Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, many13 napisał:

z resztą dam se siana bo  Panfacy gotowy się porzygać -

nie, spokojnie. pisz Pan co pasuje. da się z Tobą normalnie dyskutować, bez zbędnych emocji.

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
16 minut temu, Pafnucy napisał:

ale widzenie ciągle spisku,

gorzej jak czasem sie staje faktem , a w ostatnich latach to troche widać...

Opublikowano

tiaaa. pacjenta prędzej....

1 minutę temu, jacus napisał:

odkryles w sobie talent psychoterapeuty ??

Opublikowano

Macierewizm przeszedł już w Tupowlewizm. A co do antysemityzmu w Polsce to miał się dobrze a i zwłoki generował. Przy czym patrząc (i porównując z) na pojęcie życia wówczas, wiekską slużbę zdrowia i np. cos w rodzaju antykocepcji tuż po porodzie w wyniku światłego i trzeźwego spojrzenia wykształconego społeczeństwa dochodzimy do wniosku iż codzienność łatwą nie była. Tak k woli usprawiedliwienia. Troszeczkę.

Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, jacek1296 napisał:

Macierewizm?

Ale tylko jeśli zdrada była o świcie.😂 No chyba że dokonuje jej dwu młodzieńców, cherubinków podręcznych.🤣

Edytowane przez mirro
Opublikowano

Sieci energetyczne już zapchane. Fotowoltaika ma potężne problemy .

Operatorzy masowo odmawiają przyłączania do sieci energetycznych kolejnych farm słonecznych. Skala decyzji odmownych jest porażająca – u niektórych operatorów sięga nawet 60 proc. rozpatrywanych wniosków. Powodem są niewydolne sieci energetyczne, ale też – jak przekonują inwestorzy – rezerwacja dostępności dla morskich farm wiatrowych, które ruszą najwcześniej w 2026 r. To potężny hamulec dla rozwoju OZE w Polsce. Branża proponuje, by sprawę zbadał regulator rynku energii i NIK.

https://businessinsider.com.pl/biznes/sieci-energetyczne-juz-zapchane-fotowoltaika-ma-potezne-problemy-z-przylaczeniem/4qhnpyp

Zła wiadomość dla spłacających kredyty. Goldman Sachs: stopy procentowe wzrosną do 5 proc.

Analitycy Goldman Sachs podwyższyli prognozy stóp procentowych w Polsce. W związku z rosnącą inflacją stopy moją dojść do 5 proc. — wynika z opublikowanego w czwartek raportu.

Nie tylko w tym banku procenta za***ią Polaków .

Opublikowano

Planowe działania a owce milczą

Polska klasa polityczna nie istnieje. To są marionetki, ludzie wyzbyci jakiegokolwiek poczucia tożsamości narodowej, popychani palcem przez zagraniczną agenturę za obiecane korzyści majątkowe. Część z nich jednak to zwyczajni durnie, którzy uwierzyli we własną propagandę. Na takich szkoda splunąć.

273950103_313319657519144_86615001015263

Opublikowano
34 minuty temu, jacus napisał:

ulman myslalem ze ojczyzna cie powolala i pojechales do donbasu 🤣

dobrze ze sa tu dwa barany-many,galan-ktore mecza glosniej niz wszystkie owce...

Jaki masz problem tak jaśniej się wypowiedz ? .

Opublikowano (edytowane)

slowo-klucz "baran' wy piszecie o innych jako o owcach wiec wy musicie byc baranami- innego wyjscia nie ma... o kurna jest jeszcze wykastrowany baran- poszukaj sobie jak sie nazywa.

masz racje ulmanku -nie musialem myslec . twoja postawa jest prosta jak budowa cepa-nie ma nad czym rozmyslac, latwo przewidziec co napiszesz

Edytowane przez jacus
Opublikowano

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/bez-decyzji-w-sprawie-koncesji-dla-tvn-siedem/byfzrkn

komuż to tak na prawdę ten TVN przeszkadza że takie problemy? Już nie chodzi mi o jakichś prostaków trolli np i na tym forum bo takich wszędzie pełno i przeciw wszystkiemu się znajdą. Kto inspiruje nagonkę akurat na tę stację wszak jest masa szmatławców publikujących badziew i nikt nie .... nikogo to nie obchodzi.

z tego wszystkiego aż zerknę na ramówke co ten kanał akurat proponuje  bo nawet bym nie wiedział co to w ogóle jest to TVN7 gdyby nie taki szum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v