Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

Przecież to nic nie daje taki temat ,równie dobrze można zablokować na zawsze , jedynie tylko rozrywka dla kilku oszalałych 🤭

Grupy trzymającej władzę?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

No , ale może w nowym roku się opamiętają 

Przecież to nic nie daje taki temat ,równie dobrze można zablokować na zawsze , jedynie tylko rozrywka dla kilku oszalałych 🤭

no to po xuj sam oświadczasz że

1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Założyłem już wczoraj ale chyba nie jest zatwierdzony 

?9_9

i bez odrębnego tematu na który można z innych przegonić i tak jest więcej polityki niż merytoryki nawet na stricte zawodowych
tutaj przynajmniej postów do aktywności nie zalicza a - mam nadzieję - może ktoś z webmasterów próbuje i lajki z licznika wyłączyć a że to czas poświąteczny to musi potrwać o ile w ogóle się uda i mechanizmu licznika tych lajków wszędzie na AF nie rozwali

55 minut temu, gregor1284 napisał:

Pinokio przecież tak odpowiedział na tą akcje z cenami paliw 

dla tego "Pinokio" a nie - dajmy na to - "Zawisza" (ten historyczny a nie ten co Go Urban był ośmieszył kiedyś w Polsacie)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
Dnia 9.11.2022 o 18:56, agromatik napisał:
Dnia 9.11.2022 o 18:52, jahooo napisał:

dziś głowne tematy w mediach to VAT 23% i ON po 10zł oraz narzekanie, że Orlen produkuje zbyt drogie paliwo, najdrożej w Unii

Ja stawiam na propagandę sukcesu i retorykę że Orlen rezygnuje z zysku aby cena paliwa z VAT pozostała na dotychczasowym poziomie

Powinienem się cieszyć, że na moje wyszło, ale to radość przez łzy, bo dowodzi jak nas "dobra zmiana" wali po rogach😪.

A tak po porządku to wszystkim dosiego roku!

Edytowane przez agromatik
Opublikowano
1 godzinę temu, dysydent napisał:

dla tego "Pinokio" a nie - dajmy na to - "Zawisza"

Ale przynajmniej wiadomo iż rzeczony "Pinokio", to prawdę powie, jak się pomyli. Czyli jak się poprawia tzn że była powiedziana prawda.🤣 I znowu wracamy do powiedzenia iż "nie wierzę w niezdementowane informacje". 🤣

2 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Przecież to nic nie daje taki temat ,równie dobrze można zablokować na zawsze , jedynie tylko rozrywka dla kilku oszalałych 🤭

Czyli na patrona tematu można spokojnie polecić Pana Antoniego Maciarewicza?😂

Kużwa , dzisiaj na którymś kanale trafiłem na pierwsze dwa odcinki MASHa. Nareszcie arcydzieło wróciło. To se pooglądam.😂

• Haha 1
Opublikowano

tez czasami ogladam-chyba w kolo chodzi bo ogladalem koncowe niedawno.

3 godziny temu, Roman176 napisał:

bo Polacy jeszcze pisać nie umieli ? 

glupek z onuca nawet nie zna historii slaska,piastow slaskich , ich ziemie az pod krakow siegaly.

gdyby im powiedziec ze slak najdluzej w historii nalezal do czech to byliby w szoku.

Opublikowano

Ukraina też do Polski należała i nigdy nie była samodzielnym podmiotem. Tak było I tak będzie.

4 godziny temu, Leszy napisał:

Zaś tak naprawdę ukraińska narracja u Banderze tylko pokazuje słabość naszej Dyplomacji. PiS-owskiej dyplomacji. Dyplomatołków  jak to ktoś już kiedyś ich określił. 

To pokazuje jak bardzo w d*pie nas mają i jak niewdzięczna i fałszywa to swolocz.

Opublikowano
51 minut temu, mirro napisał:

Ale przynajmniej wiadomo iż rzeczony "Pinokio", to prawdę powie, jak się pomyli. Czyli jak się poprawia tzn że była powiedziana prawda.

