Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, pedro2 napisał:

Mi prawie, tzn zaczęło, wyskoczyło okienko, że pobrany plik, ale nie można otworzyć bo uszkodzony 😆 w doopie mam, za parę dni spróbuję

Nie wiem jak Wy pobieracie? Tak jak wczoraj pisałem może mam takie szczęście znajomym w miarę sprawnie pobrałem a co niektórym nie działało.

Opublikowano
20 minut temu, HF86 napisał:

to jest bardzo ważne. 

uj tam przepłacanie za prąd, ogrzewanie, czy paliwa, 

uj tam że ograniczanie środków ochrony roślin 

uj tam że za rok pierdolniete ekoschematy 

uj tam że na nawozach rekordowe zyski 

ważne jest obiecane we mrzonkach okrągłe 5 tyś złotych 🤣🤣🤣

Planeta wysycha. Za rok susza się powtórzy. Pykniesz na wiosnę rośliny miododajne i na swoje wyjdziesz🤭🤭

Opublikowano
23 minuty temu, gregory81 napisał:

Nie wiem jak Wy pobieracie? Tak jak wczoraj pisałem może mam takie szczęście znajomym w miarę sprawnie pobrałem a co niektórym nie działało.

Może masz.

• Like 1
Opublikowano

Z tą zapomogą jest podobnie jak z zakupem węgla przez internet hahah

trzeba mieć szybki internet i dużo wolnego czasu , tych  co robota lubi nie dadza  rady

5000 to może i dużo nie jest , ale prawda jest taka że , gorszy  sort za tyle do roboty chodzi przez 2 miesiące  i wcale się nie dziwie że aplikacja zablokowana  , bo w akcji bierze udział każdy komputer na chodzie u tych wiedzą o co chodzi  , czasami kilka w domu  i robi dla siebie albo za kase dla innych .

Tym co się denerwują i wypatrują cen nawozów pragne dać do zrozumienia   że   KAZIU  co ma 2 hektary pola  ma szanse dostać 10 000 zł. zapomogi  i jego to pierd... po ile saletra hahah jak dostanie 10 000 to się będzie o następną susze modlił od jutra hhaha a nie dowiadywał po ile nawóz

• Like 4
  • Thanks 2
  • Sad 1
Opublikowano

mata wy porównanie 🤦‍♂️

która kuwa więcej się puszcza. 

a toto pisia i peło mają rządzić do końca świata, czy tam polski🤔

Opublikowano
20 minut temu, gregory81 napisał:

Planeta wysycha. Za rok susza się powtórzy. Pykniesz na wiosnę rośliny miododajne i na swoje wyjdziesz🤭🤭

od 1 stycznia 2024 koniec pasz gmo w PL, podpisali po cichu nowelizację xd

Opublikowano
14 minut temu, stach12 napisał:

Z tą zapomogą jest podobnie jak z zakupem węgla przez internet hahah

trzeba mieć szybki internet i dużo wolnego czasu , tych  co robota lubi nie dadza  rady

5000 to może i dużo nie jest , ale prawda jest taka że , gorszy  sort za tyle do roboty chodzi przez 2 miesiące  i wcale się nie dziwie że aplikacja zablokowana  , bo w akcji bierze udział każdy komputer na chodzie u tych wiedzą o co chodzi  , czasami kilka w domu  i robi dla siebie albo za kase dla innych .

Tym co się denerwują i wypatrują cen nawozów pragne dać do zrozumienia   że   KAZIU  co ma 2 hektary pola  ma szanse dostać 10 000 zł. zapomogi  i jego to pierd... po ile saletra hahah jak dostanie 10 000 to się będzie o następną susze modlił od jutra hhaha a nie dowiadywał po ile nawóz

Zaraz za te 10 kafli to Kaziu kupi rower i pojedzie zbierać szczaw i mirabelki bo na dobre masło i chleb to już nie będzie miał...

• Thanks 1
Opublikowano
mysza103 napisał:

9 minut temu, PassatVR6 napisał:

Dzisiaj zamówiony w RolMech Miączyn saletrzak 27 za 3350zl , saletrosan 26 za 3600zl RSM 32 za 3500zl

DETAL czy HURT te ceny

Detal małe ilości.

Opublikowano
3 minuty temu, wojak1986 napisał:

Zaraz za te 10 kafli to Kaziu kupi rower i pojedzie zbierać szczaw i mirabelki bo na dobre masło i chleb to już nie będzie miał...

Jak sam napisałeś kupi rower i pojedzie zbierać szczaw i mirabelki. A tak to by musiał pieszo drapować 🤭

Opublikowano
1 minutę temu, stach12 napisał:

Kaziowi  zostanie chociaż rower , a januszowi bigbak  po nawozie i na zime  2000 do zapłaty hahha

Będziesz wspominał PiS jak Gierka po latach, kiedy trzeba będzie zapitalać do śmierci na tę zapomogi?

2 minuty temu, gregory81 napisał:

Jak sam napisałeś kupi rower i pojedzie zbierać szczaw i mirabelki. A tak to by musiał pieszo drapować 🤭

Mam nadzieję że żartujesz. Bo mam wrażenie te drobne wystarcza przy urnie żeby kupić tutaj głosy. Ludzie co innego mówią a robią też 

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Pitekk napisał:

to fajnie bo się soi zasieje po 5 000 za tone

Edytowane przez stach12
k
Opublikowano
5 minut temu, wojak1986 napisał:

Będziesz wspominał PiS jak Gierka po latach, kiedy trzeba będzie zapitalać do śmierci na tę zapomogi?

Mam nadzieję że żartujesz. Bo mam wrażenie te drobne wystarcza przy urnie żeby kupić tutaj głosy. Ludzie co innego mówią a robią też 

I będą oltarzyki stawiać i biadolić 

"a za psisu toto było "

Mamcia się śmieje że przyszły czasy że I ja milionerem zostanę 🤭

Opublikowano
5 minut temu, wojak1986 napisał:

Teraz to sobie jaja robię 🤭 

Opublikowano
31 minut temu, Pitekk napisał:

Po 2024 to tej paszy nie będzie może komu dawać , bo mało hodowli już zostanie , a zresztą komisja europejska zaraz się dopieprzy że tak być nie może i kupować musimy , bo i oni kupują 

• Like 1
Opublikowano
49 minut temu, PAN88 napisał:

Myślisz że POKO będzie lepsze? Rządzili już 8 lat zapomniałeś

pamietam rządy tuska i za pis do 2020r lepiej mi się żyło ale teraz mam już ich dosyć...

Opublikowano
2 godziny temu, stach12 napisał:

zrób ksero bo po nowym roku trzeba na  suszowe składać z pomocy deminimis hahaha

Nigdy nie dostałem to i teraz też na to nie liczę .

1 godzinę temu, pablo6234 napisał:

Tez wczoraj pierwszy plik pobrałem ale drugiego do tej pory się nie da , cały czas aplikacja nie działa hehe, ile miałeś %straty?

Roślinna 6,04% zwierzęca 0%,,średnia roczna 2,7%

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez Bartek933
      Szereg czynników w ostatnim roku wywindował ceny nawozów do niespotykanego poziomu. Każdy z nas jest dotknięty wysoką ceną nawozów jako jednego z podstawowych składników produkcji rolniczej. Końcówka ubiegłego roku przyniosła mały spadek w cennikach sprzedawców nawozów. 
      Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Dodaj nową pozycję...
v