Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
55 minut temu, krzychu121 napisał:

Zależy czy masz swoją wagę bo ,,najlepsi'' potrafia ze skitka i około 150 kg potrącić 😄

pytam bo ostatnio sprzedawałem byki do handlarza to mi odciągnął 7% ale ,,pochwaliłem'' się że ma wage.A jak wcześniej do niego sprzedawałem to zawsze odliczał 6%.

Opublikowano

Bo najpierw targujesz cenę, później skitkie, a na koniec zapraszasz na wagę ogólna. Gdy mówi że nie będzie nigdzie jeździć to nie problem bo waga jest za budynkami i często nowym coś wypada albo kupują i więcej tel nie odbieraja

• Like 2
Opublikowano

Sami katolicy to jakby coś dla siebie nie wzięli to mogłoby paść na ich zdrowie taka natura. Później mówią że taki jest handel, jesteśmy w UE ale z natury bliżej nam do dzikich narodów wschodu. Przykład zawsze płynie z góry. Jest tak w domu i w kraju...

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, lolek1 napisał:

natomiast katolikom wypada być świetym bo chodzą do kościoła pod sam ołtarz.

Ten co cię okradł to miał wypisane na czole i na plecach katolik?lub powiedział ci że cię okradł jako katolik?

• Thanks 1
Opublikowano
30 minut temu, witejus napisał:

Ten co cię okradł to miał wypisane na czole i na plecach katolik?lub powiedział ci że cię okradł jako katolik?

Czytałeś ile jest katolików we Polsce wg statystyk z 90%. Pewnie to tylko statystyki ale się przyznają więc kim są. PiS też wygrał wybory później nikt się nie przyznawał że na nich glosował a teraz pojawiają się ich zwolennicy 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez latka890098
      Orientuje się ktoś jakie są teraz ceny żywca za byka LM? (Województwo Lubelskie)
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
  • Dodaj nową pozycję...
v