Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
15 minut temu, bratrolnika napisał:

Za taką kasę to można już nowego suva kupić, a nie 20-letni traktor 

Tyle że taki traktor to inwestycja można zarobić na nim mało jeżdżąc. Żarty żartami . 

Wiadomo że auto bardziej potrzebne niż takie sprzęty w twoim przypadku 

1 minutę temu, soltys48 napisał:

Bardzo fajnie orzą ale ceny części nie należą do najniższych. Zobacz że ten egzemplarz ma całościowe odkładnice

Nie masz może jakiegoś pługa 2/3 skibowego zagranicznego zagon. ?

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, soltys48 napisał:

Podnieść powinien podnosić ,nie jest to ciężki pług. Co do ceny to patrząc po łoelixach to ten wychodzi tanio. Sądzę że z transportem w 3 byś się zmieścił 

Wyślesz mi jakieś zdj na priv ?

Jeśli masz , najwyżej kiedy indziej podeslesz 

Opublikowano
14 minut temu, soltys48 napisał:

Podnieść powinien podnosić ,nie jest to ciężki pług. Co do ceny to patrząc po łoelixach to ten wychodzi tanio. Sądzę że z transportem w 3 byś się zmieścił 

Moim zdaniem Bdb cena 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, pawel885 napisał:

trójka na resorze 3 tys? 

Lemiesze w zeszłym roku wymieniane,płozy podjechane,odkladnie ok ale przedpłużki szrot. Pług nigdzie nie spawany poza dospawaniem uchwytów do wału .

Części nie są kosmicznie drogie ,jeśli dobrze pamiętam to lemiesz z dłutem ok 200 brutto

Edytowane przez soltys48
  • Like 1
Opublikowano
51 minut temu, Grzechooo napisał:

za 90tys suva? chyba w bieda edyszyn i to jakiegoś sangjunga cz dajhajsu😉

Nie za 90 a za 95

Koło tego zaczynają się ceny nowej Suzuki Vitary, fakt że w bieda opcji, coś takiego akurat to już powyżej 100 trzeba mieć 

Za tyle kupisz też Dacie Dustera, choć tego pod uwagę nie biorę

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, soltys48 napisał:

Lemiesze w zeszłym roku wymieniane,płozy podjechane,odkladnie ok ale przedpłużki szrot. Pług nigdzie nie spawany poza dospawaniem uchwytów do wału .

Części nie są kosmicznie drogie ,jeśli dobrze pamiętam to lemiesz z dłutem ok 200 brutto

no dobra ale nie widziałem jeszcze huarda na resorze 

zagona 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, mf362 napisał:

Albo dwu letnią kuge jak się komuś podoba 

Akurat dwuletnia Kuga mi się nie podoba, wolałbym starszą jeśli już 

Choć ostatnio po głowie co raz częściej chodzi mi po głowie zakup nowego auta, akurat teraz mogę sobie na to pozwolić, a kto wie, może więcej okazji w tym życiu już nie będzie 

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
7 minut temu, bratrolnika napisał:

Choć ostatnio po głowie co raz częściej chodzi mi po głowie zakup nowego auta, akurat teraz mogę sobie na to pozwolić, a kto wie, może więcej okazji w tym życiu już nie będzie 

Sąsiad teraz kupił kuge 2014 rok, ponad 50 tys dał nie pamiętam ile dokładnie. 170 tys ma przejechane 

• Like 1
Opublikowano
16 minut temu, bratrolnika napisał:

Nie za 90 a za 95

Koło tego zaczynają się ceny nowej Suzuki Vitary, fakt że w bieda opcji, coś takiego akurat to już powyżej 100 trzeba mieć 

Za tyle kupisz też Dacie Dustera, choć tego pod uwagę nie biorę

Najtańszy to chyba będzie Nissan Qashqai.. 🤔

Z japońskich oczywiście 

Opublikowano
8 minut temu, slawek74 napisał:

tylko co teraz kupić diesel be benzyna? a może hybryda lub elektryk 🤔

Aktualnie diesla to w mało której marce możesz dostać, jeśli mówimy o nowych 

5 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Najtańszy to chyba będzie Nissan Qashqai.. 🤔

Z japońskich oczywiście 

Nie nie, Qashqai od 140tys.zł, nie stać mnie 

A i szczerze mówiąc za duży dla mnie

Opublikowano
bratrolnika napisał:

8 minut temu, mf362 napisał:

Albo dwu letnią kuge jak się komuś podoba 

ale ford ch..Ja wort😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v