Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
26 minut temu, Marl napisał:

Nieoficjalne informacje donoszą ze produkcja to Irak/Iran. Ale ile w tym prawdy?

Też tak słyszałem , aże mają embargo to wysyłaja z OMENU podobno

Opublikowano (edytowane)

Wiadomo o co chodzi, o jedną litere wam chodzi, ja szkołe skończyłem bardzo dawno temu

Edytowane przez miwigos
Opublikowano

Panie podpremierze Kowalczyk !!! Do uja gdzie jest moje nawozowe !!! Kuźwa zanim dostanę przelew to inflacja wpierdoli 🙆‍♂️😅

Opublikowano
13 godzin temu, Damianek20 napisał:

Akurat wszystkie nie dają , info sprawdzone osobiście 😁

A gdzie sprawdzane , że nie dają ? .

2 minuty temu, Dziad932 napisał:

Panie podpremierze Kowalczyk !!! Do uja gdzie jest moje nawozowe !!! Kuźwa zanim dostanę przelew to inflacja wpierdoli 🙆‍♂️😅

Wypłacili już wszystkim nawet i 3 tyś na węgiel .

• Haha 1
Opublikowano

Wczoraj zamówiłem 

Korn kali 3700zł

Fosforan 35% po 4 tyś

Saletrosan 30%N 4200zł 

Mocznik kupiłem wcześniej po 4200zl Jprd 80tyś na nawozy na skromne 30ha Kiedyś za dopłaty starczało inna paliwo deko zostawało 

Opublikowano
karolr2 napisał:

Wczoraj zamówiłem 

Korn kali 3700zł

Fosforan 35% po 4 tyś

Saletrosan 30%N 4200zł 

Mocznik kupiłem wcześniej po 4200zl Jprd 80tyś na nawozy na skromne 30ha Kiedyś za dopłaty starczało inna paliwo deko zostawało 

dobra cena za saletrosan. Za tą cenę oferowali mi 26

• Haha 1
  • Sad 1
Opublikowano (edytowane)

Ponad 4 tyś za tonę nawozu z 30 % zawartością azotu,  i to jest dobra cena ?   O ludzie ... 

To jest cena ,która przy obecnych cenach płodów rolnych,  jest  stanowczo za wysoka ! 

Edytowane przez Meg5
  • Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2026? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂 Wam drodzy hodowcy i sobie w 2026 życzę jak najwyższych cen!!!

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.

Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/305087-ceny-bydla-2025/
  • Dodaj nową pozycję...
v