Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

Bo ty  wiesz  kto  prawdziwie  wierzy  a kto  nie  dobre  naprawdę  dobre  :D  :D  :D

Ci  prawdziwie  wierzą  co  aborcje  popierają  i   dewiacje  tenczowe    ???

🤦‍♂️ale z Ciebie ciemniak PISowski. 

Prawdziwemu wierzącemu nie potrzebny jest kościół i sam doskonale wie co jest dla niego dobre a co nie i żaden tłumok w kiecce nie będzie narzucał drugiemu człowiekowi co ma robić. 

2 minuty temu, agromatik napisał:

naprawdę tak swędzi?

Oj chyba bardzo.🤭😂🤣

Opublikowano
4 minuty temu, Denwer napisał:

Bo ty  wiesz  kto  prawdziwie  wierzy  a kto  nie  dobre  naprawdę  dobre  :D  :D  :D

Ci  prawdziwie  wierzą  co  aborcje  popierają  i   dewiacje  tenczowe    ???

skoro wierzysz że stwórca jest stwórcą wszystkiego w tym i tych "tęczowych" to co Ci każe kwestionować zamysł stwórcy?
Wiara czy pycha?

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

Prawdziwemu wierzącemu nie potrzebny jest kościół i sam doskonale wie co jest dla niego dobre a co nie i żaden tłumok w kiecce nie będzie narzucał drugiemu człowiekowi co ma robić. 

To  poco  leci  do tego tłumoka  brać ślub  lub  z dzieckiem do chrztu i prowadzi do  pierwszej komunii  przecież to tłumoki  poco  ????

Tak robią tylko  szmaty   zwykłe  szmaty 

Tusk  nie lubi tego

FWRAb4hWAAEOveo?format=jpg&name=small

Tuska wyborcy

2 minuty temu, dysydent napisał:

skoro wierzysz że stwórca jest stwórcą wszystkiego w tym i tych "tęczowych" to co Ci każe kwestionować zamysł stwórcy?

Po to aby odróżniać ,, ziarno  od  plew,,   stwórca  też  zesłał  potop  i  zagładę  na  tych dewiantów  z przed tysięcy  lat  ;)

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, PRIMO napisał:
7 minut temu, agromatik napisał:

naprawdę tak swędzi?

Oj chyba bardzo.🤭😂🤣

Coś chyba jest na rzeczy, bo codziennie nie prowokowany wywołuje temat. 

Edytowane przez agromatik
Opublikowano

To  poco  leci  do tego tłumoka  brać ślub  lub  z dzieckiem do chrztu i prowadzi do  pierwszej komunii  przecież to tłumoki  poco  ????

Tak robią tylko  szmaty   zwykłe  szmaty 

Toż to pisałem Ci wcześniej że to katopisuary są. 🤦‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

to katopisuary są.

Nie  to  są tacy  jak ty   antypisowcy    na tych strajkach  z  lempertem na czele wyborców  PiS  nie było 

Opublikowano

Po to aby odróżniać ,, ziarno  od  plew,,   stwórca  też  zesłał  potop  i  zagładę  na  tych dewiantów  z przed tysięcy  lat  ;)

czyli - gdy zechce - sam zadecyduje i wyegzekwuje co ziarno co plewy
ziarno które samo plewy z kłosa zechce odrzucać przed czasem czy na zdrowe ziarno się wykształci?

samo przesłanie przypowieści używającej akurat to porównanie jawnie wskazuje - nie tobie ziarniaku decydować kiedy i jak plewy zostaną usunięte bo one też mają rolę do spełnienia bo plewy są nieodłącznym warunkiem plonu.

Opublikowano
Przed chwilą, Denwer napisał:

Nie  to  są tacy  jak ty   antypisowcy    na tych strajkach  z  lempertem na czele wyborców  PiS  nie było 

🤦‍♂️ a ten tłumok dalej swoje tylko antypisowcy, lempartowcy i tęczowi. 

Znasz to " Co dzień pod figurum a diabeł sziedzi pod skórum ".

