Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezydent miasta od organizowania węgla mieszkańcom 🤣

To dopiero jest komuna za rządów PIS

A to dobre prezydenci mają węgiel organizować 🤣

Jeszcze tylko brakuje węgla na kartki

• Like 1
Opublikowano

Tu już nie ma się co ścigać w tym która partia szkodzi bardziej.

Obie zapisały się w historii jako sk***ysyny niszczące Kraj, firmy, ludzi..., jako rodzinne klany chołubiące nepotyzm będące ponad prawem rokradające co się da i gdzie się da,mające w doopie resztę społeczeństwa. 

Opublikowano
2 godziny temu, soltys48 napisał:

I on się tytułował Polakiem, patriotą 🤬🤬

IMG_20221009_074808.jpg

Bąkiewicz ty pisowski sprzedawczyku - co roku maszeruję z hasłem " Nie czerwona nie tęczowa tylko Polska Narodowa " i w tym roku 11 listopada będę miał taki sam transparent.

14991896_147120862425777_8661754682895591611_n.jpg

53556668_2310454238989097_4833770058519937024_n.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, racyl napisał:

W PIS to mają amnezję co to znaczy słowo bandera

Te pizdow**skie dziwki lada dzionek znajdą się pod tym samym banderowskim szyldem co  aktualni UPAdiińce - za dużo tego robactwa w Knesecie na Wiejskiej.

3 minuty temu, galan99 napisał:

Kto taki powiadał że Polska to nie normalność ? .

Jak to kto - wermachtowiec na Makrelki usługach.

19225522_1348622628518270_7295379579915185383_n[1].jpg

17156286_369104370156133_330264975235769920_n.jpg

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, Denwer napisał:

A wiesz PiS-owski i**oto ile tego węgla przywieźli do tego Otwocka ?? Całe 120 ton na 50tys mieszkańców. Cena jedyne 2900zł za tonę. To ja mam w d**ie taki rząd, jak na lokalnym składzie mogę kupić ile chcę polskiego węgla po 3000 a nie jakiegoś nie wiadomo czego z Kolumbii czy RPA xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
racyl napisał:

W PIS to mają amnezję co to znaczy słowo bandera

Bandera - proporzec przynależności statku. Dlatego Polska ma także orzełka aby się nie myliła. A co?

Denwer napisał:

Ty. Bo Ci ktoś w końcu policzy, że to co stracił jegomość to jeno cząstka tego w co wpędzają nas rocznie Twoi koledzy...

Opublikowano
47 minut temu, Denwer napisał:

Akurat ten program z Panami prezydentami oglądałem. Dlatego też ponawiam pytanie zadawane wcześniej. 

@Denwer czemu Ty korzystasz z Tweetera a raczej jego odnogi dla sprawnych umysłowo inaczej? I czy musisz z tego korzystać, albo czy sprawia Ci to radość?

Prezydent Sopotu sam przyznawał że ma blisko po ten węgiel, ale występując w imieniu innych samorządów, zwracał uwagę że właśnie ci inni nie mają tak dobrze jak on.

Poza tym zdaje się wyrażał uznanie dla prezydenta Otwocka za inicjatywę i zwracał uwagę że nie wszyscy mają u siebie firmy mogące obracać paliwami stałymi a rząd dopiero szykuje zmiany mające umożliwić bezprzetargowy zakup węgla samorządom. Podkreslam że samorządy mają kupić ten węgiel a nie go pobrać i rozdzielać.

• Thanks 2
Opublikowano

Putin ma kłopoty...

Rosyjscy weterani bezwzględni dla Putina. “Idiota wdał się w wojnę z całym światem”

– Putin własnymi rękami zniszczył zasoby mobilizacji wojskowej kraju i teraz ten idiota wpakował się w wojnę z całym światem – powiedział rosyjski podpułkownik .

https://polityczne.info/rosyjscy-weterani-bezwzgledni-dla-putina-idiota-wdal-sie-w-wojne-z-calym-swiatem/?fbclid=IwAR1Y2JmZAKdiQImwIlMc-9vnztg4DxTwAucW7lYVn3HQW8A60USYphLsxQo

Koniec Putina jego władzy , Rosja za kilka miesięcy zacznie rozmowy, zachodem na rzecz pokoju .

Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

Koniec Putina jego władzy , Rosja za kilka miesięcy zacznie rozmowy, zachodem na rzecz pokoju .

Pod warunkiem że do tego czasu nie wyłapią i nie zamkną wszystkich wojskowych co właśnie tak myślą. 😂

Opublikowano

I Hitlera chcieli zgładzić i co ? 

Nawet noga tego nieszczęsnego stołu była po jego stronie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v