Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moja raczej w całości w piecu schowana będzie. biedaedycja taka. z resztą co się dziwić jak z wygnania wrócił dziadek to nawet kamienie z fundamentów zabrane i 6 dzieci. 

Opublikowano

Słynny diler z Wielkopolski remontował Ursusa, i nie wyszło 🤭

Zagraniczne naprawia, polskiego nie dał rady. 

Ursus był słynnego yutubera. 

Dalej czytaj i oglądaj, wyciągnij wnioski. 

Kiedyś pisałem, kręcić filmy można, dialogów nauczy się 8 latek, oglądalność też będzie. 

Opublikowano

Ten mechanik nie miał nic wspólnego z tamtym Ursusem. 

On robił forsza, widać zrobił go nie najgorzej. 

Brak podłogi w warsztacie o niczym nie świadczy. 

Po prostu, albo nie ma czasu, albo nie ma kasy, albo budynki nie są jego 

Liczy się efekt końcowy, dla mnie może hydraulikę nowego fynda składać na piachu 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, bratrolnika napisał:

Czyli jak nie ma płytek albo żywicy na podłodze to wg. Ciebie h.. nie warsztat???

niektórzy oceniają tylko to, co widzą, a to się ma nijak do pracy mechanika

widziałem piękne warsztaty w płytkach, gdzie mechanik bił młotem w zawieszenie, aż trzeszczało, bo nie potrafił wyjąć sworznia ściągaczem

Edytowane przez jahooo
  • Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Liczy się efekt końcowy, dla mnie może hydraulikę nowego fynda składać na piachu 

I pochodzi ile? 15minut? Porządna wylewka to żaden koszt. Wszyscy jakoś zaczynają i tak jak mówisz nie od razu Kraków ale porządny lekarz nie operuje w piwnicy. 

Opublikowano

@szymon09875 to ten dekiel z Twoich stron, o którym pisałeś?

UWAGA WERSJA BIAŁA CENA 54,99 ZŁ
DWA BUŁKI -Adrian Nowak Zalno Kultowy już tekst przeniesiony na koszulkę damską
Produkcja: Polska
Materiał: 100% bawełna
Tkanina: wytrzymała, o gramaturze
190 g/m²
Krój: regularny
Rodzaj dekoltu: okrągły
Wykończenia: podwójne szwy
Gwarancja: 24 miesiące
ZAINTERESOWANE OSOBY OTRZYMAJĄ LINK DO SKLEPU
Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „DWA BULKI”
  • Haha 1
Opublikowano

jakie to wszystko nowoczesne. piękne warsztaty A często we łbie bałagan 😂

zbedna uczciwość często do majątku nie prowadzi 🤭

Opublikowano
Bananek napisał:

zauważam kolejnego Huberta, który na wszystkim się zna najlepiej. 🥴

🤫🤫🤫 Dlatego na końcu ma literkę "b" 🙊🙊🙊🙊

radekz200 napisał:

Putin jeszcze nie zaatakował? Bo ja teraz nie na bierząco 

Jutro zacznie, dzisiaj juz igrzyska sie skończyły to od jutra rura cała na przód 👀👀👀

Opublikowano
13 minut temu, kris91 napisał:

🤫🤫🤫 Dlatego na końcu ma literkę "b" 🙊🙊🙊🙊

Jutro zacznie, dzisiaj juz igrzyska sie skończyły to od jutra rura cała na przód 👀👀👀

Myślisz ze przy poniedziałku znajdzie tam jakiego trzeźwego ruska? 

Opublikowano

nie ma poco. dobrze zarabia na węglu, gazie i ropie, A koledzy na niby sankcjach gospodarczych. biznes za europejskie pieniądze trwa 🙂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v