Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

@Denwer czy Ty dzisiaj masz jakiś dzień, w którym postanowiłeś udowodnić że nie zasługujesz na szacunek? No weź chłopie ogranicz te wstawki z fekaliami. 

Przecież  to  twoi  koledzy  i koleżanki  ;)

FfAbceJXkAER7NR?format=jpg&name=small

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, Denwer napisał:

Przecież  to  twoi  koledzy  i koleżanki  ;)

FfAbceJXkAER7NR?format=jpg&name=small

A ci prowadzą składy opału od kilkunastu lub kilkudziesięciu lat to co mają robić ?

W każdym składzie jest koparko ładowarka, samochód ciężarowy z naczepą ,waga z legalizacją. każdy skład to firma zarejestrowana

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)

Pis w Polsce wprowadza komunę. Ma być państwowa dystrybucja węgla. Zaraz będzie państwowa sieć sklepów kaczka. Gdzie ceny będzie ustalał rząd. Jak na Białorusi.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Najgorsze jest to że tłumoki w to wierzą i powtarzają. Jeden drugiego pyta czy w jego gminie wójt węgiel sprowadził tak jakby składy opału wymarły albo złapał koronawirus

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, hubertuss napisał:

Zaraz będzie państwowa sieć sklepów kaczka. 

Ale dlaczego taka ordynarna nazwa, lepiej niech nazwą te sklepy Kaczuszka ;) A może nazwą je Kiciuś, na cześć partnerki naszego Prezesa KC PiS ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
25 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Ale dlaczego taka ordynarna nazwa, lepiej niech nazwą te sklepy Kaczuszka ;) A może nazwą je Kiciuś, na cześć partnerki naszego Prezesa KC PiS ;) 

"U Jara"  brzmi swojsko po ziomalsku.

Opublikowano
agromatik napisał:

25 minut temu, Tomasz0611 napisał:

"U Jara"  brzmi swojsko po ziomalsku.

Coś mi świta, że nazw kojarzących się obscenicznie nie można używać.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, racyl napisał:

Najgorsze jest to że tłumoki w to wierzą i powtarzają. Jeden drugiego pyta czy w jego gminie wójt węgiel sprowadził tak jakby składy opału wymarły albo złapał koronawirus

A ty  tłumoku  piszesz  bzdury  że  PiS  sprywatyzował PKP energetyka    a  zrobiło  to  PO  

1 godzinę temu, mirro napisał:

Nie przeginaj.

Prawda  boli  ??

POwska  miernota  zagoniona  do roboty   przez  Premiera  Mateusza  Morawieckiego  💪

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Ale "Penisek" nie jest obsceniczne.😂

1 godzinę temu, Denwer napisał:

Prawda  boli  ??

To nie są moi koledzy.

Opublikowano
mirro napisał:

1 godzinę temu, DTaras napisał:

Ale "Penisek" nie jest obsceniczne.😂

1 godzinę temu, Denwer napisał:

Prawda  boli  ??

To nie są moi koledzy.

Penisek nie ale Jara? Trawopal trzebany zastosować...

Albo po prostu Cofeshop...

Opublikowano
3 godziny temu, hubertuss napisał:

Pis i tak przegra wybory. 

Powinien, bo już naprawdę przeginają, ale naród u nas ogólnie nie jest zbyt bystry i nie zna się na ekonomii i polityce. 

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Dla Denwer jak nie popierasz PiS to jesteś zły niemiecki lewak popierający Tuska xD

Władza nie jest przeznaczona do popierania. Władzę trza naparzać, bo skończy się jak zPO albo PiS.

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Denwer napisał:

POwska  miernota  zagoniona  do roboty   przez  Premiera  Mateusza  Morawieckiego  💪

Ja by się na twoim miejscu tak nie cieszył. Bo pisowskie miernoty podchodzą do tego węgla już któryś raz. Przepisów jeszcze nie ma ustawy jeszcze nie ma i ostatecznej ceny jeszcze nie ma. W Otwocku czyli pisowskiej ustawce z węglem towar jest po nie całe 3 tys tona i ludzie nie rwą.

Poza tym pamiętaj jedna ważną rzecz. Samorządy wymusiły na miernotach z pisu tańszy prąd w zamian za pomoc z tym węglem. Dlatego wszyscy nie kiwną palcem do póki nie będzie ustawy.

PRZED CZYM BRON NAS PIS

main_01przed_czym_i_jak_chroni_na_pis_1.jpg

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

jesteś zły niemiecki lewak popierający Tuska

Jak  popierasz  tuka   to popierasz  Putina 

Fe5xP2BX0AM_peb?format=jpg&name=small

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Denwer napisał:

Jak  popierasz  tuka   to popierasz  Putina 

Fe5xP2BX0AM_peb?format=jpg&name=small

a ja popieram Tuska , a nie popieram Putina.\\

i co mi zrobisz? zabronisz?

eeeee, @Denwer, a jak ktoś Kaczyńskiego Jarosława nie popiera? to kogo łon?

Edytowane przez Pafnucy
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v