Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty tez nie masz nic do powiedzenia? To jakaś plaga😆Może wtłumaczysz czemu należy zamrażać majątki rosjan i co ma Putin do tego. Zaczałeś cos pisać ale jakoś nagle cie wena opuściła.....

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Ty tez nie masz nic do powiedzenia? To jakaś plaga😆Może wtłumaczysz czemu należy zamrażać majątki rosjan i co ma Putin do tego. Zaczałeś cos pisać ale jakoś nagle cie wena opuściła.....

wystarczyło wprost na pytanie odpowiadać. sam pogmatwałes.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Ulman napisał:

Na głupie pytania są głupie odpowiedzi

nie było odpowiedzi.

ale szacun, że kłamać nie chcesz wprost.

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano

Wiesz już jak powiązać Putina z majątkami rosjan na całym świecie i ich zamrażaniem? 

Jak to jak, masz paszport CCCR  to wypad do Władka niech ratuje twój majątek, skoro taki Prawy jest.

Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

Objawisz tę usilnie skrywaną prawdę? 

nie mogę. tajemnica :ph34r:

Opublikowano

na jakiej podstawie?

Ulman, a można wiedzieć jakiej Ty narodowości? tak tylko z ciekawości.

Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

Polskiej . Znowu musisz uciekać do retoryki rodem z TVPis?  

spokojnie. ja tylko z ciekawości.

Opublikowano
8 minut temu, Ulman napisał:

na jakiej podstawie?

Majątki można zająć na podstawie choćby prawa obowiązującego w UE . Wielu Rosjan jest podejrzanych o złamanie  tego prawa , czego  konsekwencją jest   zastosowanie tego środka . 

Jeśli ruski  przechowują pieniądze w UE , to te pieniądze podlegają prawu UE . To ich wybór i ryzyko . 

Opublikowano
Ulman napisał:

Bycie ruskim to przestępstwo?  Ty też oszalałes jak rozedrgane wystraszone PISowskie masy?

Nigdy Tobie nie zaprzeczyłem iż ta nacja lubi być gnojona. Otóż im dalej w tundrę tym dalej od władzy zatem ludzie radzą sobie po swojemu, maja szamanów i hodują niedźwiedzie. Takie towarzystwo nie pozostaje bez wpływu na zdolność podporządkowania się prawu stanowionemu a to rodzi konflikty...

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, peugeot napisał:

Ulman , putin jest odpowiedzialny za armię rosyjską . Jest podejrzany o kierowanie i wywołanie zbrodni wojennej a może i ludobójstwa .

Skoro Duma dała zezwolenie na specjalną operację wojskową, to ?

Opublikowano
9 minut temu, Ulman napisał:

O złamanie konkretnie jakiego prawa są podejrzewani? 

Drugie zdanie świadczy że jesteś 100% komuchem.

Zbrodnia wojenna , ludobójstwo , .... .   

Ty wiesz co to komunizm  , wiesz co znaczy przestrzeganie i podleganie prawu ? 

6 minut temu, mirro napisał:

Skoro Duma dała zezwolenie na specjalną operację wojskową, to ?

Putin odpowiada za armię .

Opublikowano (edytowane)

Jakiś rusek robiący biznes w UE popełnił ludobójstwo?  Zbrodnie wojenną? Że niby jak? O.o

I tak dla porzadku i żebyś pozbył się niepotrzebnych urojeń - nikt nigdy Putina za nic nie osądzi . To są brednie ciemnoty która wierzy od 10 lat w to że zamkną Tuska. 

Jesteś komuchem bo uważasz że państwo ma władzę absolutną i może wszystko. Otóż pieniądze dowolnego człowieka, po opłaceniu podatków i danin, są wyłączna własnością tegoż człowieka. Własność jest świętością której nie ma prawa szargać jakaś lewicowa szumowina wydając ustawy i zarządzenia które tym majątkiem pozwalają mu dysponować w oderwaniu od właściciela. To jest tak oczywista oczywistosć że jej niezrozumienie świadczy o kompletnym zidioceniu lewackimi opowieściami naszych rządzących bęcwałów

Trochę realizmu zamiast lęków, fobii i łykania propagandy sukcesu Wpływ sankcji na Rosję. Kiedy jej gospodarka upadnie - Money.pl

Edytowane przez Ulman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v