Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Mariusz2903 napisał:

dlaczego Napieralski nie odbiera dziś telefonów ?

dzwoniłeś do niego?

Opublikowano

Pewnie  jeszcze  przed  wyborami  nagrania   Bąka  jak  wynosi  reklamówkę  z biedronki  wypchaną  euro   wleci  na  anteny  TV

Zeznania  Marcina W.  co do  Napieralskiego   się  zgadzają    więc  pewnie  o  Bąku  też  mówił  prawdę  :D  :D  :D  

Tymczasem, jak ustalił „Super Express”, z konta firmy MM Group należącej do W. na konto fundacji Harfa Dzieciom faktycznie wypłynęły co najmniej dwie darowizny. Jedna we wrześniu 2013 r. w kwocie 10 tys. zł, a druga styczniu 2014 r. o wartości 3 tys. zł. 

https://polityka.se.pl/wiadomosci/marcin-w-wplacal-pieniadze-na-stowarzyszenie-napieralskiego-nowe-ustalenia-se-aa-CdGt-t9yY-n2zq.html

Opublikowano

oho. i Denwer idzie w grubą czcionkę...

czyli brak konkretów, a uwagę zwrócić trzeba...

Przed chwilą, radekz200 napisał:

No to tam najlepszy okręg wyborców pisu 😛

ja już przejrzałem na oczy.

Opublikowano

To województwo pisowskie to te z Kaliningradem?

3 minuty temu, Pafnucy napisał:
8 minut temu, radekz200 napisał:

@Pafnucy a Ty jesteś pisowiec?

nie. ja lubelak.

2 minuty temu, Denwer napisał:

Pewnie  jeszcze  przed  wyborami  nagrania   Bąka  jak  wynosi  reklamówkę  z biedronki  wypchaną  euro   wleci  na  anteny  TV

TVP info😂

Opublikowano
57 minut temu, galan99 napisał:

Stalin i jego słowa  aktualne  , są  .

Nie ważne kto głosuje , tylko kto liczy głosy  .

Wszystko może się zdarzyć do wyborów ponad rok , wiec w h*j czasu .

to Czarnek planuje "zreformować" w średniowiecznym kierunku i matematykę?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, racyl napisał:

Najgorsze będzie to jak PIS wygra a ona dalej będzie brać 13 i 14 emeryturę 

Jak by wybory były jawne i obowiązkowe to bym to mordę obsmarował w necie .

Edytowane przez Mariusz2903
Opublikowano

Ja się martwię tylko o Pana Jarosława on sobie żyły wypruwa żeby polskim rodzinom żyło się dostatnio, a tu, co tu się wyprawia pytam się. To starszy człowiek i jak to przeczyta może mu zaszkodzić wasza mowa nienawiści.Zważajcie na słowa nicponie!!!!

Opublikowano
1 minutę temu, Dublin napisał:

on sobie żyły wypruwa żeby polskim rodzinom żyło się dostatnio,

może jako kawaler, no nie trafił...

Opublikowano

Nie ma alternatywy dla Pana Jarosława. Tak nie dla PISu tylko dla Pana Jarosława!!! On w pojedynkę ciągnie ten wózek o nazwie POLSKA w którym większość pasażerów robi wszystko aby go wywrócić. Ludzie opamiętajcie się!!!

Opublikowano
Przed chwilą, Dublin napisał:

. Ludzie opamiętajcie się!!!

ale czemu?

czy nie czas by inni Go zastąpili? ja bym uznał że zrobił co mógł, a że wyszło mu niezbyt... no cóż.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v