnego. Jeden z nich wyciągnie ponad 5 milionów.

main_01lec_g_owy_1.jpg

main_04lenin_wieczne_ywy_ny_pic.jpg

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Sędziowie z nadania PO , PSL , SLD są sędziami a sędziowie z nadania PIS i Dudy są niby sędziami lub pseudo sędziami taki obraz przedstawia opozycja i UE . Jak ktoś ma nie równo pod sufitem to może i uwierzy w to skomlenie PO .

Opublikowano

Są pseudo sędziami bo pis powołał ich do izby wbrew obowiązującemu prawu i procedurom. Wszystko jest opisane przepisami i nie można se zrobić jakiejś izby i powoływać do niej kogo się chce na podstawie przepisów nie zgodnych z konstytucją i innymi przepisami naszego kraju. Dzisiaj za tych 6 lewusów zapłacimy łącznie 23 miliony złotych. Bo pozostała 5 przynajmniej była na tyle przyzwoita, że postanowiła pracować na właściwych im stanowiskach. Gdzie będą pełnić swoje obowiązki zgodnie z prawem.

Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał:

Są pseudo sędziami bo pis powołał ich do izby wbrew obowiązującemu prawu i procedurom. Wszystko jest opisane przepisami i nie można se zrobić jakiejś izby i powoływać do niej kogo się chce na podstawie przepisów nie zgodnych z konstytucją i innymi przepisami naszego kraju. Dzisiaj za tych 6 lewusów zapłacimy łącznie 23 miliony złotych. Bo pozostała 5 przynajmniej była na tyle przyzwoita, że postanowiła pracować na właściwych im stanowiskach. Gdzie będą pełnić swoje obowiązki zgodnie z prawem.

Opozycja i UE kwestionuje również KRS .

Opublikowano

A właśnie. Jakoś Bąkiewicz nie przedstawił raportu z obrony kościołów.😂 Nie dowiemy się więc jak to dzielnie stawał przeciw LGBT, ateistom , lewakom i odszczepieńcom. A miałem nadzieję że jego armia jednak jakieś zwycięstwo odniesie.🤣

Opublikowano

chwilowa przerwa w zniwach-jeczmien jeszcze zielony..onuca-bzdurnymi pytaniami probuje zdenerwowac innych a sam jest pajacem, nie majacym pojecia o swiecie poza sputnikiem..

10 godzin temu, mirro napisał:

A właśnie. Jakoś Bąkiewicz nie przedstawił raportu z obrony kościołów.😂 Nie dowiemy się więc jak to dzielnie stawał przeciw LGBT, ateistom , lewakom i odszczepieńcom. A miałem nadzieję że jego armia jednak jakieś zwycięstwo odniesie.🤣

sam bym bronil kosciola gdyby ktos probowal go zniszczyc.....

Opublikowano
7 godzin temu, jacus napisał:

chwilowa przerwa w zniwach-jeczmien jeszcze zielony..onuca-bzdurnymi pytaniami probuje zdenerwowac innych a sam jest pajacem, nie majacym pojecia o swiecie poza sputnikiem..

dawno to zauważyłem oderwany od rzeczywistości i życia 

chwilowa przerwa w zniwach-

ja skoczyłem rzepak zboża dopiero tak za tydzień 

Opublikowano

sam bym bronil kosciola gdyby ktos probowal go zniszczyc.....

Czyli dla Ciebie kościół ważniejszy niż wiara?🤔

5 godzin temu, Denwer napisał:

FYsJW1dWAAAnQtL?format=jpg&name=small

Komu sprzedał?🤔

Opublikowano (edytowane)

E pisoskie  trole nie opierdalać się tylko brać za robotę bo PiSowi sondaże lecą w dół. Jarek wam nie da wypłaty.😁

Edytowane przez 6465
  • Haha 1
Opublikowano

W listopadzie 2015 roku na stronie CBA opublikowano komunikat dotyczący zakończenia czynności ws. prywatyzacji Fabryki 

Poinformowano w nim, że sprawa została skierowana do prokuratury. "Wnikliwie analizując zebrane materiały, ujawniono nieprawidłowości świadczące o podejrzeniu złamania i naruszenia prawa. Dlatego też szef Centralnego Biura Antykorupcyjnego Paweł Wojtunik skierował do prokuratora generalnego zawiadomienie o podejrzeniu popełniania przestępstwa. Wykazał w nim, że

istnieje podejrzenie działania zorganizowanej grupy przestępczej dokonującej prania pieniędzy w związku z działalnością na szkodę spółki oraz wyłudzaniem kredytów bankowych.

Komunikat CBA

9 minut temu, PRIMO napisał:

Komu sprzedał?🤔

Zakład działał od lat 60. XX wieku do roku 2010. Właśnie wtedy Ministerstwo Skarbu Państwa sprzedało 85 procent akcji warszawskiemu prywatnemu nabywcy dokładnie za 1,428 mln zł.

2 minuty temu, 6465 napisał:

E pisoskie  trole nie opierdalacz się tylko brać za robotę bo PiSowi sondaże lecą w dół.😁

i z czego tu się cieszyć  znowu nadejdą lata rozprzedawania majątku z myślą o biznesie Niemiec 

Opublikowano
Dnia 27.07.2022 o 22:27, Roman176 napisał:

czekam aż wykuglujesz 

Zmysliles to Romanek i nic ci nie zostalo jak odbijac pileczke jak w przedszkolu. Dla pisowca zaprzanstwo to norma. 

Opublikowano

dawno nie padalo-teraz to nawet leje.. 3 ha zostalo i dozynki ,no i drobne 1000 bali slomy do zwiezienia..

3 godziny temu, mirro napisał:

W sensie niszczyć jak ISIS,? 😂

kosciol przez male k to wlasnosc moich przodkow,moja i moich potomkow- mysmy go budowali i pracowali na jego utrzymanie a nie ksieza..

kosciol przez duze k to sami ksieza niszcza koncertowo, nie bede im przeszkadzal ani pomagal..

tez bym jakas w palacu biskupa 😂.

na razie mam bardzije przyziemne marzenie- zasiasc na krzesle biskupa w katedrze w kamieniu pomorskimkto byl to wie o co chodzi,od lat mnie korci

1 godzinę temu, PRIMO napisał:

Czyli dla Ciebie kościół ważniejszy niż wiara?🤔

Komu sprzedał?🤔

co kosciol ma wspolnego z wiara- jezus do kosciola nie chodzil  😂

gdzie dwoch albo trzech w imieniu moim tam i ja jestem......

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v