Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

no byly regulowane 🤣 🤣🤣,

hubcio -to sa bzdety bez znaczenia, zeby prezesa wyslac na emeryture wystarczy to co teraz robi ,a nie jakies wydumane zwiazki-kazdy kto zyl w prl-u byl w jakis sposob umoczony w kontakty z wladza- zupelnie jak dzisiaj w kaczystanie

Edytowane przez jacus
Opublikowano
56 minut temu, Pafnucy napisał:

"Ich uczniowie mają "kochać ojczyznę bardziej niż własne serce", wiedzieć, że "życie jest bezcennym darem Boga" i umieć rozkładać karabin AK-47. "

Uuuuuuu no to powiedzmy że jakiś muzułmanin założy szkółkę mającą szkolić w umiejętności posługiwania się bronią, oraz budowania improwizowanych ładunków wybuchowych i dotację ma z urzędu przyznaną. Czy nie>😂

Opublikowano

jaktam marsz niepodległości 🤔

czaskoski już kostkami rzuca i burdy 🤔

Opublikowano

Ale tak żeby go poskładać potem. Jeżeli zaś chodzi o inne skillsy to masz perhydrol, zmieszaj se z kwasem do akumulatorów i powstanie ciekawy odczynnik a gdy go dobrze spreparyjesz z acetonem... i coś ze saletry pójdzie zrobić. Można powiedzieć, że taki program jako forma działalności pozarolniczej to możliwe wsparcie dla rolnictwa🤔

Opublikowano

Kurna, i ja miałem o tym napisać.

Jest pęknięcie na konstrukcji. Wykryte wczoraj i pogłębia się. Znaczy się będzie ciekawie.

Nowe tereny dla deweloperki już wkrótce...🤣

Opublikowano
Agrest napisał:

Kurna, i ja miałem o tym napisać.

Jest pęknięcie na konstrukcji. Wykryte wczoraj i pogłębia się. Znaczy się będzie ciekawie.

Nowe tereny dla deweloperki już wkrótce...🤣

Nie przesadzaj - cóś na dachu się zesrało i od tego są przeglądy roczne i pięcioletnie aby ujawniać takie rzeczy. Mirro zatrudnia ludzi i ma hale to coś powie.

Opublikowano
5 minut temu, DTaras napisał:

Nie przesadzaj -

Jestem ogrodnikiem. To mój zawód.😁

Opublikowano

Pooglądałem tego Piątka to normalnie szok jak pis jest przeszyty ruskimi wpływami.

18 minut temu, jacus napisał:

a prezes byl na utrzymaniu niemieckiego wywiadu a teraz napieprza na niemcow ......

prawda to lubelaki ?? galan ?

Brak dostępnego opisu zdjęcia.

Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał:

@galan99 pewnie pojechał na marsz albo załamka, ze tych 10 tysi za susze nie bezie z których się tu tak cieszył i dlatego go nie ma.

Jak już coś do mnie to , będzie  5 tyś przyznane wiec , co teraz powiesz .

Opublikowano (edytowane)

Obejrzyj lepiej film o Karolu Karskim z pis jego tato był w SB oraz w MO. A Karski został sekretarzem kierowanego przez komunistów Związku Studentów Polskich.

Karol Karski to kolejny po Karczewskim człowiek zafascynowany Łukaszenką.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
2 godziny temu, DTaras napisał:

Nie przesadzaj - cóś na dachu się zesrało i od tego są przeglądy roczne i pięcioletnie aby ujawniać takie rzeczy. Mirro zatrudnia ludzi i ma hale to coś powie.

U mnie OK na razie pęknięć nie ma.😂 

Opublikowano
Dnia 9.11.2022 o 17:29, jahooo napisał:

Tajna, kryzysowa narada w PiS. Kaczyński nie spodziewał się, że jest aż tak źle

Jest źle i nie będzie lepiej. Taka jest konkluzja po wielogodzinnej naradzie na Nowogrodzkiej. Prezes miał pytać, dlaczego o trudnej sytuacji budżetu dowiedział się dopiero teraz i kto jest za to odpowiedzialny.

Spotkanie na Nowogrodzkiej trwało kilka godzin i dotyczyło zbliżającego się kryzysu. Nie było rozważań, czy jest się czego bać. Było szukanie oszczędności, winnych i powodów, dla których sytuacja jest tak trudna.

Ciekawe - prezes nie wiedział ???

Po pierwsze wzorem Kościoła Katolickiego, należało by wprowadzić wiek emerytalny dla posłów, chociaż bata sami na siebie jednak nie ukręcą. No i wyjątkiem od reguły KK jest Rydzyk, który powinien już być dawno emerytem ale dziwnym trafem nie jest. Po drugie. Kaczyński nie korzysta z internetu, komputera. Informacje bierze z radia czy telewizji. Można by rzec, że Wiadomości TVP są "robione" nie dla Polaków ale dla niego :ph34r:.

6 minut temu, mirro napisał:

U mnie OK na razie pęknięć nie ma.😂 

Skoro Narodowy jest wyłączony z użytku to może u Ciebie mecz Polska- Chile mógłby się odbyć 🤔 😛 ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v