Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
29 minut temu, Janeczko napisał:

Ja bym się nie zastanawiał z ta przyczepa za te pieniądze.

Na szczęście ja już tą telenowele zakończyłem wczoraj

Co kupiłeś?

Opublikowano
2 godziny temu, Ursus932 napisał:

Chłopaki zobaczcie fajna przyczepka dla mnie ,  jakbym dorobił skosy i plandeke to Pronarki nie zrobię z tego ale zboże było by czym wozić

https://sprzedajemy.pl/przyczepa-d-30-d45-d35-kaczka-niska-wywrotka-jastrowie-2-e30984-nr64453334

Ciekawe owsa do pełna , a pszenicy też 🤔

dobry ściemiacz, hamulce są ale zabieram xD brak przeglądu  , jedyna wada to rama krzywa ale tak już miała więc  to nie wada , koła lux ale za dopłatą jeszcze bardziej lux założe.... jednym słowem wsiadaj i jedź 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, czesio200 napisał:

Kto robił kapitalke silnika na dobrych częściach to wie ile to kosztuje. A jak ktoś robił po łebkach to nie dowierza później. W c360 prawie 7tys weszło w silnik i to 2 lata temu czyli taniej było. Robota 1500zl. Kapitalka na nowym wale korby zestawy wszystko nowe,  no i do tego sprzęgło nowe tarcze.

trzeba samemu robić  

Ja wiem swoje, mechanicy mają duże zniżki na częsci i usługi w zakładzie obróbki a papiery  i tak przedstawiają ile im napiszą stąd te ceny ,aaa będę przy okazji tu czy tam to kupię części hehe . Mi w zakładzie części uszczelki liczy po cenie hurtowej , bo kasę ma za obróbkę , np uszczelki erling corteco itp taniej wyszły jak najgorszy szajs na internecie 

trzeba kombinować, tarcza sprzęgłowa chińska 800zł a zakucie okładziny luk 400 i przeżyje chińską  3 razy 

Edytowane przez pawel885
Opublikowano

Panowie jaja jak berety.

Do wymiany koło pasowa alternatora mccormick bo świszczy już i rowki powyrabiane.

Kupiłem tam gdzie ciągnik za 35zł.

Rozkręciłem i zonk. Inna średnica otworu montażowego i ciut inne wyżłobienie na paski.

W internety i szukam innego.

Jeden sklep 365zł, drugi 450, trzeci 780zł. No jebią się w głowach za 9,5kg materiału.

Zakładam stare bo zamienników na chwilę obecną nie ma na rynku.

Wymiana samych pasków pomoże czy włożyć stare?

Paski też prawie 100zł

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

ogólnie z tą przyczepą to już na pierwszym zdjęciu widać że szkoda sobie głowy zawracać, jak burty polepione i ucięte z innych, to pod spodem jeszcze gorzej będzie

@Ursus932 lubi takie gówna, jeszcze będzie się cieszył że tylko 10 tys dał

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Jeden sklep 365zł, drugi 450, trzeci 780zł. No jebią się w głowach za 9,5kg materiału.

to tak jak chłodnica co do Suzuki szukałem, w internecie od 250zł, w sklepie od 300, ale model który akurat potrzebuję prawie 700, zamienników brak...

Opublikowano

Podzwoniłem. Najtańsze 365 w Opolu Lubelskim po starej cenie. Po nowych ponad 700.

Chyba pojadę. Bo na dłuższą metę nie idzie świstu wysłuchać.

Ech...

Opublikowano
34 minuty temu, bratrolnika napisał:

ogólnie z tą przyczepą to już na pierwszym zdjęciu widać że szkoda sobie głowy zawracać, jak burty polepione i ucięte z innych, to pod spodem jeszcze gorzej będzie

Tak widziałem , Złomek taki 

29 minut temu, pawel885 napisał:

@Ursus932 lubi takie gówna, jeszcze będzie się cieszył że tylko 10 tys dał

Jak ja lubie takie 😛 , u Ciebie tam nikt podobnież nie chce kaczek , to szukaj lali d732 do 12 tys i jeszcze bimbru za faktorne darmo się napijesz 😊

Opublikowano
2 minuty temu, Janeczko napisał:

Nic ciekawszego w okolicy nie znalazłem

received_363804351863736.jpeg

To hl 8011? Ładna 👍 , zdradzisz cene 🤔

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Janeczko napisał:

Nic ciekawszego w okolicy nie znalazłem

received_363804351863736.jpeg

To jest u tego koło Świdnika? Kumplowi obiecał i nie zrobil.Facet ma warsztat tak?

23tys zabrałeś?

Edytowane przez Baks00
Opublikowano

Za tą byś kupił dwie te co ty wystawiłeś i na jedną plandekę :P jeśli chceszz dokładnie to na pw

Tak od tego z okolic Świdnika. Tak ma warsztat i będzie robił kolejną.

podobno to bss ale szczerze nie znam się na przyczepach i modelkach

Opublikowano
Przed chwilą, Janeczko napisał:

Za tą byś kupił dwie te co ty wystawiłeś i na jedną plandekę :P jeśli chceszz dokładnie to na pw

Tak od tego z okolic Świdnika. Tak ma warsztat i będzie robił kolejną.

podobno to bss ale szczerze nie znam się na przyczepach i modelkach

Właśnie to przyczepę robił rok,i tak ściągał.....

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Panowie jaja jak berety.

Do wymiany koło pasowa alternatora mccormick bo świszczy już i rowki powyrabiane.

Kupiłem tam gdzie ciągnik za 35zł.

Rozkręciłem i zonk. Inna średnica otworu montażowego i ciut inne wyżłobienie na paski.

Zakładam stare bo zamienników na chwilę obecną nie ma na rynku.

Wymiana samych pasków pomoże czy włożyć stare?

Paski też prawie 100zł

daj fotkę , może się coś znajdzie

Opublikowano
4 minuty temu, Baks00 napisał:

Właśnie to przyczepę robił rok,i tak ściągał.....

Ja z ogłoszenia jeden telefon. Podoba mi się cena ustalona dogadanie zsypów gdzie zamontować i po 4 dniach na podwórku miałem I tyle. Mam zdjęcia przyczepy która będzie następna robił. Z tego co wiem to i na zamówienia robi. A co do jakości, wykończenia itd pogadamy za jakiś czas. Na razie stoi w stodole

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v