Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pięknie baryłka zaczęła spadać a dzisiaj znowu plus 3 dolce.  Co w tydzień spadło, w parę godzin odrobiło

Opublikowano
16 godzin temu, Agrest napisał:

Pięknie baryłka zaczęła spadać a dzisiaj znowu plus 3 dolce.  Co w tydzień spadło, w parę godzin odrobiło

Rozumiem że na kurs dolara nie patrzysz i siejesz tylko propagande?

Opublikowano (edytowane)
41 minut temu, Agrest napisał:

Nie powinieneś używać słowa rozumiem. Jeszcze nie ten etap.

Witam szanownego Pana Profesora .

Jak coś nie będę wiedział , pozwolę sobie , zapytać Pana profesora .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

Nie powinieneś używać słowa rozumiem. Jeszcze nie ten etap.

Bierzesz pod uwagę dynamikę rozumowania polskiego rządu, obawiam się że w swojej improwizacji nie mają sobie równych. Najgorsze że nie chcą powiedzieć czy załatwili ropę od arabów, bo z końcem roku UE ma ma mieć zakaz kupowania od Rosji 

Opublikowano

Ja tylko stwierdziłem że baryłka wzrosła, po czym chodzący za mną troll stwierdził dodając swój wywód że sieję propagandę. Teraz komentujecie moją odpowiedź do trolla. Zupełnie niepotrzebnie

Opublikowano
35 minut temu, Agrest napisał:

Ja tylko stwierdziłem że baryłka wzrosła, po czym chodzący za mną troll stwierdził dodając swój wywód że sieję propagandę. Teraz komentujecie moją odpowiedź do trolla. Zupełnie niepotrzebnie

W kontekście cen paliw interesuje nas tylko cena baryłki w PLN więc twoje rozważania na temat drożejącej baryłki nie miały żadnej merytorycznej wartości gdy baryłka nominalnie w PLN taniała. Zamiast pochylić głowę, przyznać rację to brniesz dalej, jeszcze trochę chleba musisz zjeść 

Opublikowano
1 godzinę temu, rob334 napisał:

ciężko cokolwiek przewidzieć bo pisiory rządzą

Durnoty wypisujesz , od razu da się wyczuć ze od rudego , szkolony w teorii Balcerowicza .

Kup paliwo jak tanieje na zapas i nie narzekaj .

• Haha 1
Opublikowano
7 godzin temu, Mateusz1q napisał:

W kontekście cen paliw interesuje nas tylko cena baryłki w PLN więc twoje rozważania na temat drożejącej baryłki nie miały żadnej merytorycznej wartości gdy baryłka nominalnie w PLN taniała. Zamiast pochylić głowę, przyznać rację to brniesz dalej, jeszcze trochę chleba musisz zjeść 

Tylko nie mów że mamy takie ceny ON z powodu kursu dolara.

Opublikowano
6 godzin temu, galan99 napisał:

Durnoty wypisujesz , od razu da się wyczuć ze od rudego , szkolony w teorii Balcerowicza .

Kup paliwo jak tanieje na zapas i nie narzekaj .

Ja napewno przeciwnik rudego ale z jednej strony chce żeby wygrał i pokazał znowu co potrafi skoro teraz tak źle jest 

• Like 1
Opublikowano

w 7 lat zadluzyli polske na 1,2 biliona -sama obsluga dlugu to rocznie 60 miliardow ,,,, 60 miliardow.. to kazdy dorosly polak ile rocznie musi na same  odsetki pracowac ??

to dobrobyt na kredyt- ktos pamieta jeszcze czasy prl-u i gierka???

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v