Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, 6465 napisał:

Gonić ta ruska swołocz z Krymu i Donbasu. Sierpem i młotem czerwoną chołote.💪😁😁

a to już sprawa między prawdziwymi Ukraińcami i prawdziwymi Rosjanami i ani ja lubię rosyjskie psy ani chcę do szczekania ukraińkich dołączać.
Podżywić słabszego
nno jeszcze można ale do stada dołączać by tylko poszczekać to może być przesada bo im który pies głośniej szczeka tym mniej gryzie

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Ruscy i ukraińcy to jedna cholera !!!

Normalnie i samodzielnie myślący polak nie będzie latał z flagą UA ani nie popierał ruskich bo doskonale wie że od jednych i drugich nigdy Polski nic nie spotkało dobrego

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, racyl napisał:

ani nie popierał ruskich

mam nadzieję że to błąd składni niezamierzony i poprawisz a nie jakiś zakamuflowany przekaz po którym (co nieco już Ciebie znając) czułbym się .... zbaraniały (?) :)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Jakie znaczenie dla globalistów, Klausa Schwaba i Wielkiego Resetu ma Ukraina? Wiedzieliście, jak dalece posunięty tam jest proces digitalizacji życia społecznego, a więc także kontrola nad obywatelami? Koniecznie zobaczcie ten materiał PCh24.TV! I kim jest jej młody minister, który prowadził internetową kampanię wyborczą Zelenskiego, a później zrobił z Ukrainy pierwsze państwo, które przyjęło ELEKTRONICZNY DOWÓD OSOBISTY? Państwo w smartfonie - tak to nazywają. Dowód osobisty, certyfikat COVIDowy, możliwość załatwiania urzędowych spraw przez aplikację w telefonie. Brzmi wygodnie? Oczywiście, zwłaszcza dla tych, którzy zbierają, przetwarzają i kontrolują nasze dane, bo zbierają ich całkiem sporo, a nic nie stoi na przeszkodzie, by zajmowały się także śledzeniem, podsłuchem i "badaniem nawyków", jak np. aplikacje COVIDowe w Wielkiej Brytanii, czy innych krajach.

https://www.facebook.com/RuchNarodowy/posts/376483527844083?__cR

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Nikt nie odetnie Rosji od Świata to po pierwsze a po drugie nie skończoność nikt nie będzie Ukrainie pchał broni .

Rachunek i tak będzie wystawiony. 😂

Opublikowano
24 minuty temu, hubertuss napisał:

Szkoda, że nie przewidział, że brata na śmierć wyśle i potem będzie na tym robił politykę. O rozkradaniu kraju nie wspomnę.

Wypełniłeś ten wniosek ,mędrcze ?

Opublikowano

Prezydent Zełenski gorzko ocenił, że Zachód zbyt wolno działa w kwestii nakładania sankcji na Rosję

Zaapelował też ponownie o kolejne systemy uzbrojenia dla Ukrainy

Ukraiński prezydent ocenił też sytuację na froncie, wskazując miejsca, w których sytuacja jest najgorsza .

Zachód zwalnia z pomocą .

Opublikowano
48 minut temu, hubertuss napisał:

Szkoda, że nie przewidział, że brata na śmierć wyśle i potem będzie na tym robił politykę. O rozkradaniu kraju nie wspomnę.

no i jeszcze ksiazke napisal ktora zalegala na polkach w empik-u, nawet przecenionej nikt nie chcial.  

marecek kupiles sobie dziela zebrane wodza ??

Opublikowano
3 godziny temu, dysydent napisał:

mam nadzieję że to błąd składni niezamierzony i poprawisz a nie jakiś zakamuflowany przekaz po którym (co nieco już Ciebie znając) czułbym się .... zbaraniały (?) :)

Nie popieram jednych ani drugich bo Ukraińcy tak samo jak ruscy są ludobójcami polaków .

Rozkręcili sraczkę sympatii do ukraińców zapominając o wszystkim co nam kiedyś zrobili.

Nie trzeba się wtrącać między kacapów i niech sobie sami radzą a to co rusek chcę sprzedać to normalnie kupować jak orban.

