Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Ulman napisał:

PIS to sekta. Kto ma inne zdanie ten jest niemieckim albo ruskim agentem, zdrajcą, wywrotowcem, żydem , masonem, pedałem albo ekoterrorystą🤣

Dokładnie. 

@Pafnucy to nie ma się z czego śmiać tylko trzeba płakać. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

To po uj sie czepiasz  ruska  onuco  wezwanie  do wojska   od władymira  przyszło  żeś  taki nerwowy  :D  :D  

To że stanęła do walki  nie  daje  jej szacunku  dożywotnio.   Bo  późniejsza postawa   pozostawia  wiele  do  życzenia. 

jedyna prawdziwa smierdzaca onuca jest tutaj konfederata co na grzedzie siedzi i nigdzie sie nie rusza 🤣 nawet manius jest zwyklym swirem .

marecek ma odlot od rana ?? nie bedzie mnie pol dnia wiec wieczorme sie posmieje z jego bredni wpomaganych dopalaczami

Opublikowano
49 minut temu, PRIMO napisał:

Dokładnie. 

@Pafnucy to nie ma się z czego śmiać tylko trzeba płakać. 

Pozwól że sam o tym zadecyduję 

Opublikowano
26 minut temu, jacek1296 napisał:

Za powielanie takich bzdur powinieneś dostać przynajmniej miesięcznego bana. Wstyd i tyle.

Dadzą mu order, jak Maciarewiczowi. Albo Maciarewicz Misiewiczowi.🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

PIS to sekta. Kto ma inne zdanie ten jest niemieckim albo ruskim agentem, zdrajcą, wywrotowcem, żydem , masonem, pedałem albo ekoterrorystą🤣

PO - to co jest , nie sekta jeszcze gorsza bo się nawet nie podzieliła z narodem .

4 godziny temu, racyl napisał:

Za michę ryżu przyjdzie żyć !!!!!.

Tak się materializują obietnice wyborcze premiera Mateusza Morawieckiego z Sowy i Przyjaciele.

Bo to jest to samo PO i PiS .

Opublikowano

a jako bonus kolacja z prezesem polaczona ze sniadaniem🤣

58 minut temu, daron64 napisał:

Manius świrem? Moim zdaniem to zaplanowane i odpowiednio opłacane wklejanie treści, które ktoś mu podstawia.

to prawda ze on wkleja czyjes klamliwe teksty i sam klamie- ale jest swirem na bank..

• Sad 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

nie bedzie mnie pol dnia wiec wieczorme sie posmieje z jego bredni wpomaganych dopalaczami

Pół dnia w kościele? Co żeś nawywijał że Ci pleban taką pokutę zadał, cza było nie mówić że oczerniasz kaczora na forum w necie.

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

PO - to co jest , nie sekta jeszcze gorsza bo się nawet nie podzieliła z narodem 

A czym PISuar podzielił się z narodem?

Opublikowano (edytowane)

jeśli działasz jako firma nie wyciągaj smartfona z funkcją "radio FM" w przestrzeni publicznej a przede wszystkim w strefach monitoringu poczty polskiej ;)
https://spidersweb.pl/autoblog/radio-w-samochodzie-firmowym-abonament-kara/

aaa, to już wiem dlaczego Samsung już dawno usunął tę funkcję ze swoich produktów. a wszyscy tak psioczą na tę firmę :P

jeżeli ktoś twierdzi że rządzą nami mądrzy ludzie to ....
Czy kto kiedyś coś z tym zrobi?... znaczy - z tymi ludźmi?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

A co później robiła?

Sprzedała się   za  Niemieckie  srebrniki 

FdfD5IWXoAATgvC?format=jpg&name=small

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

Sprzedała się   za  Niemieckie  srebrniki 

FdfD5IWXoAATgvC?format=jpg&name=small

Tylko największy judasz i obłudnik zastawia się najwyższym żeby zagłuszyć sumienie o ile je ma. 😔

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, mikad napisał:

Moczem, którym codziennie zlewają ów naród.

