Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Dawno temu Lepper pięknie powiedział...

"Polakom nie trzeba dawać... Wystarczy ich nie okradać i im nie zabierać"

A PiS to pierwsza partia która co rusz dowala nam nowych opłat nowych rachunków i nowych podatków...

2 minuty temu, Roman176 napisał:

@racyl  który rujnuje AF spamami 

szkoda słów na takiego propagandystę jak ty

Opublikowano
Przed chwilą, racyl napisał:

No i co galanek po co ci socjal ?

a po co ciebie dopłaty i krus ?

Przed chwilą, racyl napisał:

epper wiedział co mówi

no ze Tusk był złodzieje i pershing dał mu na kampanie 

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Pytanie się nasuwa , wraz ze zmianą władzy czy nie sprowadzą Ruska do Polski ? .

A po kija ma przychodzić, kiedy PiS juz nie będzie u władzy?😂

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Nie prawda .

jeśli to do mnie to odpowiem - a to już jest tylko Twój punkt widzenia (że ue pójdzie z torbami przez nazbyt wysoki socjal)
Jak na razie to spada znaczenie geostrategiczne i gospodarcze tego rejonu planety niemal wprost proporcjonalnie do poziomu socjalu a ostatnio nawet dotknęło to Niemcy - dotychczasowy wyjątek w tej regule.

tutaj wskazany by był referat ale skarżą się że za dużo spamu na af to se daruję

no chyba że nie zgadzasz się z moją tezą bo nie pójdzie z torbami a się rozpadnie
no tutaj dyskusji nie podejmę ;)

Opublikowano

Jeśli nie kupiłeś węgla bo nie ma, i jest za drogi, spakuj rodzinkę i na zimę przeprowadzka na Wiejską, lub Nowogrodzką.

Tam będzie cieplutko. Przezimujemy.

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, racyl napisał:

Dawno temu Lepper pięknie powiedział...

"Polakom nie trzeba dawać... Wystarczy ich nie okradać i im nie zabierać"

A PiS to pierwsza partia która co rusz dowala nam nowych opłat nowych rachunków i nowych podatków..

nie tylko Lepper to mówił i nie pierwszy no ale co prawda to prawda
a że coraz bardziej opresyjne państwo się nam robi co dzień nowe dowody, na dziś np to (a wcale nie szukałem bo lista była by na pewno dłuuuga)
https://businessinsider.com.pl/twoje-pieniadze/ustawa-o-efektywnosci-energetycznej-przeglosowana-nowe-wydatki-dla-wlascicieli/kcxb32y

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał:

PiS i jego wyznawcy są odklejeni od rzeczywistości i albo nie widzą albo nie chcą widzieć tego syfu jaki rząd nam zafundował

Była zielona wyspa taka do śmiechu , jak cała Europa borykała się z problemami ale Uzdrowiciel Tusk malował na zielono .

Opublikowano

rosyjskiego węgla na składach wcześniej nie widziałem, owszem słyszałem że jest na rynku ale nigdzie w okolicy go nie widziałem więc nie wiem kto go kupował.

Opublikowano

Racyl od 2 tygodni noszę patrzałki i sprawiasz mi kłopot swoim niezdecydowaniem w pisowni. Weź się zdecyduj na jakąś trzcionkę albo ustal z tym drugim żeby osobne konto założył🤭🤭🤭🤣

Opublikowano

Jest dobrze - dają pińcet, obiecują gruszki na niebie "woda się gotuje powoli" aż się wygotuje i żaba nie zdąży wyskoczyń - tak będzie z dumnym polskim narodzie - obudzi się a widokiem pochylonego nad nim z ryzakiem upadlińca.

308467703_3480149588889215_8033773746632

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

a jako bonus kolacja z prezesem polaczona ze sniadaniem🤣

to prawda ze on wkleja czyjes klamliwe teksty i sam klamie- ale jest swirem na bank..

Wg mnie to zwykły debil. Kiedyś aby sąsiadzi by o tym wiedzieli. Tera internety to się całej Polsce przedstawił.

Opublikowano

Przeszkadzał Wam Tusk i ciepłe ogrzewanie Wybraliście "wystarczy nie kraść " PiS wam mówi kiedy jeść spać i bąka puścić i kiedy nie przeszkadzać

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, racyl napisał:

rosyjskiego węgla na składach wcześniej nie widziałem, owszem słyszałem że jest na rynku ale nigdzie w okolicy go nie widziałem więc nie wiem kto go kupował.

Ja kupowałem Ruski węgiel bardzo dobrej jakości była .

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

Racyl od 2 tygodni noszę patrzałki i sprawiasz mi kłopot swoim niezdecydowaniem w pisowni. Weź się zdecyduj na jakąś trzcionkę albo ustal z tym drugim żeby osobne konto założył🤭🤭🤭🤣

są sprawy ważne i ważniejsze potrzebujące większej  uwagi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v