Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pany serce jest po lewej czy na środku. kuje mnie po lewej jak się zdenerwuję. obawiam się , że to mogą być zmiany poważne zmiany miażdżycowe po przeżyciach z  ostatnich dni. piję napar z melisy i rumianku codziennie saszetkę tego i tego. zostawiam to pod przykryciem na pięć minut i wypijam na czczo. do lekarza nie pójdę przynajmniej na tą chwilę. obawiam się, że może jeszcze coś wykryć co podejrzewam u siebie po objawach opisanych w necie. polecilibyście jakiegoś dobrego znachora? leczyłem się kiedyś u clive harrisa i henryka slodkowskiego. ten pierwszy oszust, drugi mi pomógł ale go zamkli a potem umarł chyba.

Opublikowano
3 minuty temu, slawek74 napisał:

Wolałbym by Tobie dali i mi zostawili a Ty tak ,,bliźnim,, życzysz 🤔

Tam miała być inna emotka.O ta😁

Ale co do zasady to nie wiem jakie zasady przy ustalaniu obowiązywały bo jest masa terenów które powinny być onw jak i masa które nimi być nie powinny

Opublikowano
Drewnopoulos napisał:

pany serce jest po lewej czy na środku.

A to zależy. Różnie bywa.

Drewnopoulos napisał:

polecilibyście jakiegoś dobrego znachora?

Doktor wilczur.

Rafał wilczur

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano

Wosk na krążek przetopiony, trzeba poczekać aż zastygnie i ciekawe ile go będzie 🤔

Kurna jakoś tak przyjemnie na zewnątrz, jeszcze całkiem ciemno nawet nie ma... Samiczki "porodówki" mają przygotowane, teraz tylko czekać.

Słońce zza chmur nie wylazło przez cały dzień.

Opublikowano
7 minut temu, Drewnopoulos napisał:

pany serce jest po lewej czy na środku. kuje mnie po lewej jak się zdenerwuję. obawiam się , że to mogą być zmiany poważne zmiany miażdżycowe po przeżyciach z  ostatnich dni. piję napar z melisy i rumianku codziennie saszetkę tego i tego. zostawiam to pod przykryciem na pięć minut i wypijam na czczo. do lekarza nie pójdę przynajmniej na tą chwilę. obawiam się, że może jeszcze coś wykryć co podejrzewam u siebie po objawach opisanych w necie. polecilibyście jakiegoś dobrego znachora? leczyłem się kiedyś u clive harrisa i henryka slodkowskiego. ten pierwszy oszust, drugi mi pomógł ale go zamkli a potem umarł chyba.

Pokazałem Twoj post mojemu znachorowi i stwierdził że powinieneś w takim wypadku nie zwracać uwagi na objawy i żyć dalej tak jak żyjesz. To będzie najlepsze nie tylko dla Ciebie.

@Pafnucy Ty już gałęzie poobcinales a ja jutro ruszam na pokazy z taką zabawka :D do zetora by uczepił bo na euro ramkę mocowana

IMG_20220131_152248.jpg

Opublikowano
10 minut temu, Drewnopoulos napisał:

do lekarza nie pójdę przynajmniej na tą chwilę. obawiam się, że może jeszcze coś wykryć co podejrzewam u siebie po objawach opisanych w necie.

duży błąd. przy tak dużych objawach jak u Ciebie zwłoka nie wskazana. nie pójście do lekarza nie uzdrowi. choroba się rozwinie jeszcze bardziej.

2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Pokazałem Twoj post mojemu znachorowi i stwierdził że powinieneś w takim wypadku nie zwracać uwagi na objawy i żyć dalej tak jak żyjesz. To będzie najlepsze nie tylko dla Ciebie.

@Pafnucy Ty już gałęzie poobcinales a ja jutro ruszam na pokazy z taką zabawka :D do zetora by uczepił bo na euro ramkę mocowana

IMG_20220131_152248.jpg

a co to? jak tym śiuwar kosić?

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Wosk na krążek przetopiony, trzeba poczekać aż zastygnie i ciekawe ile go będzie 🤔

Kurna jakoś tak przyjemnie na zewnątrz, jeszcze całkiem ciemno nawet nie ma... Samiczki "porodówki" mają przygotowane, teraz tylko czekać.

Słońce zza chmur nie wylazło przez cały dzień.

jak to wyglądają te porodówki ?

Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał:

jak to wyglądają te porodówki ?

pryyszee.

Stołeczna porodówka na światowym poziomie - Ginekologia – Termedia

Opublikowano (edytowane)

uuuu., muszę poczytać. no ale dyć nie rozlicza sie od 1 stycznia...

ja to rozumiem, że nie wazne że kupione przed 1 . ważny rok rozrachunkowy. po mojemu 110 i do bydła.

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano

ło matko, tyle paliwa do odliczenia 🙉 jeszcze djp na bydło. 

Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Szymon podobnych maszynek to już od dawna używają do cięcia sadów

Wiem, dla mnie to nowość bo drugi raz to na żywo widziałem, z 3 lata temu pierwszy raz na szkoleniu w fabryce

Jak już temat paliwa, orientuję się ktoś czy jak nie ma ziemi a jest bydło można pisać o zwrot akcyzy ? 

Opublikowano
2 minuty temu, HF86 napisał:

ło matko, tyle paliwa do odliczenia 🙉 jeszcze djp na bydło. 

dużo? w pierwszym półroczu wykorzystam.

Opublikowano

Bo jest o czym mówić. Podnieśli limit o 10%

Wolałbym limit 55l po 2zł, ale budżet by dużo stracił. 

A tak to 30% w skali kraju nie będzie wykorzystane.

Opublikowano
15 minut temu, Bananek napisał:

A to zależy. Różnie bywa.

Doktor wilczur.

Rafał wilczur

udam, że to śmieszne i się nie obrażę.

10 minut temu, Pafnucy napisał:

@Drewnopoulos, dobry wieczór.

jak tam się czujesz? co obecnie porabiasz i jakie plany na jutro masz?

nie wybiegam aż tak daleko w przyszłość nie znając dnia ani godziny. jak się obudzę pójdę do pracy.

@szymon09875 daj namiary. on przyjmuje w ostrowcu?

7 minut temu, Pafnucy napisał:

duży błąd. przy tak dużych objawach jak u Ciebie zwłoka nie wskazana. nie pójście do lekarza nie uzdrowi. choroba się rozwinie jeszcze bardziej.

a co to? jak tym śiuwar kosić?

zdaję sobie doskonale sprawę, ale moje choroby są nieuleczalne, a żeby się  bardziej nie rozwijały będę się leczył w necie.

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, Drewnopoulos napisał:

udam, że to śmieszne i się nie obrażę.

nie wybiegam aż tak daleko w przyszłość nie znając dnia ani godziny. jak się obudzę pójdę do pracy.

@szymon09875 daj namiary. on przyjmuje w ostrowcu?

zdaję sobie doskonale sprawę, ale moje choroby są nieuleczalne, a żeby się  bardziej nie rozwijały będę się leczył w necie.

Tylko zdalnie aktualnie przyjmuje, płatność blikiem najchętniej przyjmuje

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
1 minutę temu, Drewnopoulos napisał:

jak się obudzę pójdę do pracy.

do biblioteki? a książki czytać lubisz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v