Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam uważam że się dogadają przed wciśnięciem guzika, Rusek wpuści atom jak już mu braknie wojska a ponoć z okolic Japoni już ciągnie wagonami czołgi z II wś . Życzę ukrainie dobrze ale będą mieli przeje...ane .

Opublikowano
7 minut temu, dysydent napisał:

kawałek tego świata jest rosji potrzebny

Rosja potrzebuje kawałka świata aby zasady internacjonalizmu wprowadzać. Po szczęśliwym wprowadzeniu na swoim dotychczasowym terenie, maja wolną chwilę i chętnie pomogliby okolicy. Misją ich jest uszczęśliwienie "wsiech w mirie". 😂

Opublikowano
9 minut temu, gustaww napisał:

Ja tam uważam że się dogadają przed wciśnięciem guzika, Rusek wpuści atom jak już mu braknie wojska a ponoć z okolic Japoni już ciągnie wagonami czołgi z II wś . Życzę ukrainie dobrze ale będą mieli przeje...ane .

ja już swoje napisałem i proszę Boga abym się mylił
a Ukraina? ja nie Ukrainiec a Polak i beznamiętnie się temu wszystkiemu przyglądam i nawet jestem usprawiedliwiony wszak to nie kacapy a jankeski oddział kilka km ode mnie pilnuje abym ... właśnie siedział i się tylko przyglądał. więcej to byłby z mojej strony niebezpieczny zbytek szczerości

zobaczę, może da się orać na polu
na ra.

• Haha 1
Opublikowano
Leszy napisał:

7 godzin temu, Strongman napisał:

A jak to jest w tej Hirosimie i tym Nagasaki, tam użyto bomby i teraz normalnie chyba ludzie żyją.Chyba niema promieniowania.

Podobno po wybuchu bomby atomowej promieniowanie utrzymuje się maksymalnie 2 lata.  

Oni tam miasto budowali od nowa. W pip ziemi wymienili i teren zabetonowali a i tak są peoblemy.

Opublikowano
3 godziny temu, Leszy napisał:

Na ropę i gaz sankcji nie nałożono.

Ciekawe dlaczego?🙄😁

3 godziny temu, Leszy napisał:

Coś więcej z tej Rosji jest światu potrzebne? 

Oj ździwiłbyś się🤨ale co ty możesz tam wiedzieć jak i tak nic nie kupujesz. 😫

Opublikowano

Ekologie już możemy pożegnać na lata , mówiłem że ludzie wrócą do węgla , ale nie przypuszczałem że tak szybko 

https://nettg.pl/gornictwo/184976/gornictwo-kwestia-wznowienia-wydobycia-z-nieczynnych-kopaln-byla-przedmiotem-obrad-rady-bezpieczenstwa-kraju-morawsko-slaskiego

2 godziny temu, dysydent napisał:

ja już swoje napisałem i proszę Boga abym się mylił
a Ukraina? ja nie Ukrainiec a Polak i beznamiętnie się temu wszystkiemu przyglądam i nawet jestem usprawiedliwiony wszak to nie kacapy a jankeski oddział kilka km ode mnie pilnuje abym ... właśnie siedział i się tylko przyglądał. więcej to byłby z mojej strony niebezpieczny zbytek szczerości

zobaczę, może da się orać na polu
na ra.

A czym orasz , jon jaki ?

Opublikowano

Tylko ciekawe po ile bedzie ten wegiel 

Widzieli jakie sa prognozy cen na wegiel opałowy'? Do ogrzewania 

Chociaż finansowo to pewnie na jedno wyjdzie bo to eko by tak samo finansowo nas wydrenowalo'

Opublikowano
3 godziny temu, dysydent napisał:

kawałek tego świata jest rosji potrzebny
ani rosja ani ten świat jeszcze nie wiedzą jaki duży

wierzycie że te sankcje tych bydlaków powstrzymają?
To ruskie bydło nauczone żyć w gnoju jak świnie i buntować się nie będzie a pały aby to rozegnać nikt się nie odważy użyć bo straszak atomowy
Wystarczy jeden bydlak nieco inteligentniejszy od tego stada a zaciapać mogą całą planetę nawet z gołymi i obs..anymi d.pami byle mieli ten "guzik" którym wszystko mogą wymusić
krok po kroku./

tu nie parlament a hyde park i można wszystko i wszystkich p[o imieniu nazywać bez przesadnej dyplomacji byle nie sobiście (pro persona)

Też tak myślę ,nic ich nie powstrzyma żadne sankcje , wcześniej czy później Ukraina będzie ich ...