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

Cymbałem jesteś  ty  co właśnie udowodniłeś   :D  :D  Wydrukować  możesz  dopiero  po  zarejestrowaniu się   co  z automatu  jest  twoją e-kartą      :D  :D  :D  

Co za ciemnogród   :D  :D  :D

ps.

Jak ktoś  jest  tak zacofany  jak ty  i  nie  posiada  smartfona   to  musi  drukować  musi  :D  :D  :D   jeśli ma drukarkę  :D  :D  

Ja pierd*lę co za but, toś dopiero pieprzył że nie trzeba drukować    xD   

• Like 1
Opublikowano
23 minuty temu, Denwer napisał:

Chce sakramentów dla dzieciaka. Takich co mu się należą. A że udzielający ich jest tłumokiem, to nie jego wina.😂

22 minuty temu, dysydent napisał:

czyli - gdy zechce - sam zadecyduje i wyegzekwuje co ziarno co plewy
ziarno które samo plewy z kłosa zechce odrzucać przed czasem czy na zdrowe ziarno się wykształci?

A widzisz. Tu powstaje kwestia ustalenia swojego położenia. Denwer stawia się w roli obserwatora, czyli gdzieś obok Boga. Nie przyjmie do wiadomości że raczej mu rola ziarna przypisana, albo nawet plewy. Typowy brak pokory.😂

Opublikowano
44 minuty temu, PRIMO napisał:

🤦‍♂️ a ten tłumok dalej swoje tylko antypisowcy, lempartowcy i tęczowi. 

Znasz to " Co dzień pod figurum a diabeł sziedzi pod skórum ".

Tłumoku  ja  pisałem o kimś zupełnie innym  czytać nie   potrafisz.  Pisałem o takich  jak ty  antypis   co   plują  na księży  na kościół   dewastują  aborcje  popierają   a potem  lecą  po sakramenty. 

31 minut temu, Desperado napisał:

Bo nie  potrzeba   wystarczy  telefon  bądź karta plastikowa  z aktywowanym kuponem.  Zacofani  jak ty  muszą  wydrukować  :D  :D  

32 minuty temu, mirro napisał:

A że udzielający ich jest tłumokiem, to nie jego wina.

Tłumokiem jest  ten  co  po te sakramnty  idzie  skoro  w Boga  nie wierzy  na kościół pluje  itd.

Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

Bo nie  potrzeba   wystarczy  telefon  bądź karta plastikowa  z aktywowanym kuponem.  Zacofani  jak ty  muszą  wydrukować  :D  :D  

Pacanie, kartę to ja mam prędzej niż tacy jak ty myśleli że karty to są tylko do gry w Piotrusia    xD  i jakby nie trzeba było drukować, to tej opcji by tam nie było.  

Opublikowano

2 godziny temu, witejus napisał:

Widzę że temperatura dyskusji rośnie wraz z temperaturą na dworze, polu🤬

a wy w kieleckiem to chodzicie na pole czy na dwor ??

Cymbałem jesteś  ty  co właśnie udowodniłeś   :D  :D  Wydrukować  możesz  dopiero  po  zarejestrowaniu się   co  z automatu  jest  twoją e-kartą      :D  :D  :D  

Co za ciemnogród   :D  :D  :D

ps.

Jak ktoś  jest  tak zacofany  jak ty  i  nie  posiada  smartfona   to  musi  drukować  musi  :D  :D  :D   jeśli ma drukarkę  :D  :D  

typowo pis-owskie myslenie.

najpierw trzeba sciagnac z internetu wzor pisma.

nastepnie wypelnic, podpisac 

zeskanowac i wyslac do urzedu...

nie da sie od razu wypelnic i wyslac -mimo podpisu zaufanego

Czyli  co  ma niby  być  tym  postępem 

Mordowanie  nienarodzonych  dzieci  eutanazja    czy   tęczowe  dewiacje  

przeczytales niedawno jakas historie papiestwa i panstwa koscielnego ??? masz racje,tam wesolo bylo, to tylko wierzcholek gory lodowej , czytaj dalej

taki  obrazek 

Taki  koleś który  pluje  na kościół   a  leci  do  ślubu  przed  ołtarz  do tego  klechy  a potem niesie  dziecko  do tego klechy  do chrztu  a następnie  prowadzi  do  pierwszej komunii.

