Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

widzieliscie jak podobny swir zaatakowal nowogrodzka dzisiaj ?

nie. co się stanęło?

Opublikowano
31 minut temu, Denwer napisał:

Pewnie  jeszcze  przed  wyborami  nagrania   Bąka  jak  wynosi  reklamówkę  z biedronki  wypchaną  euro   wleci  na  anteny  TV

Zeznania  Marcina W.  co do  Napieralskiego   się  zgadzają    więc  pewnie  o  Bąku  też  mówił  prawdę  :D  :D  :D  

Tymczasem, jak ustalił „Super Express”, z konta firmy MM Group należącej do W. na konto fundacji Harfa Dzieciom faktycznie wypłynęły co najmniej dwie darowizny. Jedna we wrześniu 2013 r. w kwocie 10 tys. zł, a druga styczniu 2014 r. o wartości 3 tys. zł. 

https://polityka.se.pl/wiadomosci/marcin-w-wplacal-pieniadze-na-stowarzyszenie-napieralskiego-nowe-ustalenia-se-aa-CdGt-t9yY-n2zq.html

Jeszcze do was nie dotarło, że ludzi te reklamówki nie interesują bo to lipa jest. Inaczej młody Tusk już by siedział. Ludzie mają teraz inne problemy. To pokazuje jak bardzo pis jest odklejony i jak bardzo przegra te wybory z powodu odklejenia.

Opublikowano (edytowane)

Ma Pan Jarosław mocną psychikę, że jest w stanie tyle znieść, gdzie garstka nawiedzonych , która czerpie pełnymi garściami z woców jego pracy aż syczy jadem i nienawiścią. Ja bym to rzucił w pizdu.

Panie Jarosławie Polska jest z Panem!!!!

Edytowane przez Dublin
Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Ważniejszy papier od wc🤣

Ja tam wolę WC z papierem, bo mi się z wygody w d*pie przewraca😜

1 minutę temu, Dublin napisał:

. Ja bym to rzucił w pizdu.

Uspokój się i nie okaleczaj😂

Opublikowano
1 minutę temu, Dublin napisał:

Ma Pan Jarosław mocną psychikę, że jest w stanie tyle znieść, gdzie garstka nawiedzonych , która czerpie pełnymi garściami owocami jego pracy aż syczy jadem

W ramach przeprosin za nasze działania i aby gniew Prezesa uśmierzyć , powinieneś leżeć krzyżem przed kuwetą kota Pana Jarosława.🤣

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, DTaras napisał:

Jeżeli kopania węgla niszczy domy a zysk z materiału wydobytego tego nie pokrywa to cena tegoż materiału jest za niska...

kopalna niszczy ale to pastwo kasuje a kopalnia musi oprócz tego naprawić szkody ...  taki bubel prawny 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v