2 minuty temu, V12 napisał:

Tylko ciekawe po ile bedzie ten wegiel 

Widzieli jakie sa prognozy cen na wegiel opałowy'? Do ogrzewania 

Chociaż finansowo to pewnie na jedno wyjdzie bo to eko by tak samo finansowo nas wydrenowalo'

Dziś byłem , chciałem zamówić 5 ton grubego , ale brak a kiedy będzie nie wiadomo niby ma zamówiony a chętnych cały stos , ostatnia cena 1400 ale to już przeszłość ....

No cóż za chwilę śmieci będziemy palić 🙂

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

Też tak myślę ,nic ich nie powstrzyma żadne sankcje , wcześniej czy później Ukraina będzie ich ...

Dziś byłem , chciałem zamówić 5 ton grubego , ale brak a kiedy będzie nie wiadomo niby ma zamówiony a chętnych cały stos , ostatnia cena 1400 ale to już przeszłość ....

No cóż za chwilę śmieci będziemy palić 🙂

Ja sie pewnie dzis zepne i pojade i tak pieniadz smieci warty a bedzie gorzej  to kupie .

Opublikowano
4 minuty temu, V12 napisał:

Ja sie pewnie dzis zepne i pojade i tak pieniadz smieci warty a bedzie gorzej  to kupie .

Vałek weź i dla mnie przywieść 😛 

A stal zdrożała 700 na tonie

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Ursus932 napisał:

Vałek weź i dla mnie przywieść 😛 

Bym miał cieżarowy to spoko. Wolnobierzny to lipa. 35 km/h to wsio co osiagam na full przepustnicy heh

Taki gruby orzech to cheba po 1600 

Edytowane przez V12
Opublikowano
19 minut temu, Ursus932 napisał:

No patrz parę dni temu pisałem to samo i nie tylko ja... 🤔

To ruska ziemla i tyle i nikt tego nie zmieni... My będziemy płacić za to że takie dudusie, matousze i zera lansują się na tej wojnie bo jest im to  wygodne... bo im się dupsko pali za to co naRobili w tym kraju... 

Opublikowano
1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

No patrz parę dni temu pisałem to samo i nie tylko ja... 🤔

Ale ja tego nie kwestionowałem 👍

Opublikowano

sprzedajna komisja europejska pod wpływem fałszywych niemieckich świń, opóźniła blokadę swift o 10 dni (żeby ułatwić ruskim porobienie przelewów na zapas) i wykluczyła z blokady największe rosyjskie banki sbierbank i gazprombank; niemieckie tfuu.. świnie nigdy się nie zmienią; rację mieli nasi przodkowie mówiąc, że "dobry niemiec, to martwy niemiec"

Opublikowano

@V12 i mi na drugim składzie udało się dorwać ostatnie 2t grubego , ale po 1550

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Ursus932 napisał:

@V12 i mi na drugim składzie udało się dorwać ostatnie 2t grubego , ale po 1550

Jo jestem teraz to co mnie interesuje po 1400 wziolem .

Ale 

Juz o'1800-2000 sa pogloski , oj sie nasz naród z reka w nocniku ...

Edytowane przez V12
Opublikowano
nie napisał:

sprzedajna komisja europejska pod wpływem fałszywych niemieckich świń, opóźniła blokadę swift o 10 dni (żeby ułatwić ruskim porobienie przelewów na zapas) i wykluczyła z blokady największe rosyjskie banki sbierbank i gazprombank; niemieckie tfuu.. świnie nigdy się nie zmienią; rację mieli nasi przodkowie mówiąc, że "dobry niemiec, to martwy niemiec"

głupiś...

• Thanks 1
Opublikowano

Według Niemiec kończą się możliwość zaopatrywania Ukrainy przez NATO w broń. I niebawem pomoc militarna zostanie wstrzymana. Fragment artykułu z WP. Czyli już wiedzą że jest po ptakach. 

Opublikowano

Na nas nie będzie potrzeby najazdu ruskich, wystarczy kilka milionów UK uchodźców i zdestabilizują nas gorzej niż wojna. Wszystko na to wskazuje, że Putin ma taki plan. Dlatego nie będzie się spieszył z zajęciem całej UK, za to będzie tworzył korytarze życia z oblężonych miast

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v