Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, dsbh napisał:

Omijam twoje wypowiedzi ale zrobię wyjątek. Czy z trolla awansowałem na ciemnego głupka ? Dasz radę coś napisać bez używania inwektyw czy to cię przerasta ?

Jeśli ktoś wbrew wszelkim ustaleniom, że to był wypadek i przy braku najmniejszych dowodów, że to był zamach Łyka rządowi i pisowski kit to jest po prostu głupi. Opisałem ci wyraźnie wszystko co jak i dlaczego. napisałem dlaczego samolot zrobił beczkę pomimo, że uderzył w brzozę dość nisko. To wszystko jest zapisane z instrumentów pokładowych. czarnych skrzynek i polskiego rejestratora o którym ruscy nie wiedzieli. Wszystko co działo się wtedy z samolotem jest zapisane i ustalone. Więc jeśli ktoś wierzy w zamach jest po prostu głupi.

Wierzysz w zamach? Pytam nie twierdzę. To tak samo jak byś w płaską ziemię wierzył.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

jak łatwo odwrócić sedno utopieniem go w szczegółach nieistotnych pomijając elementarne pytanie - po co tam polecieli pomimo jawnej wrogości władz tego terytorium? I to cywilnym bez militarnej osłony samolotem. To niewątpliwie tragedia ale i niewątpliwie porażka Polski niezależnie czy wypadek czy zamach a wręcz tym większa jeśli zamach bo skuteczny.
Jeśli pomniki stawiać to nie ku chwale a co najwyżej przestrodze. tak i takimi obrońcami to my się przed nikim nie obronimy, ani dogadamy

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
9 minut temu, hubertuss napisał:

Jeśli ktoś wbrew wszelkim ustaleniom, że to był wypadek i przy braku najmniejszych dowodów, że to był zamach Łyka rządowi i pisowski kit to jest po prostu głupi. Opisałem ci wyraźnie wszystko co jak i dlaczego. napisałem dlaczego samolot zrobił beczkę pomimo, że uderzył w brzozę dość nisko. To wszystko jest zapisane z instrumentów pokładowych. czarnych skrzynek i polskiego rejestratora o którym ruscy nie wiedzieli. Wszystko co działo się wtedy z samolotem jest zapisane i ustalone. Więc jeśli ktoś wierzy w zamach jest po prostu głupi.

Wierzysz w zamach? Pytam nie twierdzę. To tak samo jak byś w płaską ziemię wierzył.

Hubertus ty to fachowiec w każdym temacie i w każdej dziedzinie 🤦

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Hubertus ty to fachowiec w każdym temacie i w każdej dziedzinie 🤦

taki Sasin z AF. :D

Opublikowano (edytowane)

@6465 Ja tam nie czuje się fachowcem. Ale jedni przedstawili dowody na wypadek inni nie przedstawili na zamach. To komu mam wierzyć?

2 minuty temu, Pafnucy napisał:

taki Sasin z AF. :D

Aż tak nisko siebie oceniasz? Ty to musisz być mega sfrustrowany nie odpuścisz ani dnia ani razu, żeby się do mnie uczepić. Choć ja cię nie zaczepiam. Ale cóż jeśli ci to poprawi humor proszę bardzo. Każdy ma rozrywki na swoim poziomie. Musiałem ci nieźle zaleźć za skórę he he. Że ten jad z ciebie się tak leje.

• Like 1
Opublikowano

a mnie interesuje jakie kolejne buble przepchnąć dadzą radę w tym szumie 🤔

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, hubertuss napisał:

Aż tak nisko siebie oceniasz? Ty to musisz być mega sfrustrowany nie odpuścisz ani dnia ani razu, żeby się do mnie uczepić. Choć ja cię nie zaczepiam. Ale cóż jeśli ci to poprawi humor proszę bardzo. Każdy ma rozrywki na swoim poziomie. Musiałem ci nieźle zaleźć za skórę he he. Że ten jad z ciebie się tak leje.

ale ja uwielbiam czytać twoje bajki. śmiechu co nie miara z tego. :D

a po drugie nie pisałem do ciebie.