"- Jesteśmy partią pełną tolerancji, zrozumienia dla różnych środowisk. Na pewno nie będziemy cenzurowali w najmniejszym stopniu ekspresji artystycznej - podkreślił premier Mateusz Morawiecki"

jako to dobrze że ja nie artysta 👀

Opublikowano
2 godziny temu, dysydent napisał:

no to po xuj sam oświadczasz że

?9_9

Konstytucja mi gwarantuje wolność wypowiedzi 😛

Opublikowano
mirro napisał:

1 godzinę temu, dysydent napisał:

dla tego "Pinokio" a nie - dajmy na to - "Zawisza"

Ale przynajmniej wiadomo iż rzeczony "Pinokio", to prawdę powie, jak się pomyli. Czyli jak się poprawia tzn że była powiedziana prawda.🤣 I znowu wracamy do powiedzenia iż "nie wierzę w niezdementowane informacje". 🤣

2 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Czyli na patrona tematu można spokojnie polecić Pana Antoniego Maciarewicza?😂

Kużwa , dzisiaj na którymś kanale trafiłem na pierwsze dwa odcinki MASHa. Nareszcie arcydzieło wróciło. To se pooglądam.😂

Gorące wargi nie były jeszcze gorące... Który to kan.. program.

dysydent napisał:

51 minut temu, mirro napisał:

Ale przynajmniej wiadomo iż rzeczony "Pinokio", to prawdę powie, jak się pomyli. Czyli jak się poprawia tzn że była powiedziana prawda.

"- Jesteśmy partią pełną tolerancji, zrozumienia dla różnych środowisk. Na pewno nie będziemy cenzurowali w najmniejszym stopniu ekspresji artystycznej - podkreślił premier Mateusz Morawiecki"

jako to dobrze że ja nie artysta 👀

Szczególnie jak to Czarnek zamawia podręcznik ... Ale to ciekawe. Trzeba podsunąć na paradę równości

Opublikowano
32 minuty temu, Ulman napisał:

Ukraina też do Polski należała i nigdy nie była samodzielnym podmiotem. Tak było I tak będzie.

To pokazuje jak bardzo w d*pie nas mają i jak niewdzięczna i fałszywa to swolocz.

To tylko pokazuje, że lepiej od nas wciskają innym swoją narracje historyczną.  Plus dla nich, minus dla pisowskiego państwa. 

Opublikowano

orlen odpowiada na materiał TVN24. "Tworzenie atmosfery sensacji i tajemnicy jest manipulacją"

kontrole nic nie wskazały i co ? 

pewnie banaś by miał pożywkę na pis 

Na stronach portalu TVN24 ukazał się dzisiaj tekst "Tak Polska straciła kontrolę nad rafinerią w Gdańsku", dotyczący przejęcia części udziałów w Rafinerii Gdańskiej przez saudyjski koncern Saudi Aramco. W wydanym dzisiaj oświadczeniu, PKN Orlen wskazał, że "nie jest prawdą, że Polska straciła kontrolę nad Rafinerią Gdańską i w związku z tym jest rzekomo zagrożone bezpieczeństwa energetyczne kraju".

"Przeciwnie, dzięki strategicznemu partnerstwo z Saudi Aramco - największym koncernem paliwowym na świecie, Polska zyskuje m.in. gwarancje stabilnych, długoterminowych dostaw ropy naftowej" - dodano w oświadczeniu.

Płonące samochody (Francja), policjanci „pod ostrzałem” (Niemcy). A Onet o Polsce: Obraz nędzy i rozpaczy

Opublikowano
12 minut temu, Ulman napisał:

A co Obajtek ma innego ogłosić? 

ogłaszać sobie może co chce ..  co platforma na kontroli wskazała ? a niema tematu ..  szum poszedł ważne 

12 minut temu, jacus napisał:

jakis glupek cos pisal ze nie ma globalnego ocieplenia

bo nie ma 

Opublikowano
12 minut temu, jacus napisał:

banas sie za was pis-owcow wezmie -bedzie twardy jak krysztal 😂.

on czeka aż pisowi się noga po winie 

Przed chwilą, DTaras napisał:

Rzepak sie mnie rozhartuje...

a kiedy się hartował ? 

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

bo nie ma 

Jeszcze jakbyś powiedział, że to cykliczne i naturalne, oraz, że człowiek nie ma na to wpływu, to ok, może tak jest. Jednak, że jest cieplej to  k**wa ciężko zaprzeczyć. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v