Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, racyl napisał:

Chłopie idź po rozum do głowy i nie pisz takich głupot. zanim coś napiszesz to się zastanów. ktoś zrobił zdjęcie paru ciapatym i to się ma równać kilkuset tysiącom emigrantów z ukrainy 🤣

Idź w dzisiejszych czasach daj komuś obcemu łapówkę przy tylu świadkach 🤣

U nas na wsi nawet wzięto dwie matki z trojgiem dzieci. wzieli to na swoją odpowiedzialność ale nikt nie będzie z nas normalnych, widzących co się u nich dzieje w kraju nie będzie im tego zohydzał

Byłeś kiedykolwiek na granicy wschodniej? Chyba nie...Masz kolejny dowód że  z UA jedzie wszystko do nas. Tak wyglądają matki z dziećmi z Ukrainy? Stacją Przemyśl Główny 👇  jestem za pomocą Ukrainie ale jakaś kontrola chyba powinna być🤨

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1539492106423919&id=100010894332611

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
Opublikowano
cinek1808 napisał:

Madki się wkurzą jak usłyszą że Ukraińcy dostaną ,500+ kosztem ich bombelkow. 

A Ty jesteś Marcin czy Misza?

GRZES1545 napisał:

8 godzin temu, racyl napisał:

Chłopie idź po rozum do głowy i nie pisz takich głupot. zanim coś napiszesz to się zastanów. ktoś zrobił zdjęcie paru ciapatym i to się ma równać kilkuset tysiącom emigrantów z ukrainy 🤣

Idź w dzisiejszych czasach daj komuś obcemu łapówkę przy tylu świadkach 🤣

U nas na wsi nawet wzięto dwie matki z trojgiem dzieci. wzieli to na swoją odpowiedzialność ale nikt nie będzie z nas normalnych, widzących co się u nich dzieje w kraju nie będzie im tego zohydzał

Byłeś kiedykolwiek na granicy wschodniej? Chyba nie...Masz kolejny dowód że  z UA jedzie wszystko do nas. Tak wyglądają matki z dziećmi z Ukrainy? Stacją Przemyśl Główny 👇  jestem za pomocą Ukrainie ale jakaś kontrola chyba powinna być🤨

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1539492106423919&id=100010894332611

Grigorij - widać mają jakiś auswais bo bez tego ni cholery...

marcin19071980 napisał:

Nie to nie chodzi że dziwne tylko mit waleczności zaczyna umierać. 

A ja wiem? Będzie z deudziestu co pojechało od nas w drugą stronę....

jarecki napisał:

i  jak Panowie , ten rowek na mierzei wislanej przy da się czy jednak nie potrzebny wydatek ?

Skoro gaz może rurą lecieć to i kuter może popłynąć. Ale faktycznie - kanalizacja ta będzie ułatwieniem. Przyda się.

Opublikowano
jarecki napisał:

3 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Nie to nie chodzi że dziwne tylko mit waleczności zaczyna umierać. 

co ? to że 30 % nie chce walczyć to normalne 

Wiesz, gdyby mi przylazł na stanowisko ankieter i zapytał czy chcę to też byłbym przeciw, następnie wykonywał dalej zadanie.

Mariusz2903 napisał:

6 minut temu, Strongman napisał:

Słyszeliście ze Putin ma raka trzustki i ze ta choroba idzie na głowę.

Coś słyszałem ale że ma guza w mózgu , tylko serio pisze .

On po prostu zdebilał na starość. Jajca mu się obkurczyły i pogodzić się z tym nie może bo ile można mieć raków trzustki?

Opublikowano
22 minuty temu, Strongman napisał:

Słyszeliście ze Putin ma raka trzustki i ze ta choroba idzie na głowę.

To info krąży już chyba od 2014 roku , a ile w tym prawdy 🤔

Opublikowano

To długo żyje bo to chyba jeden z najbardziej zjadliwych i bolesnych nowotworów.

4 tygodnie i kaplica

Opublikowano

Dokładnie 

3 minuty temu, Agrest napisał:

To długo żyje bo to chyba jeden z najbardziej zjadliwych i bolesnych nowotworów.

4 tygodnie i kaplica

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

4 tygodnie i kaplica

To jest takie typowe ośmieszanie wroga. Podczas ostatnich wojen też było coś takiego tylko że nie było internetu i telewizji a robiono to w kabaretach i na plakatach. 

Opublikowano
6 minut temu, hubertb napisał:

Grześ przejedź się na dworzec racylowi też jadę. Na podkarpaciu jest spokojnie mieszkam 16km od centrum Rzeszowa. 

Czasami dalej więcej widać niż bliżej 🙂

Opublikowano
3 minuty temu, hubertb napisał:

Grześ przejedź się na dworzec racylowi też jadę. Na podkarpaciu jest spokojnie mieszkam 16km od centrum Rzeszowa. 

To Przemyśl a nie Rzeszów jak widać było  na tablicy, byłeś  Tam możesz potwierdzić kto przyjeżdża pociągami z UA?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, hubertb napisał:

Codziennie jestem w Rzeszowie, wygląda to zupełnie inaczej. 

Pytam o Przemyśl...Nie o Rzeszów , na filmie widać wyraźnie gdzie to nagrane było 🙆‍♂️

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano (edytowane)

"dla powszechnej ludzi wygody stworzono ministerstwo do spraw pogody"- tak naj ogólniej zakaz o memach można interpretować. Cytat pochodzi z Pana Kleksa. 

Przemyśl i Rzeszów to jest rzut beretem i wątpię żeby w jednym województwie na jednej linii kolejowej było inaczej. Zresztą pracuję z kolegą z Przemyśla jak chcesz to zadzwonię nawet teraz i spytam. 

Edytowane przez hubertb
Opublikowano
4 minuty temu, dejmian90 napisał:

Jestem tego samego zdania.

Wczoraj @Ulman pytał o jednego takiego wicepremiera, co to z dumą bezpieczeństwem Polski ma się zajmować. To może w przerwach między kampanią w Ardenach a Black Ops, wziąłby i co wymyślił pożytecznego?😂

Opublikowano (edytowane)

, Polska zadeklarowała że przyjmie uchodzców ai sama ukraina to nie jest czysto słowiańska rasa tak samo jak rumuni , bułgarzy .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

Wszędzie mocno się podkreśla że na wniosek Polski wprowadzono takie a takie sankcje, wyrzucono rosyjską giełdę itd...

Wróg jasno spersonalizowany nawet w czasie pokoju😐

A Orban ma wszystko w zadzie. Aby patrzeć jak jego śladami pójdą inne państwa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v