Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał:

Dlaczego Sasin i Morawiecki nie zlecili dystrybucji węgla parafiom?

Bo tona węgla u proboszcza kosztowałaby 5000 zł🤣

Ale nikt by na cenę nie narzekał. 

A babcia jeszcze dziesięcinę na potrzeby ogrzania plebani na wadze by odkroiła.

Dziś liczenie wiernych.

Plandemia w rok zrobiła to czego cały komunistyczny system nie dał rady przez dziesiątki lat.

Wiadomo,  to kumulacja wielu czynników, ale ostatni rok to terapia szokowa dla Kościoła 

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

I Hitlera chcieli zgładzić i co ? 

Nawet noga tego nieszczęsnego stołu była po jego stronie...

Putinowi do Hitlera .

To bardzo duża różnica , Władek jest skończony to już pewne na wiosnę wszystko się zacznie zmieniać . Władek w dał się w wojnę z całym światem nawet tego nie zauważył .

Opublikowano
9 minut temu, DTaras napisał:

Z tem mostem to cośkolwiek dziwne... Mówią - ciężarówka.

Chyba że jakieś kraje Kaukazu chcą wykorzystać sytuację i dopier**liły swoje trzy grosze do ogródka który naparzają Ukraińcy. 😂 Niech się tylko okaże , że kierował jakiś islamista to Putin pozna nowy wymiar tego co rozpętał.🤣

Opublikowano

Rozdawnictwo to jedyne, co PiS potrafi! Rozdają jednak nie to, co sami zarobili, tylko to, co zarobili inni! Zabierają tym, którzy przez 30 lat rozwijali kraj i tyrają dzień i noc, aby utrzymać swoje rodziny i firmy!
Sobie oczywiście dają najwięcej, dla innych zostają ochłapy!
Opublikowano

Myślę że na skutek propagandy mediów i powszechnego ośmieszania i Putina  i wojska rosyjskiego, wielu popada w huraoptymizm.

Jeśli tylko społeczeństwo to ok, bo któż sę zna na tyle na polityce. I lepiej mniej wiedzieć bt w spokoju ryć na kolejne podatki 🤣

Gorzej jeśli służby państwowe korzystają z przekazu tvp, tvn, RMF,  radia zet...

Opublikowano

Rozdają jednak nie to, co sami zarobili, tylko to, co zarobili inni! Zabierają tym, którzy przez 30 lat rozwijali kraj i tyrają dzień i noc, aby utrzymać swoje rodziny i firmy!

O widzisz. Odkryłeś pierwotną przyczynę tego. Bo jedni rozwijali przez te 30 lat a PiSowcy czekali te 30 lat , aby im to zajumać. Wiadomo że jak się przcuje to czas leci szybko. A jak się czeka, to strasznie wolno. To se wyobraź jacy musieli być wkurwieni przez te lata, kiedy nie mogli grabić.🤣

Opublikowano

Wiadomo czemu policja wykonuje jego polecenia, po prostu boją się go.

Zdjęcie

A kim on jest że ma jakieś żądania? Ja żądam aby Jarosława odstawić na emeryturę. 

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Agrest napisał:

Myślę że na skutek propagandy mediów i powszechnego ośmieszania i Putina  i wojska rosyjskiego, wielu popada w huraoptymizm.

Odreagowanie po wielu latach drżenia przed potęgą militarną Rosji. Na nasze szczęście układ złodziejsko słuzbowy był tam na tyle silny, że jest jak widać.

4 minuty temu, 6465 napisał:

A kim on jest że ma jakieś żądania? Ja żądam aby Jarosława odstawić na emeryturę. 

Toż to marszałek polny armii Boga. A władza jego od Boga pochodzi, nie od ludzi. To se imaginuj że dla niego wszystko jest możliwe. 🤣

Bąkiewicz - Boski wiatr go nazywają.🤣

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, mirro napisał:

Odreagowanie po wielu latach drżenia przed potęgą militarną Rosji. Na nasze szczęście układ złodziejsko słuzbowy był tam na tyle silny, że jest jak widać.

Toż to marszałek polny armii Boga. A władza jego od Boga pochodzi, nie od ludzi. To se imaginuj że dla niego wszystko jest możliwe. 🤣

Bąkiewicz - Boski wiatr go nazywają.🤣

To ten chlopczyk Antoniego? Co to najebany na zabawie obiecał robotę w sop?

Edytowane przez 6465
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Co wam powiem to obejrzałem dziś propagandę w tvpis program Woronicza 17 tylko po to by sobie PiS bardziej obrzydzić i jak pujde najebany na wybory by na nich przypadkiem nie zagłosować. I był tam wiceminister Kowalski. Co ciekawe bym na odwyku bo przez całą godzinę tylko raz wypowiedział słowo Tusk 😁

• Like 1
Opublikowano
56 minut temu, Tomasz0611 napisał:

jak na lokalnym składzie mogę kupić ile chcę polskiego węgla po 3000

Czyli  polskiego węgla  jest  dość    dobrze  wiedzieć 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Denwer napisał:

Czyli  polskiego węgla  jest  dość    dobrze  wiedzieć 

I co z tego, że jest jak ludzi na niego nie stać ?? Sprzedaz jest 10x mniejsza niż rok temu, babcie zamiast kupić 2-3 tony na zimę, to na razie kupują po tonie, bo na więcej je nie stać.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
25 minut temu, galan99 napisał:

Putinowi do Hitlera .

To bardzo duża różnica , Władek jest skończony to już pewne na wiosnę wszystko się zacznie zmieniać . Władek w dał się w wojnę z całym światem nawet tego nie zauważył .

Co znaczy z całym światem, możesz to dokładniej określić , bo jeżeli USA i część Europy to jest dla Ciebie cały świat to gratuluję, ile tam obecnie USA płaci Rosji 24mld $ rocznie i nie zamierza z tego rezygnować bo naraziło by to  żywotne interesy USA[słowa Bidena], im bardziej Rosja i jej przywódca się kompromitował, to jego następca był groźniejszy i jego pomysły dla Europy i Świata

Opublikowano
3 godziny temu, racyl napisał:

Zamiast władować kasę np w służbę zdrowia żeby skrócić kolejki to władowali w ukraińców i ukraine

Zapomniałeś o kurwizji. ☝️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v