Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Konfabulujesz i zmyslasz jak cala sekta PIS To sa ludzie nienormalni o bardzo niskiej samoocenie ktorym wmowiono ze cokolwiek mogą i sie dziady rozpanoszyły. Z👞 pisocjalitow trza traktować😆

Ten sasiad ze zdjecia kiedy cie wykupi? 

Edytowane przez Ulman
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Ulman napisał:

en sasiad ze zdjecia kiedy cie wykupi? 

sam siebie nie wykupie ... nikt nie wchodzi pod agregat jak ja

11 minut temu, Ulman napisał:

Konfabulujesz i zmyslasz jak cala sekta PIS To sa ludzie nienormalni o bardzo niskiej samoocenie ktorym wmowiono ze cokolwiek mogą i sie dziady rozpanoszyły. Z👞 pisocjalitow trza traktować😆

naprawdę 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
9 godzin temu, Roman176 napisał:

dobra wyjaśniam .....  chyba wszystko zostało napisane ?

gdzie kłamstwo... pijanico jeden!

Opublikowano
8 godzin temu, Roman176 napisał:

Do sąsiada na operatora poszedłeś? Prywaciarza wyzyskiwacza bedziesz  dorabiał? Moze załóż  mu tam zwiazki zawodowe żeby sie za bardzo nie rozpanoszył😁

Opublikowano
5 minut temu, racyl napisał:

Na zachodzie muszą miec ubaw jak to oglądają. Nikt normalny nie zrozumie po co sami zrezygnowalismy z ruskiego wegla nie majac alternatywy z innych źródeł.🤣

Opublikowano
many13 napisał:

Służba prawdzie jest najpiękniejszym, ale zarazem najtrudniejszym wyzwaniem stawianym człowiekowi w każdym pokoleniu, w każdej kulturze i pod każdą szerokością geograficzną.

https://www.facebook.com/groups/736046746437432/posts/9107175809324442/?__

Zapomniałeś zawiesić cudzysłów na prawdzie...

mirro napisał:

7 godzin temu, Roman176 napisał:

Uuuuu Roman, czyżbyś zainwestował w Fenda?

Noo jak pamiętam to był zbyt niemiecki i dołączam do pytania.

many13 napisał:

Ukraina Ameryka Polska O WOJNIE ,W KTÓREJ POLACY MAJA BYĆ PIONKAMI ZACHODU, 6 LAT TEMU Wojciech Olszański, w wywiadzie POLSKA 24  - dzisiwj Wojtek siedzi w kryminale za to, ze naszych osłów w Knesecie na Wiejskiej nazwał zdrajcami Narodu Polskiego.

https://fb.watch/fg1LxvZItR/

Hmm. Toć on wciąż w mundurze chodzi i zasłoni się performancem a Wy?

Poza tym kolego gość zarzuca indoktrynacje piorąc mózgi promując przy okazji największy autorytet w tym temacie. Ruskie nie znoszą konkurencji. Zaraz po spełnieniu marzenia imć Olszańskiego o sojuszu upierdzielili by mu łeb...

Opublikowano

taka janina libiaz ma pokladow nawet na 400 lat -przy obecnym wydobyciu, nie wiem czy to rawda ,ale takie dane gdzies znalazlem.

olszanskiego juz dawno wypuscili..

manius po urlopie. ciekawe kiedy nastepny 🤣.

10 godzin temu, Roman176 napisał:

naprawdę 

to musowo roman jest-myslalem ze nikt nie jest taki glupi zeby wchodzic pod taka maszyne,a pozniej w gazecie-zginal mlody  rolnik w wydychanym powietrzu mial 10 promili...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v