To jest  patologia   to  kwadratu  i taki  człowiek  jest   po prostu  szmatą  zwykłą  szmatą

wiem z to norma w pis-ie tylko tym sie nie chwala...

juz w sobote rano dam im zarobic..

Obraz

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Desperado napisał:

Pacanie, kartę to ja mam prędzej niż tacy jak ty myśleli że karty to są tylko do gry w Piotrusia    xD  i jakby nie trzeba było drukować, to tej opcji by tam nie było.  

To jest opcja  dla takich  pacanów  jak ty   nic  nie potrzeba drukować. W aplikacji  nie ma nawet  takiej opcji. 

Wydrukować  można  tylko  ze strony  to jest  dla tych  co  zarejestrowali  się  przez  stronę  i  nie mają karty  plastikowej   ani  telefonu   w którym mogli by  zainstalować  aplikacje   :D  :D  :D

Tylko  taki tłumok  jak ty  myśli  że mając  kartę  musi  coś  drukować   :D  :D  

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
23 minuty temu, Denwer napisał:

Tłumoku  ja  pisałem o kimś zupełnie innym  czytać nie   potrafisz.  Pisałem o takich  jak ty  antypis   co   plują  na księży  na kościół   dewastują  aborcje  popierają   a potem  lecą  po sakramenty. 

Maruś rozdwojenie jaźni Ci się nasila?🤨

To tylko PISuary mają wyłączność na to na kogo mogą pluć?

Opublikowano

taki  obrazek 

Taki  koleś który  pluje  na kościół   a  leci  do  ślubu  przed  ołtarz  do tego  klechy  a potem niesie  dziecko  do tego klechy  do chrztu  a następnie  prowadzi  do  pierwszej komunii.

To jest  patologia   to  kwadratu  i taki  człowiek  jest   po prostu  szmatą  zwykłą  szmatą

Ty plujesz na ludzi i latasz do spowiedzi i komunii i wielkim obrońca kościoła tu jesteś. Tylko po co? Skoro ty zasad wiarny nie przestrzegasz? Faryzeusz to się nazywa?

1 godzinę temu, Desperado napisał:

On biedny w tym wszystkim się gubi. U niego jest raz tak raz tak. Wszystko zależy od aktualnej sytuacji. Najpierw zaczął, że ludzie po karty polecieli. A jak się okazało, że karta nie potrzebna to dopasowuje tekst do tego. BY wyszło na jego.

Opublikowano (edytowane)

JAK DAJĄ SOBIE NIE WSZYSTKO . PO dawało sobie a ludziom powiadali NIE MA I NIE BĘDZIE , tak było pamiętamy .

Ile to dali ludziom od 500 + i tak dużo wyliczać w raz z emerytami też dostali , CO DAŁO PO A h*ja TAKIEGO .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
6 minut temu, galan99 napisał:

PiS jest jak janosik albo inaczej jaka ROBIN HOOD .

ZABIERA BOGATYM DAJE BIEDNYM I ZA TO LUDZIE ICH UWIELBIAJĄ I BĘDĄ MIELI POPARCIE NA 70 % .

PiS łupi wszystkich bez wyjątku z tą różnicą że bogaty to widzi a biedna ciemnota tego nie dostrzega. 

Opublikowano (edytowane)

Ludzie mają sami sobie zarobić a nie żeby im dawać. Socjalizm w PL już dawno niby się skończył a wciąż jest. A i to co pis daje już coraz mniej warte. NO i to od ludzi wcześniej czy potniej zabierze. Tylko część nie potrafi tego zrozumieć. By dawać trzeba skądś brać sam dodruk sprawy nie załatwi.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Ciemnota dostaje i nie musi tyle tyrać jak bogaty żeby móc być bogatym i to ich boli .

O toto to, ciemnotę boli to że bogaci nie dają im za nic robienie i dlatego socjaliści z pisu okradają bogatych jak leci ale ciemnota tego nie widzi że ich też okradają. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v