Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
slawek74 napisał:

za 20 moją 2.4m lely oddam lux stan bezobsługowa a kupił bym tą z linku

taką jak ta z linku widziałem jak zetorem 80km kosił

serio chcesz sprzedać? bylbym zainteresowany

Opublikowano
9 godzin temu, ernest196 napisał:

Ja opisywałem bo byłem i oglądałem i powiem porażka a ten drugi no chociaż  hzndlarz nie ściemnia tak odnowiony , pokazał mi jak wyglądał po przywiezieniu z Franci to możliwe ,że nikt by nie chciał kupić ale tak to wygląda , chcę zapłacić nie wybrzydzam ale chcę  prawdy

Szukasz w całej Polsce?

Opublikowano
slawek74 napisał:

ale tylko kasa 20tys nic mniej mnie nie intere nie wystawiam bo ciężko o dobrego kupca a sprzęt extra klasa i musiałbym mieć pewną drugą na zamiane

masz jakieś zdjecia? na priv zaraz napiszę.

Opublikowano (edytowane)
Dnia 6.03.2022 o 06:50, soltys48 napisał:

Szukasz w całej Polsce?

Tak  jeśli by kolega miał coś dla mnie to nie ma żadnego problemu aby podjechać 

sołtys48 przypominam się 

Edytowane przez ernest196
Opublikowano
robi57362 napisał:

slawek74 napisał:

ale tylko kasa 20tys nic mniej mnie nie intere nie wystawiam bo ciężko o dobrego kupca a sprzęt extra klasa i musiałbym mieć pewną drugą na zamiane

masz jakieś zdjecia? na priv zaraz napiszę.

https://www.olx.pl/d/oferta/pompa-hydrauliczna-zetor-CID757-IDOb3Ib.html pisz sms

Opublikowano

Kamieni nie mam a największy plus to taki że jest parę wiosek ode mnie. Jak z kryciem huarda? to chyba to samo co kuhn?Ceny ogólnie są kosmiczne, niw wiadomo czy czekać czy kupować, orki dopiero we wrześniu. Jaki jeszcze pług polecacie? A może ażurowy bardzo mnie ciekawą rabe.

Opublikowano

To nie jest duży pług - z tego co się orientuję to 4x35.  Części są dostępne. Co do orki - dość ładnie , sąsiad miał taki 3 skibowy. Za tę cęnę można kupić pług w lepszym stanie i większy - nie wiem, do czego potrzebujesz

Opublikowano
Przed chwilą, Grzechooo napisał:

Ciągnik renault 133.54 123km ziemie trochę lekkie, trochę borowiny. Teren raczej płaski, jedną działkę mam ciut pagórkowatą.

To ten pług jest za mały do tego ciągnika, szukaj czegoś 4x40

Opublikowano
jahooo napisał:

Przed chwilą, Grzechooo napisał:

Ciągnik renault 133.54 123km ziemie trochę lekkie, trochę borowiny. Teren raczej płaski, jedną działkę mam ciut pagórkowatą.

jak plaski teren to bym się pokusił nawet 4x45

Opublikowano

wlasnie pisze zkupcem za olx- chce kupic towar ktorego z racji wymiarow i wagi wysylka kosztuje ze 2 razy wiecej niz sam jest wart, z zamoscia z numeru stacjonalnego.

niedziela -obiad sie gotuje , kino polska muzyka gra a ja sobie na whats appie koresponduje-ciekawe co z tego wyjdzie ,jakis biznes ??🤣

podawac  juz numer konta ?? mial ktos juz do czynie nia z takimi biznesami.

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, 6465 napisał:

Co myślicie warte to coś ?🤔

IMG_20220306_110151.jpg

Wystaw na olx. Części chyba jeszcze bezpłatnie. 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

Wystaw na olx. Części chyba jeszcze bezpłatnie. 

Ale za ile 150zł🤔 ty jak zakładałeś siłowniki pneumatyczne hydrauliczne to mocowania przerabiałem czy nic?

Opublikowano

dziwne na poczatku pisali poprawnie po polsku a teraz cos ich skladnia zawodzi- napisalem ze mam telefon bez internetu i nie moge kliknac w link.🤣 i cisza zapadla...

nie mam bankowosci internetowej-wiec jak mogli mnie skroic ??? 

cos pisza o pieniadzach-juz wysylam numer konta

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, 6465 napisał:

Ale za ile 150zł🤔 ty jak zakładałeś siłowniki pneumatyczne hydrauliczne to mocowania przerabiałem czy nic?

U mnie pasowały. Pnematyczne niemal identyczne. 

Nie dał bym 150. Takie lampy nie są zbyt drogie

No ale jako całość moze kto da

Edytowane przez Gość
Opublikowano
jahooo napisał:

fergi99 napisał:

To ten pług jest za mały do tego ciągnika, szukaj czegoś 4x40 jak plaski teren to bym się pokusił nawet 4x45

To co polecacie jaką markę? jak się mierzy rozstaw w pługu?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v