W każdym normalnym kraju jest tak dla dzieci jak w Polsce , 500 + ale przecie w Polsce tego ma nie być bo to zło , nie stać Polski i nigdy nie będzie .

Płaca powinna być jak za PO była bo roboli brak na pola ,na plantacje jak nasadzili to niech sami zbierają ludziom trzeba za płacić .

Nie opowiadać durnot tylko poczytajcie jak jest w innych krajach to , czemu ma nie być w Polsce .

Ci co plują na 500 + , na emerytów że im dali podwyżki , czy na płacę minimalną to są barany i nie powinni mieć głosu .

Edytowane przez galan99
  • Like 1
Opublikowano

Medale Państwowe za Fałszowanie Śledztwa Smoleńskiego w celu pogrążenia przeciwników, poprzedni Rząd. HAŃBA dla POLSKI. Już nie ma w Polsce ani prawa ani sprawiedliwości ?. Panie prezydencie Duda, rządzący p. Morawiecki z ministrami i Nadzorcą p.kaczyńskim na czele. Wasze rządy to istna parodia. Czcicie Bohaterów z różnych epok dajecie najwyższe medale Państwowe pośmiertnie, Tak Trzeba. Jak można osobę niegodną, stawiać na równi z Bohaterami Zasługującymi na tak Zaszczytne Wyróżnienie. Panie prezydencie Duda, pan ubliżył wszystkim Bohaterom. Stawiając macierewicza w jednym szeregu. To Bezprawie, Obelga i Chamstwo dawanie p. macierewiczowi Medalu za Fałszowanie Śledztwa Smoleńskiego, próbę Wrobienia Poprzedniego Rządu (ZWALENIA WIN). Za wypadek smoleński odpowiada p. kaczyński. To on kazał za wszelką cenę lądować. Dla zdobycia dodatkowych punktów w wyborach - Władza dla p.kaczyńskiego Była Ważniejsza Niż Życie Ponad 96 OSÓB.Przypomnę panu " Lechu, Ty Mówisz Wylądować Złożyć te Kwiaty to Nasza Ostatnia Szansa na Wygranie ". Pan kaczyński w swej Apokalipsie, Domniemam, że Pogubił Zmysły. Tak Normalny Człowiek nie Robi. Nawet w ostatnim czasie pana agresywne zachowanie i wypowiedzi są nie racjonalne. Przykład :-Odpychanie :- Opanowaliśmy Mechanizm Okradadania Polski. Zdradziliście Naród. PIĘKNE SŁOWA KLUCZOWE i ZACHOWANIA p. Kaczyńskiego ALE SĄ PRAWDĄ. ? !.

• Thanks 1
Opublikowano
23 minuty temu, mikad napisał:

Pół dnia w kościele? Co żeś nawywijał że Ci pleban taką pokutę zadał, cza było nie mówić że oczerniasz kaczora na forum w necie.

prawie zgadles- na wawel sie wybieram 🤣, pomodle sie za jego brata a potem do corki na obiad-rocznice sluba ma.

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

W każdym normalnym kraju jest tak dla dzieci jak w Polsce , 500 + ale przecie w Polsce tego ma nie być bo to zło , nie stać Polski i nigdy nie będzie .

Płaca powinna być jak za PO była bo roboli brak na pola ,na plantacje jak nasadzili to niech sami zbierają ludziom trzeba za płacić .

Nie opowiadać durnot tylko poczytajcie jak jest w innych krajach to , czemu ma nie być w Polsce .

z czego ludziom zapłacić jak malina po 6,5zł, spad zaledwie 30gr i mniej

1 minutę temu, galan99 napisał:

W każdym kraju tak jest , że się fałszuje wedle woli politycznych nic nowego .

Nigdy więcej u władzy PO .

próżniak jesteś i na darmochę liczysz

Opublikowano

Zlikwidować malinę jak nie ma na ludzi by zapłacić tyle , zostawić ile samemu da się rady zrobić .

To że cena spada i wszystko tak będzie ale na 2 rok , Ukraina pokaże ale ci co tak Ukrainę ukochali to sami sobie zło uczynili i innym .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v