Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, jacus napisał:

romus- wsta pis zamiast po , zmien daty , i wszystko bedzie sie zgadzac, premie,samochody dla wod polskich .......

5 godzin temu, Roman176 napisał:

każdym mieście jest czy pis czy peło bo to jest legalne debilu i tak robią !

gdybyś czytał to pisałem to 

47 minut temu, dsbh napisał:

Swego czasu było o tym głośno i nagle ucichło

było głosno ale o operacji i kość sie wycofał w ostatniej chwili  ... a ta podobno się udało 

Opublikowano

Oj głupie te rolniki. Oj głupie. 

Cytują cytatami i sami se odpowiadają.

Polska jest w dobrym położeniu - ma 7 sąsiadów.

7 w okultyzmie i astromagii oznacza......  sami se doczytajcie.

Opublikowano

Teraz niech każdy pomyśli dane działania Unii .

Ukraina potrzebuje 3-4 mld euro miesięcznie, żeby zaspokoić swoje podstawowe potrzeby – stwierdziła po unijnym szczycie Ursula von der Leyen.

– Powinno to być zapewnione przez UE, naszych amerykańskich przyjaciół i instytucje finansowe. Dlatego mówiliśmy o 1,5 mld euro miesięcznie dla Ukrainy, które pochodziłyby z Unii Europejskiej. Mówimy zatem o sumie około 18 mld na następny rok – powiedziała von der Leyen, informując, że unijni ministrowie finansów mają przygotować odpowiedni mechanizm.

– Jesteśmy w kontakcie z władzami Ukrainy, badając, jak możemy pomóc w przywracaniu podstawowych usług komunalnych – zapewnia też von der Leyen.

– Status kandydacki do UE, który przyznaliśmy Ukrainie, jest bardzo ważny. Musimy działać, żeby pokazać, iż jest to silna i wiarygodna perspektywa dla Ukrainy – stwierdził natomiast szef Rady Europejskiej Charles Michel na konferencji po szczycie w Brukseli.

Unia uzgodniła co do zakupu gazu dla wszystkich krajów by nie było drogo .

Teraz KTO WYGRA WYBORY ZA BAJOREM ? .

Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał:

A jak myślisz ,co nie zrozumiałeś wedle unii ? .

Ja się pytam o co tobie chodzi, jakie wnioski wyciągnąłeś i co chcesz przekazać. Może po prostu wkleiłeś cokolwiek i nie masz za grosz swojego zdania na ten temat to wtedy pytania z mojej strony nie było.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Ulman napisał:

Ja się pytam o co tobie chodzi, jakie wnioski wyciągnąłeś i co chcesz przekazać. Może po prostu wkleiłeś cokolwiek i nie masz za grosz swojego zdania na ten temat to wtedy pytania z mojej strony nie było.

Ja wiem o co chodzi, i dlatego wkleiłem i napisałem . każdy powinien  pomyśleć dane działania Unii .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
hubertuss napisał:

Wyluzuj. Płomień tego węgla wskazywał na węgle 33 a może nawet te co roman kopie. Da się to spalać, jest mocne ale i syfi. W zasadzie po rozgrzaniu paleniska pójdzie a cyknięty palacz będzie wiedział jak to wykorzystać. Do westfalki lepiej nie dawać ze względu na trujący CO

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v