Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 minut temu, Ulman napisał:

Dałbyś broń takiemu Mareckowi? 

Tak samo i Tobie bym nie dał , po przeciwnej stronie a też odchyły od normy 

Opublikowano
3 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Ja też zrobiłem 5 lat temu pozwolenie ale jakoś na zakup broni nie mogę się zdecydować. Choć sytuacja powoli chyba będzie mnie do tego skłaniać. 

Poczekaj chwilę, dostaniesz z przydziału😉

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Poczekaj chwilę, dostaniesz z przydziału😉

Ta, albo znajdę gdzieś na polu bitwy. 

Opublikowano (edytowane)

Mi się wydaje ze tu taka przemiana by się przydała u nas w kraju.Mozę nie karabiny i śrutówki na początek  ale takie typowe kloci 9mm.

No bo jak by można było mieć broń snajpersko to tak jak piszecie.mogło by być

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
10 minut temu, Agrest napisał:

Ulman, Mrecek tłukłby  platfusów i ruskich, Ty przede wszystkim ukraińców, potem żuli menelów,  i pisiorów🤭😁😉

Na ukraińców to można by mieć na wszelki wypadek. Co do żuli meneli i pisiorów to broni nie trzeba. Wystarczy im socjal zabrać.

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Na ukraińców to można by mieć na wszelki wypadek. Co do żuli meneli i pisiorów to broni nie trzeba. Wystarczy im socjal zabrać.

Już nie tak łatwo, bo będą jak zraniony dzik i szarżą pójdą na Ciebie.

Pokolenie, albo conajmniej dwa są stracone

Opublikowano
4 minuty temu, Strongman napisał:

Jak myślicie jak bym, tak błysną spawarką a trochę zachmurzone to te myśliwce by się tym zainteresowały.

Laserem pobłyskaj. Zamkną na dwa lata to przemyślisz to i owo😁

Opublikowano
6 godzin temu, Agrest napisał:

Dęblin wyrwał Iskrę z długiego snu. 

I w tym miejscu należy przypomnieć program IRYDA. 

Zaginiony prezes może i nic odkrywczego nie powiedział, jednak teraz nie ma innej drogi jak zbrojenia na potęgę. 

@Ulman kupiłeś jakiś "spadający nóż" ? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

To tragedii może nie będzie , u nas to same rurki i inne wychowanki FB , szybko Ruskie nas wezmą bez wielkich strat 

Lempartową wypuszczą i Franka szybkobiegacza to ruskie o budy się pozabijają.

Opublikowano
33 minuty temu, racyl napisał:

Coś uchodźce jakoś na takich z ukrainy nie wyglądają

https://fb.watch/bwX3YPxaF7/

To jest fake news  i prowokacja! To nie są ludzie tylko hologramy wygenerowane przez ruskich hakerów w ramach akcji dezinformacyjnej! Oni chcą  wprowadzić  panikę u starych babek i pisowców a tym samym  spowodować falę zawałów serca,  udarów mózgu oraz przedwczesnych zgonów.  Jest to działalnośc z premedytacją wymierzona w  jedynie słuszną opcję po to by pozbyć się patriotycznych elit PISowsko Rydzykowych co są ostatnią ostoją tradycyjnych wartości w całęj galaktyce.

Opublikowano (edytowane)

przedwczoraj Ukraina, wczoraj Gruzja a dziś Mołdawia zgłaszają się do unii

tak z pamięci mapę przeczesuję... to chyba na razie wszyscy? bo na Serbię na razie bym nie liczył i nie wiem co by się musiało wydarzyć aby ...

tłok jak na granicy w Hrebennem no i co to z tego wyjdzie?
ot tak p[od przemyślenie bo nie mam jakiegoś poważniejszego zdania jak na razie

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Inflacja producentów w strefie euro w styczniu wyniosła 30,6% r/r! - tak kończy gospodarka centralnie planowana eurokołchozu, połączona z szaloną antyekologiczną ideologią 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, tomek222 napisał:

Taka ciekawostka: od chyba wtorku Indyjskie linie lotnicze IndiGo przylatują do Rzeszowa po swoich obywateli którzy uciekli z Ukrainy.

no jak poszła fama że w Polsce jakieś skiny "indian" biją...

wstawiasz - masz, Amerykanie nie Niemcy, piorunem reagują na "polską opinię publiczną" :D
https://www.money.pl/gospodarka/sa-nowe-amerykanskie-sankcje-dotkna-kucharza-putina-i-rzecznika-kremla-6743395064257120a.html

więcej nie trzeba czytać i tekst linka wystarczy

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano

Ukraina domaga się interwencji krajów NATO posiadających broń jądrowa. Ja rozumiem wojna ale chyba już ich poj..... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v