Myśleli że ruskich zagłodzą jak nie będą kupować od nich ropy 😂 A tu proszę największy klient Chiny jeszcze więcej od będą kupować i to w dobrej cenie 80 USD 😂

Kto buli za wydumane bojkotowanie ruskich ? 😂 głupi europejski naród

Nawozy wieloskładnikowe kolejne 200zł w górę 😂 A państwowe azoty, anvil rekordowe zyski

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
15 minut temu, galan99 napisał:

Prezydent Zełenski gorzko ocenił, że Zachód zbyt wolno działa w kwestii nakładania sankcji na Rosję

Zaapelował też ponownie o kolejne systemy uzbrojenia dla Ukrainy

Ukraiński prezydent ocenił też sytuację na froncie, wskazując miejsca, w których sytuacja jest najgorsza .

Zachód zwalnia z pomocą .

a bo powoli dociera że niedługo to sam zachód będzie pomocy potrzebował

7 minut temu, racyl napisał:

Myśleli że ruskich zagłodzą jak nie będą kupować od nich ropy 😂 A tu proszę największy klient Chiny jeszcze więcej od będą kupować i to w dobrej cenie 80 USD 😂

sam zachód Chińczyków nauczył wolnego rynku, technologii a na koniec uczy jak zyskowny handel prowadzić
Wojowania już uczyć nie musi bo i bez wojny tak przeszkoleni Chińczycy sobie ten zachód na wyprzedażach po taniości wykupią a jak na ruskich zarobią to będą mieli jeszcze bardziej za co

Opublikowano

rus wymierał i bez wojny i tylko grób sobie kopie bo co to za sukces nawet jeśli ten np Mariupol zajęli gdy tam ruiny pełno trupów nacja ruska partacka i niczego nie odbuduje sensownie a nawet jak by całą Ukrainę zajęli to będą mieli wewn wroga co od środka będzie niszczył kacapską nację rus to już trup cokolwiek nie zrobi

obraz świata się przebudowuje a rosja sama tylko przyspieszyła swoją eksterminację jako już historyczne imperium

stare centra dominacji na planecie dogorywają zdegenerowane a nowe tam gdzie demografia wymusza do ekspansji a nie jakieś stare poszpiegowskie smrody co im się wydaje że władza siłą narzucona  bez oferty na rozwój jest zdolna długo się utrzymać.

czy rosja przegra czy wygra z Ukrainą los obydwu i tak przesądzony
Kolorowo zrobi się wszędzie bo tylko nie białe nacje mją wystarczający przyrost naturalny aby zdominować wymierające

Opublikowano
36 minut temu, jacus napisał:

no i jeszcze ksiazke napisal ktora zalegala na polkach w empik-u, nawet przecenionej nikt nie chcial.  

marecek kupiles sobie dziela zebrane wodza ??

No cóż Kaczyńskiego na ogół ludzie czytać nie chcą. Jak uwłaszczył się na Ekspresie Wieczornym to też padło bo ludzie nie chcieli pierdół czytać. Więc akurat jeśli idzie o czytelnictwo to obaj panowie ze zdjęcia mają wiele wspólnego. Ale tuman który robił mema nawet o tym nie wie.

Opublikowano
3 godziny temu, Denwer napisał:

FTjDO9oXsAUT6hm?format=jpg&name=small

Nie pasuje ci do układanki o resortowych dzieciach 😂

1 godzinę temu, dysydent napisał:

a bo powoli dociera że niedługo to sam zachód będzie pomocy potrzebował

sam zachód Chińczyków nauczył wolnego rynku, technologii a na koniec uczy jak zyskowny handel prowadzić
Wojowania już uczyć nie musi bo i bez wojny tak przeszkoleni Chińczycy sobie ten zachód na wyprzedażach po taniości wykupią a jak na ruskich zarobią to będą mieli jeszcze bardziej za co

Umiera ?😂. duży kraj to i duży rynek zbytu, jak nie europa to kto inny sprzeda im to z czego inni się wycofali

Ludzie lubią liczyć pieniądze a nie żyć tylko sympatią do ukraińców

Opublikowano
4 godziny temu, lassie napisał:

many13 mam coś dla ciebie 

na teledysk nie patrz tylko skup się na tekście o czym "oni" śpiewają 0:37

Dzięki za wyróżnienie - to był prawdziwy relaks przy kuflu piwa tuż przed obiadem.

Opublikowano

Polska i pracodawcy już płaczą .

wzrost płacy minimalnej przerasta możliwości przedsiębiorców

Planowany, wysoki wzrost płacy minimalnej będzie najwyższym w historii i pierwszy raz rozbity będzie na dwie części – 350 zł w styczniu i 150 zł w lipcu. Eksperci nie mają wątpliwości, że jest to zła wiadomość dla pracodawców.

To pracodawcy jak nie będą mili kasy dla pracownika zakończą działalność .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v