Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
soltys48 napisał:

33 minuty temu, Bananek napisał:

A w Polsce? Gadałem z gościem co zdawał przed święta Bożego Narodzenia to kierowca mówił, że żadnych zamówień do końca roku nie mieli.

a kilka postów wyżej trąbiono że Tykocin ponad 19 za O

Daj spokój. Ty wiesz i ja wiem.

• Like 1
Opublikowano
27 minut temu, martinezo napisał:

Oferta z dziś za 4szt, 2 mieszańce z Angusem i 2 szt RW, E.Słaby oferuje średnią cenę 10,50 netto. Co myślicie o takiej ofercie i jakie macie opinie o firmie Słaby?? Byki  w wadze 700+

albo bydło słabe, albo odbiorca słaby 🤔🤭

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

A w Polsce? Gadałem z gościem co zdawał przed święta Bożego Narodzenia to kierowca mówił, że żadnych zamówień do końca roku nie mieli.

Bujda,  mięsko szło pełną rurą.  To była wersja dla hodowców 

• Like 1
Opublikowano
Cybulek17 napisał:

Bujda,  mięsko szło pełną rurą.  To była wersja dla hodowców

No to nie wiem. To czemu coraz częściej widuję kupców we wiosce poszukujących bydła skoro tego towaru jest tam wiele?

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, AdamRo napisał:

Oczywiście :)  Pisałem że obniżki nakręcone były przez samych rolników. Przed świętami u nas można było kupić hfa po 8 netto .

Adam a jak powinna być cena hf?

Opublikowano

To jest niedoceniona pomoc, nowe pasze objętościowe będą droższe, a jak sprzeda się wcześniej nawet taniej to tej paszy potrzeba mniej. Czego nie rozumiecie ?

Opublikowano

żart taki. nie widzę bydła to i tylko tyle mogę. są i hf kapitalne że lepiej jak średni mm wyjdzie. 

Opublikowano
3 godziny temu, soltys48 napisał:

a kilka postów wyżej trąbiono że Tykocin ponad 19 za O

Te zbieracz 😂 oczy też masz chyba chore jak nie widzisz co czytasz. Zapytałem czy możliwe bo niewiarygodny gość, więc se nie dopowiadaj. 

Opublikowano
6 minut temu, Mariuszjat napisał:

Tykocin Byk O 18.40 netto

W tygodniu będą. Niema co czekać, bo muszę miejsce robić na kolejne sztuki

Serio? Abp? Czyli tak jak podjerzewalem gość ściemniał 🙈 miałem zadzwonić i całkiem z głowy wyszło.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez latka890098
      Orientuje się ktoś jakie są teraz ceny żywca za byka LM? (Województwo Lubelskie)
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
  • Dodaj nową pozycję...
v