Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Takeda napisał:

jak w stalina to wierzą w Kaczyńskiego akurat

yyyy, a to nie to samo??

Opublikowano

Jak to było? Tytani Grupy Wyszechradzkiej, herosi Międzymorza a teraz jeszcze liderzy regionu.😂 No to i żółta koszulka lidera by się przydał. Choć pewnie skończy się na żółtych papierach.🤣

Opublikowano
7 godzin temu, Takeda napisał:

boli cię 372 tysie, ale 133 miliony wyrzucone w błoto z naszych podatków na wybory kopertowe (kwota z raportu NIK-u) już nie, bo to twoi zmarnotrawili? czy za duża kwota dla ciebie i nie obejmujesz? Jest tu paru forumowiczów tak ślepo zapatrzonych, że aż nie wiem czy naprawdę pelikany czy za pieniądze propagandę siejecie. 

spoko co to jest względem tego co straciliśmy pamiętasz negocjacje w eu do rolnictwa dopłaty itp ? najmniej dostaliśmy ...  mln stracone na drogi itp............ ale ja sie nie licytuje kto jest lepszy gorszy na rudego też głosowałem dzisiaj widzę tylko jaka banda nieudaczników jaki mają program ... ano nie mają obrali taktykę podkładania nóg całemu narodowi byle by zwalić na pis .. kłamać i donosić przeciw państwu żeby tylko rządzić   chodź ci też nadają się do pgeru świniom gnuj ciepać 

• Like 1
Opublikowano
galan99 napisał:

Wpadkę TVN-u nagrała i przekazała Onetowi jedna z naszych czytelniczek. Sytuacja miała miejsce przed godz. 7.30, kilka chwil przed rozpoczęciem programu "Jeden na jeden", w którym prowadząca Agata Adamek miała rozmawiać z liderem PO Donaldem Tuskiem. Na nagraniu widzimy przez chwilę przygotowania do programu, po czym w aplikacji mobilnej TVN24 GO znika obraz, ale w dalszym ciągu słychać, co mówi prowadząca i były premier. Adamek ustala z zespołem realizującym program ostatnie szczegóły techniczne, prosi między innymi o "zegar", który pozwoli jej kontrolować płynący czas antenowy. "Demotywuje mnie świadomość, że będę musiał kandydować" – stwierdza w pewnym momencie lider PO. "Że co?" – dopytuje prowadząca. "Że będę musiał kandydować" – powtarza Tusk. "Będzie musiał pan kandydować" – stwierdza Adamek. "To jest tak upiorna myśl, że ja będę tam z powrotem siedział... na tej Wiejskiej (adres, przy którym znajduje się siedziba Sejmu – red.)" – mówi Tusk, a po kilku chwilach ciszy, jak gdyby nigdy nic, rozpoczyna się program na żywo. https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/wpadka-tvn-z-tuskiem-za-kulisami-upiorna-mysl-lidera-po-o-powrocie-do-sejmu/3h225nn,79cfc278 Rudy ma wszystkich w d...e daleko . Co tak mu się kłaniają tak w niego wierzą jak w Stalina .

Jest też możliwość iż ma uraz do permanentnego walenia głową w mur i usiłowania współpracy z debilami. Kij jak kij Galan - ma dwa końce.

Opublikowano

On jest na emeryturze i ma świadomość, iż z racji samego wieku już mu niewiele można zrobić. Jarosławski za to ma przeświadczenie iż jest nieomylny i każdy jest w jego mocy.

Opublikowano
4 godziny temu, galan99 napisał:

Rudy ma wszystkich w d...e daleko .

Co tak mu się kłaniają tak w niego wierzą jak w Stalina .

on ma jakiś cel to widać w programach .........  niby emy ma za mało ?

Opublikowano

Zajebiaszcza reklama. Tak jak ta, gdzie siedzi gościu i opowiada z pretensją w głosie iż wcale Orlen nie łupi Polaków, bo jego dochody w Polsce to tylko 10% tego co zarabiają.😂

Ja bym tam dodał że niewątpliwym sukcesem będzie też pewnie pod koniec roku 2000 PLN za 1mwh prądu. Pewnie przedsiębiorczy Polacy między w wieku 30-35 lat to docenią.🤣 

Opublikowano (edytowane)

@nie sęk w tym, że ludzie w tym wieku nie są tak głupi i naiwni jak moher główny elektorat pisu. Oni rozumieją, że by to wszystko dostać będą musieli jeszcze więcej pisowi oddać.

main_07_jak_do_tego_dosz_o_nie_wiem_by_sekcja.jpg

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
7 godzin temu, DTaras napisał:

Jest też możliwość iż ma uraz do permanentnego walenia głową w mur i usiłowania współpracy z debilami. Kij jak kij Galan - ma dwa końce.

Naszła Pana Tuska refleksja i pewnie chyba opadła euforia z powodu poczucia misji. 😂 A teraz pozostałą tylko szara rzeczywistość miejsca na Wiejskiej. A tą rzeczywistość tworzą ludzie, którzy tam się szlajają i których z dumą nazywamy wybrańcami narodu. Ja tam go rozumiem. "Veni, vici i w pizdu z taką robotą" 😂

Opublikowano
11 godzin temu, galan99 napisał:

Rudy ma wszystkich w d...e daleko .

Co tak mu się kłaniają tak w niego wierzą jak w Stalina .

Wiadome  nie  nie  dziś  że  ma wszystkich  w d*p*E

w końcu  tuk  niczym  stalin   pozbył  się  swoich wszystkich  konkurentów  Politycznych w Partii   zostali  tylko  ci którzy  w niego wierzą 

Opublikowano
4 godziny temu, mirro napisał:

Naszła Pana Tuska refleksja i pewnie chyba opadła euforia z powodu poczucia misji. 😂 A teraz pozostałą tylko szara rzeczywistość miejsca na Wiejskiej. A tą rzeczywistość tworzą ludzie, którzy tam się szlajają i których z dumą nazywamy wybrańcami narodu. Ja tam go rozumiem. "Veni, vici i w pizdu z taką robotą" 😂

Wcale mu sie nie dziwie bo trzeba sie nie szanowac by wchodzic w takie towarzystwo i za tak smieszne pieniadze.  No chyba ze z nudow albo dla jaj to wtedy jest jakies uzasadnienie. 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v