Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zabrakło mi 2 tony saletry, zabrałem ostatnie 1500 kg po 3600, saletra pulan. Stoczek Łukowski..

Opublikowano
11 minut temu, skywalker89 napisał:

Przecież mówili, żeby kupować partiami bo na wiosnę może nie być?? Każdy liczył że będzie taniej i się śmiali z tych co kupowali po 3k.

To w końcu  są nawozy czy ich nie ma...a jak nie ma to po co te ceny po 4tys?

Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

po co te ceny po 4tys?

a jest jeszcze jakiś po tyle?

Opublikowano

Dobra panowie czy ktoś słyszał coś o jakis ograniczeniach w kontraktach na port bo w radiu coś tak jak by słyszałem. Chodzi o to niby żeby zabezpieczyć Polskę bo Rosja i Ukraina wprowadziły zakaz wywozu płodów.

Opublikowano
15 minut temu, king12 napisał:

Kto  żyje z roli i trochę myśli to dawno kupił nawozy 

Tez tak mysle.Sasiad smial sie ze mnie bo kupilem saletrzak w czerwcu 2021 .Stwierdzil ze on nie  bedzie mrozil kapitalu. Teraz ma kapital ale nie ma nawozu.

• Like 1
Opublikowano
40 minut temu, king12 napisał:

Ja nawoże rsm i zwyczajnie nie miałem gdzie wlać części nawozu( potrzebnej połowy), firma w której kupuje zapewniała że zamówienia realizują w tygodniu, potem podczas próby zamówienia stwierdzili że limit im się skończył a jak cena yebła w góre tak nie wiedzą czy wogóle dowiozą tym co już obiecali,,,

Opublikowano (edytowane)
57 minut temu, king12 napisał:

Dawno to kiedy według Ciebie?

A teraz piszesz że różne są przypadki...🤔

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
9 minut temu, rocco0987 napisał:

Ja nawoże rsm i zwyczajnie nie miałem gdzie wlać części nawozu( potrzebnej połowy), firma w której kupuje zapewniała że zamówienia realizują w tygodniu, potem podczas próby zamówienia stwierdzili że limit im się skończył a jak cena yebła w góre tak nie wiedzą czy wogóle dowiozą tym co już obiecali,,,

Jestes rozgrzeszony

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, danielursus3p napisał:

Zabrakło mi 2 tony saletry, zabrałem ostatnie 1500 kg po 3600, saletra pulan. Stoczek Łukowski..

U Jacka? Ojciec w poniedziałek po 3 tysiące kupił u niego bo wracał od łukowa nie doladowany

Edytowane przez PAN88
Opublikowano
7 minut temu, PAN88 napisał:

U Jacka? Ojciec w poniedziałek po 3 tysiące kupił u niego bo wracał od łukowa nie doladowany

Tak. Ostatki wziąłem. Na placu pusto. 

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, GRZES1545 napisał:

Dawno to kiedy według Ciebie?

Jak ktoś handluje nawozami x lat to napewno wie przed nami co najmniej 2 tygodnie co się wydarzy.Oczywiscie bez siły wyższej.Wystarczy dobry kontakt

Edytowane przez king12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2026? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂 Wam drodzy hodowcy i sobie w 2026 życzę jak najwyższych cen!!!

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.

Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/305087-ceny-bydla-2025/
  • Dodaj nową pozycję...
v