Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Roman176 napisał:

ty też nie zatrąbiłeś ze błędu niema tylko po śląsku...      nie obrażaj się tak od razu 😜

Jak nie ma błędu, to czemu edytowales?

Nie obrażam się - chciałem tylko zażartować, ale mnie wk***ia jak ktoś, kto mnie nie zna, próbuje mnie w taki sposób oceniać.

A jak coś to ja przepraszam - mimo wszystko powinienem się powstrzymać z epitetami.

Edytowane przez daron64
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Cały czas coś wkleja z netu.... Był nad morzem za bieda bony to pisał na af tak się nudził... Kaleka nawet piwa nie wypił bo cienki bolek i zara by miał odlot... 

Można kogoś lubić nie lubić, tylko u niego cokolwiek by napisał, widać że tam w głowie z pikselami nie jest najlepiej, no taka prawda.    :D Pajac daty urodzenia nawet nie umie poprawnie napisać.  xD

obraz.png

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
2 minuty temu, daron64 napisał:

Jak nie ma błędu, to czemu edytowales?

bo nikt śląskiego tu nie zna i każdy by tak wpisał  ...

3 minuty temu, daron64 napisał:

ale mnie wk***ia jak ktoś, kto mnie nie zna, próbuje mnie w taki sposób oceniać.

wybacz miał być żart jeśli cię to uraża  ...  miał być podobny żart

4 minuty temu, daron64 napisał:

A jak coś to ja przepraszam - mimo wszystko powinienem się powstrzymać z epitetami.

to spoko ale mam też do tego dystans bo to język regionalny  ...  wzajemnie z przeprosinami jak cię tak dotknęło  

Opublikowano
14 minut temu, Desperado napisał:

Można kogoś lubić nie lubić, tylko u niego cokolwiek by napisał, widać że tam w głowie z pikselami nie jest najlepiej, no taka prawda.    :D Pajac daty urodzenia nawet nie umie poprawnie napisać.  xD

obraz.png

Bo się nie da😗 Jak urodziłeś się po 12-ym😛 Tam podobno miesiące są pozmieniane z dniami... ktoś pisał o tym

Opublikowano

popatrzcie cwoki -2007 rok rejestracji-wczesniej nie bylo po co .af powstalo rok wczesniej.. procz mnie to tylko wlasciciel i jego kolega sa dluzej..

ciemnota ze wsi nie wie ze to amerykanski format daty...

psychole co zmieniaja konta co pare miesiecy nawet pewnie juz nie pamietaja kiedy sie naprawde urodzili.🤣

1 godzinę temu, Desperado napisał:

Na paradzie równości był, a potem pisał że był świadkiem na gejowskim ślubie.   :P

bylem na niedawnym marszu rodzin  w krakowie, w odroznieniu od ciebie mam rodzine a geja sie nie podniecam jak ty.

1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

W tym roku pacanie w sierpniu... Wstawiłem foty i napisałem gdzie bylem a ty jesteś taki tępy ze nic nie skapujesz bo tylko pierdaczysz to samo do wszystkich... Wstawiaj te foty z neta jak się bawisz kaleko patrząc na innych bo w deeee byłeś i tyle 

wstawiam foty z neta bo sa ladniejsze .. zreszta jak malbym zrobic takie zdjecie, fotograf stal na balkonie budynku, nawet ich widzialem paru.

juz ci pisalem -egipt to dla biedakow dlamnie miedzyzdroje czy mielno

1 godzinę temu, Roman176 napisał:

to nie zabawa ośle 

Drezno świętuje swoje Christstollen

Wyjątkowy smak Dresdner Christstollen, specjalna edycja przygotowana na wyjątkowy dzień, kolorowa parada, sympatyczna patronka i setki dumnych piekarzy i cukierników : oto składniki przedświątecznej atrakcji stolicy

nie bd ostatni zamordowany Polakiem .. ty pewnie polecisz z armią niemiecką na Polaka ? 

to taki wyjatkowy smak jak wadowickich kremowek 😂...setki piekarzy i cukiernikow-kto schyba schlal sie jak ty 🤣

to co to jest jak nie zabawa ??? sztuczna tradycja niedawno utworzona ,20 lat temu cos takiego wymyslili..

1 godzinę temu, Desperado napisał:

Nie w d*pie, bywa częstym kuracjuszem sanatoriów o rygorze zamkniętym.  :P

xD A to się pajac zbłaźnił, nie wie co wstawia.   xD

blaznem to jestes ty piwniczaku, wodroznieniu od ciebie i romana tam byle w sobote..

1 godzinę temu, daron64 napisał:

🤦 Ty to chyba jednak najzwyczajnej w swiecie głupi jesteś. 

Nabijam się z twojego błędu (czego nawet najwyraźniej nie zatrybiles), a ty mi o armi niemieckiej wyskakujesz..

