Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

A to Rosjanie zabili mu brata? 

Sam widzisz co Władek robi jakie miał od dawna plany a Lech mu przeszkadzał.Samolotu nie oddał pewnie jakieś ślady byli po jakimś materiale wybuchowym.

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano

Wystarczyło by 2 dni Ruskich w Polsce , dało by się zobaczyć kto zdrajca kto by  lizał  d*pę Rusakom .

To samo jak by NIEMCY byli kto by lizał d*pę ilu by było prawdziwych Polaków .

Opublikowano
Strongman napisał:

2 godziny temu, mirro napisał:

Sam widzisz co Władek robi jakie miał od dawna plany a Lech mu przeszkadzał.Samolotu nie oddał pewnie jakieś ślady byli po jakimś materiale wybuchowym.

Lech mu przeszkadzał? Toć mu nic nie przeszkadza. Nawet gdyby było jak napisałeś to żadnych śladów być nie będzie. Przeszkadzający Lech rozwiązał Putinowi problem osobiście pchając do nagłego wylotu tego rodzaju i wielkości delegację...

Opublikowano

Dla niektórych słowa Putina i Anodiny to świętość do dziś,szambo.

1 godzinę temu, mirro napisał:

Przecież teraz jest idealny moment aby Brytole, Amerykanie i Żydzi odtajnili te słynne materiały, co to mieli je posiadać a Maciarewicz wiedział że je posiadają, na zamach. 

Dawać wszystko jak leci , lepszego czasu nie będzie. 

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, mirro napisał:

Tak z ciekawości no kto go zabił 🤔

Opublikowano

Wiadomo ze jakieś służby specjalne na zlecenie, u ruskich to każdy co przeciwko nim to zaraz otrują albo co innego zrobią, jeszcze ile ich ludzi jest w polsce na stołkach i jakby który się przyznał to po nim.

Opublikowano
3 minuty temu, Strongman napisał:

Napuszczał inne kraje na Rosję.

Lech to sobie mógł puścić co najwyżej bąka. To nie ten kaliber żeby ktoś na świecie go słuchał. Tak samo zresztą jak Jaroslawa

Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał:

Za chwilę ktoś napisze że to sam Jarosław naprowadzał samolot na brzozę z budki zwanej wieżą kontroli

Tak właśnie się zastanawiam 

3 minuty temu, GRZES1545 napisał:

przezyrzegał🤔 

Co to za słowo 🤔🤷

Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał:

Za chwilę ktoś napisze że to sam Jarosław naprowadzał samolot na brzozę z budki zwanej wieżą kontroli

Będziemy próbować do skutku..... 

Terrain ahead! Terrain ahead! Pull up! Pull up! I wszystko w temacie

Opublikowano
7 minut temu, witejus napisał:

4 minuty temu, Ulman napisał:

Terrain ahead! Terrain ahead! Pull up! Pull up! I wszystko w temacie

jw

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Ulman napisał:

Terrain ahead! Terrain ahead! Pull up! Pull up!

Akurat w tym przypadku mieli podstawę do ignorowania tego komunikatu. 

Kanał 95 pojawiła się telewizja po Ukraińsku. Widzieliście? 

Edytowane przez hubertb
Opublikowano
20 minut temu, hubertb napisał:

Akurat w tym przypadku mieli podstawę do ignorowania tego komunikatu. 

Kanał 95 pojawiła się telewizja po Ukraińsku. Widzieliście? 

Ty masz w instalacji elektrycznej bezpieczniki oryginalne czy zastąpione krokwiakami? (takie gwoździe do mocowani krokwi)

a w tej ukraińskiej telewizji to nie ma reklam czy są? bo nie zmierzam tego włączać

Opublikowano

Na takiej że ten system wymaga "wgrania" danych lotniska. Nie było ich więc mogli sądzić że system się myli. Generalnie ten lot i ten konkretny samolot to pełna lista błędów, potknięć, do której jeszcze doszła zła pogoda. 

1 minutę temu, dysydent napisał:

Ty masz w instalacji elektrycznej bezpieczniki oryginalne czy zastąpione krokwiakami? (takie gwoździe do mocowani krokwi)

a w tej ukraińskiej telewizji to nie ma reklam czy są? bo nie zmierzam tego włączać

Zdziwiłem się że jest po prostu. Co do instalacji mam zwykłe bezpieczniki te oryginalne to jakie ? 

Opublikowano (edytowane)

Rosja nie rosja, każdy ma prawo decydować kto na jego terytorium  ląduje  to że jakaś banda oszołomów chce to nagiąć na siłę i omija wszelkie normy dyplomatyczne techniczne i jak bym pomyślał to jeszcze bym niejedne znalazł z militarnymi na czele bo w przypadku smoleńskim bez wsparcia wojska z góry wiadomo że może to się różnie skończyć.
U mnie wywołuje to przygnębienie że to władze mojego kraju są takimi lekkoduchami bo tak na prawdę dla reszty świata katasstrofa smoleńska to ponura groteska gdzie tylko ograniczona ilość miejsc w samolocie uchroniła spory kraj przed utratą wszyskich naczelnych wladz cywilnych i wojskowych. Z całym pragmatyzmem można powiedzieć - tak to przed nikim się skutecznie nie obronimy a kacapy i tak te pomniki kamienne zamierzają porozwalać "i co im zrobimy?"

Antonowa rozwalili i jeszcze mogą bezczelnie powiedzieć by snadź wszyscy polscy kacykowie nie wynajęli i hurmą na jakie kolejne modlitwy nie wyruszyli aby w razie co.... trudno o głupszy i mniej skuteczny rząd w kraju kolejnym na kursie do podbicia.

wisi mi czy komu się moja ocena podoba czy nie i uznaję za tragedię Polski katastrofę smoleńską tylko tragedię głupoty i bezradności a te z góry są skazane na porażkę
Większość nacji w tym tzw sojuszniczych Polski nie traktuje poważnie? j.w. jeden z powodów dlaczego.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
2 godziny temu, Strongman napisał:

Pewnie byli te ślady ale już się zmyli. Naprawdę, że ktoś jeszcze wierzy w zamach to normlanie szok. A Kaczyński w niczym Putinowi nie przeszkadzał. Putin robił co chciał. 

Opublikowano
2 godziny temu, Strongman napisał:

Ty na serio?😵

Temat wielokrotnie wałkowany a ty dalej bzdurne teorie spiskowe PISuaru powielasz. 

Opublikowano (edytowane)

Rosję trzeba wychwalać a nie ganić .

Kto Rosji nie lubi jest jej wielkim wrogiem .

Rosji marzeniem jest szerzyć komunizm na cały świat od Lenina do Putina .

Edytowane przez galan99
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v