Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
17 minut temu, pawel885 napisał:

stoi już dobę , tam niejeden już ją oglądał

ale jak piszesz, dołożyć teraz z 10tys na dzień dobry to żaden interes 

Tylko co znajdziesz dziś za 20 tys 🤔 kaczkę po remoncie , a tu można w tych pieniądzach mieć już nie złą przyczepe

Opublikowano
2 godziny temu, Ursus932 napisał:

Tylko co znajdziesz dziś za 20 tys 🤔 kaczkę po remoncie , a tu można w tych pieniądzach mieć już nie złą przyczepe

dla tego ja to pier..... składam wniosk na rmg na przyczepę z jastechu czy marpolu paletówkę  i mam te ceny z kosomosu głęboko w nosie, wql to ile byście cenili za lokaln wyrób kopię takiego sprzętu, zrobioną pancerniej???, profil 100x100x10, noże hardox itp, 3 metry, taki ze zdjęcia zachodni liczą 12 500€ nettoAerator łąkowy holenderskiej marki EVERS!Możliwość WYNAJMU! - Ogłoszenia  maszyny rolnicze, ogłoszenia maszyny budowlane, Maszyny na srzedaż -  Maszyneo.pl   

Opublikowano
Janeczko napisał:

Musiałbym pojechać zobaczyć też samemu ale podnieść te burty do góry to trzeba trochę siły no i po co mu te pasy to dziwne.

https://m.olx.pl/d/oferta/przyczepa-wywrotka-ifa-niemka-thk-5-hl-60-11-hw-d732-CID757-IDNzzeC.html

Wyjątkowo tania jak na tego sprzedawce. Tyle że to thk hamulca na tylnej osi i w papierach 5t. Tak czy siak warto tam pojechać bo ma sporo towaru.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Grzechooo napisał:

Wyjątkowo tania jak na tego sprzedawce. Tyle że to thk hamulca na tylnej osi i w papierach 5t. Tak czy siak warto tam pojechać bo ma sporo towaru.

Muszę wybrać się w niedzielę ale coś jeszcze po trasie muszę poszukać może Radzyń, w Parczewie widziałem RCW więc było by co oglądać

Edytowane przez Janeczko
Opublikowano
6 minut temu, Janeczko napisał:

Muszę wybrać się w niedzielę ale coś jeszcze po trasie muszę poszukać może Radzyń, w Parczewie widziałem RCW więc było by co oglądać

Za wiele ten rcw? I jaki?tasma lancuch?

Opublikowano
16 godzin temu, migacz napisał:

Panowie chce rozebrać kompresor od beczkowozu. Coś go blokuje czasem i to tak że potrafi ukręcić wałek czy ściąć bezpiecznik na wałku. Zdałem przód i siedzi mi tam mały tryb który jest dokręcony nakrętką. Nakrętka odkręcona i tryb siedzi jak przyspawany. Jest na klinie małym. Jakieś patenty na jego zbicie? Mam chęć go potrzaskac na drobno. Ściągacz też żaden nie daje rady. Grzać palnikiem czy jeszcze coś. Tu zdjęcie tego ustrojstwa

IMG_20220125_183916.jpg

Odkręc z drugiej strony  pokrywę i ją ściągnij , dalej pójdzie samo 

Opublikowano

Nie wiem czy handlarz w niedziele będzie chciał otwierać, najpierw zadzwoń i popytaj. Pojedziesz w niedzielę wyciągniesz chopine od stołu to już całkiem humoru nie będzie miał. Ja osobiście nie chciałbym cały tydzień urzerać się z klientami, chociaż w niedzielę chwila spokoju. Co innego od kogoś kto sporadycznie coś sprzedaje a co innego jak ktoś tylko tym się zajmuje. Ja ogólnie staram się nikomu d..py w niedzielę nie zawracać.

Opublikowano
6 minut temu, Grzechooo napisał:

Nie wiem czy handlarz w niedziele będzie chciał otwierać, najpierw zadzwoń i popytaj. Pojedziesz w niedzielę wyciągniesz chopine od stołu to już całkiem humoru nie będzie miał. Ja osobiście nie chciałbym cały tydzień urzerać się z klientami, chociaż w niedzielę chwila spokoju. Co innego od kogoś kto sporadycznie coś sprzedaje a co innego jak ktoś tylko tym się zajmuje. Ja ogólnie staram się nikomu d..py w niedzielę nie zawracać.

Spokojnie będę dzwonił w ciemno nie pojadę a niedziela ze względu że innego dnia nie wyciągnę ojca bo szkoda czasu i tyle nie przeskoczy się niektórych rzeczy

Opublikowano

28500 plus malowanie wychodzi ponad 30. Wiec Radek, sam widzisz ze ponizej 30 nie kupisz lux przyczepy. Tu juz nie chodzi o to po ile sa wystawione,tylko o to ze kazdy kto wystawia wzoruje sie na cenach innych, wiec ceny są jakie są. Ale o tamtym pamiętam,jutro jade w drugą stronę cos oglądać,ale moze w piatek podjade w Twojej sprawie.

@gregor1284 do Przasnysza daleko masz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v