Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, soltys48 napisał:

120cm Campbell, poniżej 1500 i to sporo mialbys na podwórku 

Ciekawe kto Cię nakierował na jedno i drugie 🤔🤔🤔

Kurde już chcialem przebijac oferte na ten wał ale nie będę taki :D

No bede musial w końcu przyjechać z jaką dobra butelką i zakąską za te wskazówki :P

Opublikowano

Tylko teraz usługę znaleźć na rozsiew będzie ciężko. Kolega ma rozrzutnik z talerzami i gilotyną ale nie chce mu sie potem go myć i w ogóle twierdzi ze na trzy patelnie nie opłaca sie go wyciągać z krzaków xD

Opublikowano

Tego właśnie chcemy uniknąć :D

A rzeknij jeszcze czy hamulce pneumatyczne które mógły być nie ruszane x lat można od razu podłączać czy lepiej je najpierw jakoś sprawdzic żeby sie nie okazalo, że zahamują i już tak zostanie xD

Opublikowano
18 minut temu, bratrolnika napisał:

O, taka właśnie lokomotywa odśnieża u mnie w robocie plac, komicznie to wygląda, bo ma z tyłu siewke motyl zapiętą do soli

Ważne że rozsiewa sól.

Nie ważne co motyla napędza 😁

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, soltys48 napisał:

Oglądałem wczoraj to ogłoszenie, dla mnie osobiście najpiękniejsza seria ciągników ever. 

A takie pytanie pozakonkursowe - kupował ktoś może ostatnimi czasy jakieś spodnie robocze? Bo kurcze wszystkie co miałem po pracy już mi się pokończyły i zaraz będę musiał łazić z jajami na wierzchu 😅

No i tak patrzę na ogłoszenia i sam nie wiem. Nawet najtańsze po 50zl/szt mają większość pozytywnych opinii, a i dla najdroższych trafiają się słabe opinie. Jest sens bulic za takiego engelberta, czy lepiej w miejsce jednych takich gaci kupić 5 par tańszych? 

Edytowane przez daron64
Opublikowano

Pomijając cenę to super maszyny. W niedalekiej rsp już chyba 4 z przodu przekroczyły. Mają dwa

21 minut temu, daron64 napisał:

No i tak patrzę na ogłoszenia i sam nie wiem. Nawet najtańsze po 50zl/szt mają większość pozytywnych opinii, a i dla najdroższych trafiają się słabe opinie. Jest sens bulic za takiego engelberta, czy lepiej w miejsce jednych takich gaci kupić 5 par tańszych? 

Engelbert to przerost formy nad treścią.

Robocze spodnie kupuje od ludzi którzy ogłaszają się na olx z PRZYDZIALOWYMI. Spodnie zazwyczaj bdb jakości za rozsądną cenę 

Opublikowano
soltys48 napisał:

Mam głównego konia na długo 

zdaje Ci się 🤭

daron64 napisał:

9 godzin temu, soltys48 napisał:

Oglądałem wczoraj to ogłoszenie, dla mnie osobiście najpiękniejsza seria ciągników ever. 

A takie pytanie pozakonkursowe - kupował ktoś może ostatnimi czasy jakieś spodnie robocze? Bo kurcze wszystkie co miałem po pracy już mi się pokończyły i zaraz będę musiał łazić z jajami na wierzchu 😅

mam 4szt neo od lata i chyba jeszcze dokupię...

Aktywnyrolnik7245 napisał:

8 godzin temu, soltys48 napisał:

😍😍😍😍😍😍😍😍

https://m.olx.pl/d/oferta/fendt-824-favorit-CID757-IDShp3u.html?reason=hp|cf_rescored

Karol o takim czymś Ci mówiłem 

Ruszyć wreszcie to konto w banku i bierz panie 

może Ty byś kupił i nabrali by do Ciebie respektu nie tylko we wsi 🤭😁

wojtal24 napisał:

ale cena za tego Fendta to przesadzona

czemu 🤔

Opublikowano

Emertona uzywam i jest ok zwłaszcza ta seria wzmocniona. Ojciec sobie też teraz kupił i nie narzeka. Wcześniej mieli fajne spodnie bo bawełniane. Super oddychały latem a zimą były ciepłe. Niestety już ich nie robią 

Opublikowano

Tak Ci się zdaję.Jak normalny zadbany to normalna cena. Ale w Polsce tak mówią. Szukają z   ceną 150 tyś i przebieg 10 tyś a to nie realne  tak naprawdę.

Wieloryb od 250  ciężko coś fajnego kupić. 

Nie dawno widziałem ogłoszenie  3 latka seriii 9  w przebiegiem 9 tyś, osobiście 936 6 letni z 16 tyś w  idealnym stanie. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, szymon09875 napisał:

@KlimekPL jakie Ty strony ?

Mazowsze, powiat Wołomin, 20km na północny wschód od Warszawy

@daron64 jeśli chodzi o spodnie to nie patrz na markę tylko jedź do Juli, Liroya czy innego sklepu narzędziowego i przymierzaj dopóki nie znajdziesz takich w których ci będzie wygodnie i w których będą odpowiadały ci kieszenie bo to jest bardzo ważne. Ja kupowałem i tańsze i droższe i wszystkie tak samo w kroku sie rozrywały i dopiero jak krawcowa mi je nieco przerobiła to przestały się rozdzierać. Nigdzie nie można było przykucnąć, schylić się bo zaraz był trzask. Tak więc uważam że nie warto przepłacać chociaż z drugiej strony chodzi mi bardzo po głowie taki kombinezon roboczy jak nosi martinflashgordon żeby nie zawiewało mi nerek na mrozie. 

4 godziny temu, szymon09875 napisał:

Edit: też macie problem z zacinaniem się strony i dublowaniem postów? :X

Edytowane przez KlimekPL
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v