Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ty... weź, skocz sobie w Karpaty, niech będzie Bieszczady. Wyleź w góry z plecakiem na tydzień. Poczujesz co to wolność iii kompromis do niej jak zaczniesz szukać Bojka aby Ci podrzucił co do jedzenia. Od dziecka żyjesz po jurysdykcją - terminalną. Zgonu. Kuźwa przestań tworzyć na ziemi galaktyki bo zrobiła się za mała. Jeszcze w latach '60 na ziemi było 3 miliardy kibola to sobie mogłeś snuć takie plany. Na początku wieku dwudziestego tę samą planetę zamieszkiwało połowa mniej bo gdzieś 1,5 mld pasożyta. A ty wracasz w lata gdzie ludzi było może z osiemset milionów. Czasy się zmieniają - problemy także. Zanim wszystko jebnie to wymrzemy a planetę zdominuje żółto czarny system a Ty raczysz pieprzyć coś o wyższości rosjanina nad ukraińcem.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, Dziad932 napisał:

To dobrze , nie wyjdę tego dnia poza obejście

I  błąd    trzeba  iść  na wybory  aby   tęczowa  zaraza   z  ruskimi  onucami  nie  ukradła  nam  Polski 

FfFta9RXoAEFTvm?format=jpg&name=small

FfFwDMNX0AIm7M8?format=jpg&name=small

Opublikowano
11 minut temu, Denwer napisał:

I  błąd    trzeba  iść  na wybory  aby   tęczowa  zaraza   z  ruskimi  onucami  nie  ukradła  nam  Polski 

Ja żeście se zawłaszczyli Polskę to teraz się boicie żeby Wam kto jej nie zajumał. 😂 Ot wieczny dylemat PiSowca. wylękniony, przestraszony, osaczony.🤣

• Thanks 1
Opublikowano
24 minuty temu, Denwer napisał:

trzeba  iść  na wybory  aby   tęczowa  zaraza   z  ruskimi  onucami  nie  ukradła  nam  Polski 

I co?

Na tych PISowskich zdrajców głosować co Polskę po trochu sprzedają ukrą i banderowcom?

Opublikowano

Nie no wiadomo że dla fantyka obecnej władzy to już koniec... 😁

Nik gorszy jak ta dziadowska banda komunistów już nam nie grozi 

To już wymrze niedługo i tak ale trza gnać te zło na zbity pysk i wsadzać za kraty. 

• Haha 1
Opublikowano

@Denwer już nawet ty wklejasz sondaże w których pis traci władzę? W końcu to do ciebie dotarło czy jak zwykle nie patrzysz na to co wklejasz?

Przed chwilą, witejus napisał:

To zobaczymy czy dalej będziesz szczerzył zęby jak następna władza da ci w d*pę.

Już ta władza da w d*pę ludziom tak, że to co zrobi następna będzie mało bolesne. d*pa się przyzwyczai a może i odetchnie za następnej władzy.

Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał:

To zobaczymy czy dalej będziesz szczerzył zęby jak następna władza da ci w d*pę.

Ja tam nie jedno przeżyłem ale takiego bydła i nieuków  to nie pamiętam. 

Gorzej nie będzie to pewne.. 

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał:

to co zrobi następna będzie mało bolesne

To co zrobi następna będzie x 2 bolesne

2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Gorzej nie będzie to pewne.. 

będzie tylko gorzej.

Opublikowano

Dla pisowskich złodzieji mam nadzieję. 

Dla mnie nie będzie gorzej tylko tym co na pis głosowali... 

Ale spoko jeszce muszą dostać w deeee  aż im nutella wyjdzie.... Karma za głosowanie na tą bandę musi być. 

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Dla mnie nie będzie gorzej tylko tym co na pis głosowali... 

Nie, bo ty żyjesz na innej planecie, ciebie nic ziemskiego nie dotyczy.Tym co głosowali na PO będzie przyznany system rabatów.

Edytowane przez witejus
Opublikowano (edytowane)

@witejus ja mam nadzieję, ze dla pisowców będzie to 2 razy boleśniejsze. Że w końcu ktoś złodziejstwo rozliczy.

Tak w ogóle po tym co pis obiecywał ludziom a jak to wszystko się kończy to nie bardzo tak ludzi nastraszysz, ze następna władza ich tak bardzo skrzywdzi. Bo jak była to tak nie skrzywdziła jak teraz pis. Bo ludzie już zrozumieli ze za te plusy i nastki trzeba słono płacić. I to nie jest za darmo jak na początku myśleli.

Edytowane przez hubertuss
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v