Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
28 minut temu, TheraRolnik napisał:

W Dino wyrzutnia Show, lux cena patrząc na efekt i ilość strzałów 

Jutro po nią jadę 

To ci mogę polecić 👍

Od razu w sklepie sprawdź czy działa, po co się potem rozczarować w sylwestra? Zresztą wtedy nie czas na reklamację jak wszystkie sklepy zamknięte. 

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Z twarogu z mlekovity to dopiero mm, 

Mój z twarogu z Bychawy

Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

@TheraRolnik Nie podkuszam Cię, ale nie odpalisz petardy w biedronie. Nie wierzę. 

"Chińczyk, ale ty to piz*a jesteś i nie strzelisz na korytarzu" ostatnie zdanie wypowiedziane w spokoju w gimnazjum pewnego dnia... Nie pamiętam już kto tak kumpla podpuścił, ale potem pokolei nawet po dwa razy do pedagoga chodziliśmy 🤣 chińczyk podpalił petardę ale się trochę obsral i zdeptał lont. Tyle że jak buta podniósł to strzeliła 🤣🤣 szaro różowa taka nie za wielka 🤣

• Haha 3
Opublikowano
Przed chwilą, malaczarna napisał:

Ze mną nie wygrasz

Na gołe klaty czy chodzi ci o rozmiar piersi?

Opublikowano
malaczarna napisał:

1 minutę temu, Bananek napisał:

Teraz może to i fajne, ale na starość to już worek na kapcie. 😉 

Jeszcze się trzymają i też w jednej się nie zmieszcza

Nie uwierzę dopóki nie zobaczę.

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Kallina86 napisał:

I już wiadomo jaki news w najbliższych dniach usłyszymy w tv. 

"zamach w Biedronce", nieznany sprawca chciał wysadzić robiących w sklepie ukraińców, bo zalewają zbożem jego gospodarstwo :D

Przed chwilą, Bananek napisał:

Nie uwierzę dopóki nie zobaczę.

A chcesz w gębę ?? Noooo, a drugiego do ręki!

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

Właśnie odpaliłem wyrzutnie, ale na polu 😉😉

Jaki budżet masz w tym roku na fajerewerki?

Opublikowano
10 minut temu, Bananek napisał:

Od razu w sklepie sprawdź czy działa, po co się potem rozczarować w sylwestra? Zresztą wtedy nie czas na reklamację jak wszystkie sklepy zamknięte. 

Spokojnie 😉😉 albo kupuje wcześniej i odpalam 

Jak dobra to jadę kupić następną na sylwestra albo oglądam filmiki na YT wyrzutni 😉😉

Opublikowano
TheraRolnik napisał:

10 minut temu, Bananek napisał:

Spokojnie 😉😉 albo kupuje wcześniej i odpalam 

Jak dobra to jadę kupić następną na sylwestra albo oglądam filmiki na YT wyrzutni 😉😉

No dobra, kupujesz kolejna. A skąd wiesz, czy ta konkretnie zadziała? Ja bym sprawdził przy kasjerce.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v