@Roman176

a o jakiej ma pisac jego dziadek byl w ak --africa korps😂

geje z piekarzami mu się pomyliły 

dziwne ze tobie wszystko z gejami sie kojarzy....

1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

Cały czas coś wkleja z netu.... Był nad morzem za bieda bony to pisał na af tak się nudził... Kaleka nawet piwa nie wypił bo cienki bolek i zara by miał odlot... 

bony byly raz i za 500 to moze w jeleniewie czy innym filipowie full wypas na wczasach jednodniowych.

atrakcja jak uj szczególnie gdy chodzisz w kurtce w czerwcu 

moj rekord 1 lipca  w poludnie do slonca zasloniete od wiatru -12 stopni bylo.woda miala 13

Opublikowano
Bogdan_ja napisał:

2 minuty temu, Desperado napisał:

Nie w d*pie, bywa częstym kuracjuszem sanatoriów o rygorze zamkniętym.  :P

Też byłem nad morzem za bieda bony. Samolotem, z Babiegomostu. Babeczka spytała czy mamy bony to żeśmy odpalili PUE ZUS i faktycznie był - dostała koda...

Roman176 napisał:

atrakcja jak uj szczególnie gdy chodzisz w kurtce w czerwcu

Zimą pojedź - tego niema w Turcjach i Egiptach. Moim zdaniem - jedwabiście ale tak na cztery dni maks. Morsowanie bez wchodzenia do wody jak powiewa...

Opublikowano
jacus napisał:

Ooo to dla biedaków - Kraków, Zakopane to je ono.

jacus napisał:

Na paradzie równości był, a potem pisał że był świadkiem na gejowskim ślubie.    bylem na niedawnym marszu rodzin  w krakowie, w odroznieniu od ciebie mam rodzine a geja sie nie podniecam jak ty

Ja tam się zastanawiałem czy świadkował panu młodemu czy panu młodemu...

Opublikowano (edytowane)

Byłem w Szwecji w tym roku bidulu... Fotki wstawiam swoje a nie z netu jak ty ściemniaczu... 

Nad morzem byłem nie raz bo mam siostrę w Gdańsku... Generalnie tera nie ma po co tam jechać bo biedne placki tam syf i tłok robią wydając bieda bony.. 

Ale wolę takie ciepłe  klimaty... Bo tam placków  nędza nimo zasięgu... 🤣🤣🤣

IMG_20221206_151446.png

Zgadnij czopku gdzie to? 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
jarecki napisał:

9 minut temu, jacus napisał:

no i zdjęcie z pod piramid na fejsa trzeba wstawić 😅

A jakże. Niema fototapet z piramidami tylko z pustynią i daktylowcami. więc to jedyny niepodważalny dowód

Bogdan_ja napisał:

Byłem w Szwecji w tym roku bidulu... Fotki wstawiam swoje a nie z netu jak ty ściemniaczu... 

Nad morzem byłem nie raz bo mam siostrę w Gdańsku... Generalnie tera nie ma po co tam jechać bo biedne placki tam syf i tłok robią wydając bieda bony.. 

Zgadnij czopku gdzie to? 

Choć nie jestem czopek prawdopodobnie to zgaduję, że rejon zachodni Morza Śródziemnego, prawdopodobnie Francja.

Opublikowano

zeby swoje nogi fotografowac to trzeba miec w glowie jak baran w torbie 🤣.

w szwecji tez  bylem - zs swinoujscia do rostoku,potem promem do danii, kopenhaga a nastepnie mostem do szwecji i malmo zwiedzilem.

w trojmiescie bylem w zimie..

polglowek nie wie ze bony byly jednorazowe- nawet siostra z nim nie chce miec juz nic wspolnego..

42 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

IMG_20221206_151446.png

Zgadnij czopku gdzie to? 

a moze tak jechac do filipowa ?? kurna jak kolega pojechal to juz 15 rok placi alimenty , 

Opublikowano
45 minut temu, DTaras napisał:

A jakże. Niema fototapet z piramidami tylko z pustynią i daktylowcami. więc to jedyny niepodważalny dowód

Choć nie jestem czopek prawdopodobnie to zgaduję, że rejon zachodni Morza Śródziemnego, prawdopodobnie Francja.

Tyle moczone a wraz w łajnie...

Opublikowano (edytowane)

Kaleko ty ni mosz nawet nóg tylko chore kuśtyczki 

O jest lonucy co będzie całował te stopy 😂😂😂😂

Szczekaj trolu a będziesz długo to lizał 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

Próżny człowieczku😂 nie każdego kręci jeżdżenie po świecie żeby poleżeć chwilę z kubkiem lemoniady, czy oglądać jakieś ruiny😗

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v