Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
katopo napisał:

47 minut temu, ACoCieTo napisał:

nadal szukam uczciwego odbiorcy Wlkp 

z jakiego rejonu Wlkp. jesteś może mógł bym coś podrzucić 

Powiat Jarocin ,Gmina Kotlin

Opublikowano
37 minut temu, Ursus932 napisał:

Ładne simy , jeden chyba z polską czerwoną zmieszany 

No to jak z tym żywcem , do góry czy do dołu ? @AdamRo Ty już wiesz , więc nie wstydź się ☺️

No ja już wiem ... Stara sprawdzona metoda zakupu byk ostro do dołu Biernacki 0klasa (hf)  max 10 netto , mieszaniec w R klasie 10,50netto... To te podwyżki po 20 tym o których AdamRo pisał...

• Sad 1
Opublikowano
30 minut temu, Berthold napisał:

No ja już wiem ... Stara sprawdzona metoda zakupu byk ostro do dołu Biernacki 0klasa (hf)  max 10 netto , mieszaniec w R klasie 10,50netto... To te podwyżki po 20 tym o których AdamRo pisał...

Jak wuja ma max 10netto hf to inni bedą próbować koło 9-9.50

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

może i tak, ale faktem jest ze Biernacki obniżył o 1 zł , ciekawe co będzie dalej... szkoda ze nie drożeje w takim tempie;-)

Kojs przez telefon mówi 11.6 za R i twierdzi ze cena się zatrzymała i wzrostów ani spadków nie przewiduje.

Wiec, ktoś tu chyba chce zrobić zamieszanie.

Edytowane przez Elvis1090
Opublikowano
7 minut temu, micgal39533 napisał:

Czytając tu wypowiedzi to sami się nakręcacie na obniżki i robicie masowe rzuty bydła bo wam handlarz powiedział że stanieją

Ale tu jest większość handlarzy jak rolników. Czytaj to dobrze. 

• Thanks 1
Opublikowano
21 minut temu, Mateusz1q napisał:

Wuja to kto to jest ? Twój wuja? Nie każdy zna twoją rodzinę pisz tak żeby inni wiedzieli

No to juz nie moja wina ze nie wiesz kto to ,,wuja” kilka lat pojawia sie to określenie na pewna firmę.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

aż i ja zadzwonię.

no i już wiem. nic się nie zmieniło. ceny od jakiegoś czasu te same i zmiany się jak na razie nie zapowiadają.

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
30 minut temu, micgal39533 napisał:

Czytając tu wypowiedzi to sami się nakręcacie na obniżki i robicie masowe rzuty bydła bo wam handlarz powiedział że stanieją

Dobrze , wyprzedadzą teraz to później będzie brakować , i cena do góry 😊

Opublikowano
2 minuty temu, Karollorak93 napisał:

Pytanie tylko czy to Adam przewidział to co zrobi Wuja czy wuj się dopasował do Adama bo dziś równo 20:)

a możę Adam znał date zakończenia kontraktu biernackiego na spory odbiór mięsa 

Opublikowano
23 minuty temu, JarekBazydlo napisał:

Wszedzie cena do dołu. Dobrze ze moje wczoraj zrobiły odjazd a mialem ochote jeszcze przytrzymac. 

Miało rosnąć, później sprowadzali z zagranicy teraz spadek...tragikomedia jak hodowla bydła

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez latka890098
      Orientuje się ktoś jakie są teraz ceny żywca za byka LM? (Województwo Lubelskie)
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
  • Dodaj nową pozycję...
v