Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, ACoCieTo napisał:

Te spadki to zmowa ,dzisiaj od rana dzwonią , SMS czyli towaru brak bardzo dobrze czekamy

Niech jadą w lutym na Ukrainę po bydło. Tam wtedy dużo bydła na południu w dobrej cenie będzie, trzeba tylko złapać

Opublikowano
32 minuty temu, wojak1986 napisał:

Po co siejesz popelinę teraz udajesz że nic się nie stało. Jak można traktować poważnie takich ludzi

Nie sieje popeliny bo akurat widziałem tego smsa i ceny niższe były. Może nie każda ubojnia opuszcza. Widzę że najlepiej tu jest narzekać że i tak za tanio i za mało dają...

Opublikowano
1 godzinę temu, Cybulek17 napisał:

Wuja chyba chciał wywołać lawinę,  ale się nie zgrali z resztą i nie pykło.  

Wuja to na każdy dzień tygodnia ma inni albo inaczej pięć cen jednego dnia 😂

Opublikowano
wojak1986 napisał:

1 minutę temu, ACoCieTo napisał:

Te spadki to zmowa ,dzisiaj od rana dzwonią , SMS czyli towaru brak bardzo dobrze czekamy

Niech jadą w lutym na Ukrainę po bydło. Tam wtedy dużo bydła na południu w dobrej cenie będzie, trzeba tylko złapać

dobre ha ha

Opublikowano
3 godziny temu, wojak1986 napisał:

no , ja bym się nie smiał bo na ukrainie może być za kilkanascie lat ładna konkurencja , gostek z ,, bieszdzadzkie rolnictwo '' pomaga w zorganizowaniu gospodarstwa na 2 tys mamek limuzen  j

Opublikowano
jarecki napisał:

3 godziny temu, wojak1986 napisał:

no , ja bym się nie smiał bo na ukrainie może być za kilkanascie lat ładna konkurencja , gostek z ,, bieszdzadzkie rolnictwo '' pomaga w zorganizowaniu gospodarstwa na 2 tys mamek limuzen  j

u nas się rolnictwo kończy to gdzieś się otwiera normalne

Opublikowano
1 godzinę temu, ACoCieTo napisał:

u nas się rolnictwo kończy to gdzieś się otwiera normalne

jak można inwestować w bydło przy takiej jakości ziemi, tyle co tam kukurydzy na ziarno wezmą , to na byku tyle nie zarobią, chyba że mają jakieś podmokłe tereny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez latka890098
      Orientuje się ktoś jakie są teraz ceny żywca za byka LM? (Województwo Lubelskie)
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
  • Dodaj nową pozycję...
v