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano (edytowane)

o
austriackie świnie do Kijowa jakiegoś podrzędnego dupka wysyłały a do putina sam ichni kanclerz się wybiera

jeszcze marzy im się odbudowa austro-węgier? Serbia pewnie nie była by przeciw

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

austria nawet ma sierp i młot w jakimś ze swoich herbów czy jak oni te swoje mazidła nazywają
ten germański pierdolnik tak sra ogniem że nawet filmowania ich dróg rejestratorami samochodowymi zabronili

zamordyzm jest im przyrodzony i taki putin to na pewno obiekt ich skrywanego podziwu

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
14 minut temu, Pafnucy napisał:

ale ja uwielbiam czytać twoje bajki. śmiechu co nie miara z tego. :D

a po drugie nie pisałem do ciebie.

Tym bardziej pokazuje to twój poziom. I to jak bardzo cię moja osoba frustruje. Ale skoro pisałeś o sobie Sasin to ok. Nie było sprawy.

Opublikowano
Przed chwilą, hubertuss napisał:

Ale skoro pisałeś o sobie Sasin to ok.

dowód na to że czytać nie potrafisz.

Opublikowano (edytowane)

I co jeszcze? ja wiem o co chodzi i ty wiesz o co chodzi. Szukasz zaczepki każdego dnia i każdego dnia nie możesz się powstrzymać by o mnie czegoś nie napisać. Tak robią frustraci.

Opublikowano (edytowane)

I co jeszcze? Ile ty masz lat? Bo poziom to faktycznie podstawówka na bajki w sam raz.

Ty naprawdę nie rozumiesz, że mnie twoje pisanie nie rusza. Widzę, ze masz jakieś problemy. W koło piszesz to samo więc wisi mi to. Z różnymi osobami tu się kłóciłem. Ale nikt do mnie nie pisał kilka miesięcy tego samego.

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał:

I co jeszcze? Ile ty masz lat? Bo poziom to faktycznie podstawówka na bajki w sam raz.

tyle co ty hektarów. :D

Opublikowano

I misterny plan że państwowa PGZ jest w stanie coś w tej materii zdziałać poszedł w pizdu.😂 Stracone parę lat bo się Narodowi wmawiało że prywatne to złe i tylko państwowe będzie armię zaopatrywać.

https://defence24.pl/przemysl/premier-morawiecki-odwiedzil-firme-wb-electronics

"Szef rządu zapowiedział, że współpraca pomiędzy przedsiębiorcami prywatnymi takimi jak WB Group i polską armią jest tym, na co będzie położony największy nacisk. Zrobimy wszystko, by była jak najbliższa - zadeklarował. "Polska armia będzie kupować tego typu sprzęt. Współpraca pomiędzy polskimi systemami uzbrojenia, a polska armia musi zostać podniesiona na znaczenie wyższy poziom" - podkreślił."

A teraz wyobraźcie sobie że tak wygląda gro modernizacji armii w wykonaniu PiS. I to już k**wa śmieszne nie jest.

Opublikowano

Bo u nas jest wciąż komuna. W USA od lat rząd zamawia najbardziej nawet tajne uzbrojenie w prywatnych zakładach. A u nas musiało być państwowe. Bo z państwowego lepiej kraść bo to niby niczyje. Dopiero jak wybuchła wojna i gamonie zrozumieli, ze te prywatne działa i to skutecznie to się zaczęły zachwyty. Do czasu. Az wojna się skończy i będzie po staremu. Priorytety się zmienią i będzie można dalej kraść z państwowego.

Opublikowano
1 godzinę temu, dysydent napisał:

austria nawet ma sierp i młot w jakimś ze swoich herbów czy jak oni te swoje mazidła nazywają
ten germański pierdolnik tak sra ogniem że nawet filmowania ich dróg rejestratorami samochodowymi zabronili

zamordyzm jest im przyrodzony i taki putin to na pewno obiekt ich skrywanego podziwu

Oglądam dużo filmów o hitlerze , ostatnio oglądałem jak zajął Austrię , nazwano to anszlusem i to nie prawda historyczna bo to było zajęcie na życzenie austriaków , witali go kwiatami jak boga , ja się dziwie po co im odrębne państwo jak to Niemcy są a nazywają ich austriakami .

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Mariusz2903 napisał:

Oglądam dużo filmów o hitlerze ,

no ciekawa fascynacja. 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v