Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Denwer napisał:

i sie pisowi nie zwiększył przez te 7 lat. latają bomby gdzie chcą.

Opublikowano
1 godzinę temu, dysydent napisał:

o właśnie poniżej zaczyna się pokaz zunifikowanej metody kopiowania linków trolla propagandowego który robi wrażenie w miarę dobrze napisanego boota czasem podmienianego przez już mniej udanego osobnika tylko ledwo ledwo samodzielnie inteligentnego

Czyli nie syna dzika i nornicy?😂 Jestem zawiedziony/

Opublikowano
33 minuty temu, Denwer napisał:

Widać amerykanie tez mieli umiarkowany entuzjazm bo 17 września nie pamiętam którego roku ogłosili, że jej w PL nie będzie. Mało tego taka tarcza nie obroniła by Przewodowa. Ale was się głupotami jak zwykle mami.

Opublikowano
30 minut temu, jahooo napisał:

gallery_1668592328_848630.jpg

A gmina z najniższą frekwencją dostanie talon na jedną ruską rakietę z odbiorem własnym na terenie Ukrainy. W razie braku takowych zamiennie można zabrać lej po bombie.🤣

30 minut temu, agromatik napisał:

czyli łapkę na muchy w wersji XXL z teleskopowym trzonkiem

Raczej komplet chorągiewek do naprowadzania rakiet na cel.😂

Opublikowano (edytowane)

czerwone to hemoroid galots

7 minut temu, mirro napisał:

Bojowe Gacie Denwera odpadają.🤣

Przecież nie będzie latał z klamką na wierzchu 😁

Edytowane przez agromatik
Opublikowano

ta co ukradl z kurortu z drzwiami o klamkach z jednej strony ???

1 godzinę temu, mirro napisał:

Czyli nie syna dzika i nornicy?😂 Jestem zawiedziony/

jak takie stworzenie wyglada?? nigdy nie widzialem.

Opublikowano

dysydent napisał:

maszyna jest binarna i działa binarnie a szesnastki i inne krotności są już właśnie dla "ludzkiego elementu" jako kolejne uproszczenia ale w drugą stronę aby analogowy mózg jako tako objął maszynę binarną...

I niewiem co myśleć bo uparłeś się przy znaku a zapomniałeś o słowie po czym sobie przypomniawszy przeszedłeś do Boga o procesu tworzenia. Widać moje bajty to Twoje bity chyba co w gruncie rzeczy oznacza że tempą szczałą świata nie zwojujesz a jedynie krwi napsuć możesz...

dysydent napisał:

dlaczego dziwne? mam wątpliwości co do anatomicznych pierwszorzędowych cech płciowych na podstawie tego zdjęcia

Aaa to nie z wiekiem tak się dzieje?

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jahooo napisał:

gallery_1668592328_848630.jpg

😳 oj nie wiem czy to dobry pomysł. 

Jeszcze któremu z wyborców odbije szajba i gotów posłać jedną na warśawę.🙆‍♂️

2 godziny temu, mirro napisał:

Bojowe Gacie Denwera odpadają.🤣

Dlaczego?🤔 bo obsrane i kolor nie ten?

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, Desperado napisał:

Ale jacus się chwali że 75 konnym orze hektar 3h,20min.  :P

Męczennik kuźwa........ Nic dziwnego że się 20 pokoleń niczego nie dorobił.

A w moim beznadziejnym błocie 115 koni 1,8 m szerokości, 25-27 cm 7,5-8 km/h, lub 150 koni 1,8m, 25-27cm, 9,5km/h i to dlatego że szybciej zaczyna za bardzo trząść. Orka na 30 cm 9km/h przy szerokości jak powyżej. Tak się gospodaruje w beznadziejnej Polsce c na lessowych czarnoziemach klasy pierwszej i drugiej😁

Aaaa i to wszystko przy 13-16l/ha👌

7 godzin temu, Roman176 napisał:

sam się zastanawiam ...  chodź w dzisiejszych czasach takich młodych jest dużo wykształceni i na garnuszku u mamy 

Co ty Roman mozesz wiedzieć o wykształconych.........

7 godzin temu, jahooo napisał:

Chiny ostrzelały pracujący na polu, rosyjski traktor. Traktor odpowiedział ogniem rakietowym po czym odleciał z miejsca zdarzenia

zmienić Chiny i Rosję , ciągnik pasuje

Radio Erewań zawsze aktualne 🤣

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

a ty onuca co wiesz o wyksztalconych -wszyscy wyjezdzaja na studia i zostaja w miescie,jedynie nieudacznicy jak ty wracaja.

gdybys byl bardziej rozgarniety niz kupa lessu, to bys w warszawie pracowal a nie w blocie sie babral.

• Like 1
Opublikowano

Taa, zostają w mieście na 40m² i ryją w korpo za 5, 7 czy 10 tys.

A ten nieudacznik na wsi gnieździ się w 250m² i zarabia tyle w tydzień🤣🤣🤣

Zazdrościsz chyba boś ni z miasta ni ze wsi🤣

Mi choćby dopłacali do miasta bym nie poszedł.

Opublikowano
13 minut temu, jacus napisał:

a ty onuca co wiesz o wyksztalconych -wszyscy wyjezdzaja na studia i zostaja w miescie,jedynie nieudacznicy jak ty wracaja.

gdybys byl bardziej rozgarniety niz kupa lessu, to bys w warszawie pracowal a nie w blocie sie babral.

Większość jest głupia i dlatego warto wrócić gdy wyjeżdżają bo jest miejsce żeby się rozwijać.  Niektórzy wierzą że jak pojadą na tą twoją małopolską bidę to im się polepszy ale skończa jak ty. Z resztą w Wawie w korporacji musiałbym być wysoko żebym mógł zarobić tyle co w błocie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v